-
Pane Franzi, pokud budete kandidovat i příště, mám pro Vás schovaný jeden hlas. Tedy, pokud se Vám nepodaří mne naštvat.
-
Podle mně se Franz prezidentem nestane,protože starší lidé ho volit nebudou,kvůli jeho vzhledu.Já si osobně myslím že je to velice chytrý člověk a jeho tetování mi nijak nevadí,přece jenom je to jeho věc.
rekl bych ze tomu rozumi vic nez nejaky Knize ci soudruh, na to zid.... -
Toto stvoření jako prezident to je to poslední co ČR chybí,takto získáme ve světě obrovský respekt,kamkoli náš prezident přijede.
-
-
To, žese ti někdo nelíbí vzhedově, neznamená, že je špatný člověk. Umělec prezidentem?? Pokud nezavede euro, mohlo by to bejt docela dobrý, třeba umění v týhle republice dostane větší prostor
-
-
Pane Karle a to, ze Klaus nam udelal po svete ostudu jak Brno,kdyz ukradl propisku,Vam nevadi?
-
-
-
Další hlupák karemba, který soudí podle vzhledu. Jeho vzhled je důvod nějakého přesvědčení, respektujme ho. Každopádně to není člověk se střední školou, jako vy.
-
Pane Franz,nebýt lidí jako byli páni Mašínové a jiných statečných,tak jste zaručeně dodnes svazáckým vedoucím skládal by jste tak akorád častušky a zdravil by jste se čest práci soudruhu.
Tak čest *5*