Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Hron

OSOBNOST 31.12.2006 
35 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak on hrál duševně chorého?

Aby se vyhnul vojně?Měli ho na té psychiatrii nechat aspoň 10let!!! *3* Aspoň by nestrašil v telce!Malé děti!!!!!!!!Ale byli by tam vlastně i jiní exoti:((((((((a některé baby možná onanují u televizní obrazovky, když ho vidí zpívat! *5*
    • kdyz ho slysim mluvit a zpivat,tak bych ho nejradeji uskrtil
      • uskrtil? Vladu ?....to jsou veci....s Vladou neni a nikdy nebyla nuda...vic takovych lidi a byl by na svete jen mir a smich
    • Re: Tak on hrál duševně chorého?

Ty máš dost, pipi! je vidět, že Vláďu vůbec neznáš!! Nebo aspoň ne tak jako já!
      je to ten nejbáječnější chlap, jakýho jsem kdy poznala! Měla jsem i to štěstí, že jsem s ním strávila víkend v Kamenici nad Lipou! Ve dnech 26. -27. 5. se konalo setkání KPVH - a bylo bezváááááá! Kdybys Vláďu znala, takovou hovadinu bys jakživo nenapsala!
  • fotka

fotka VLÁDI SE MI MOC LÍBÍ JE TO KOMIK KAŽDYM COULEM *15*
    • Re: fotka

Ty fotky jsou všechny super! *3* Vláďa je taky skvělý, umí fakt dobře imitovat naše i světové hvězdy a je to výborný bavič. *1* Moc mu fandím!!! *4*
    • Re: fotka

Tak se, Martinko, přihlas do Klubu přátel Vládi Hrona!
  • fotogalerie

*4* *4* *4* jsou tady moc krásné fotky až budu moc mít příležitost ráda taky přispěji do mlejna nějakou tou fotečkou
  • proč

Proč mi nechtějí povolit odkaz na HRON rádio??? vždyť to s Vláďou taky souvisí, kdo to tam cenzuruje???, *7* *9*
    • Re: proč

Hoj, Lucíku, to já nefim, proč nechcou povolit odkaz na H- rádio!! Hlavně drž dneska Vládíkovi palceeee!!
  • corinka71

VINOBRANÍ ZNOJMO 2008

DOBRÝ DEN VLÁDO HRONE

přeji VÁM AT SE vám moc líbí ve ZNOJMĚ 11 ZÁŘÍ JSEM OD ZUZANKY STEHLÍKOVÉ KÁMOŠKA MARTINA JSEM RODAČKA ZE ZNOJMA *4*
  • Rasistické urážení korejského popu a urážení fanoušků Justina Biebera. Fakt vtipné.
  • Jaroměř Radio Blaník

musím napsat že Vláďa Hron umí být skvělý člověk a umí přivést lidi do varu.Bylo to skvělé vystoupení
    Lucka *3*
  • hanna96

:-)

Já mám od něho podpis a taky jsem se s nim vyfotila, včera byl v olympii v Teplicích *3*
    • Re: :-)

S Vládou se fotíme každý půl roku a tráví s klubákama dvakrát do roka tráví celý víkend.
    • Re: :-)

S Vládou se fotíme každý půl roku a tráví s klubákama dvakrát do roka tráví celý víkend.Moc je to fajn a co srandy se užije.
  • zaza30

přesně

před týdnem byl Vláďa u nás ve Znojmě, a byla obrovská legrace, větší legrace je snad jen při setkáních fanklubu. *1* *14* *3*
  • Energie

Ráda se účastním pražských pořadů Vzpomínky nám zůstanou v divadélku Illusion. *9* Setkání s 2 celebritami v seniorském věku, Vláďou Hronem a Alešem Cibulkou probíhá jako projekt Zdravých měst. Další proběhne 12.5. od 14.00 hod. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit