-
skromny,mily,potkala jsem ho v Brne s baglem na zadech,shodil ho na zem a podepsal se me na noviny. Ktery herec by tu udelal?
-
-
... to on opravdu takový je vždy a vždycky takový byl, poctivý seriozní, skromný a nepovyšující se na nikoho a nikdy
jeho třídní spolužák z gymplu v Ova
-
-
I male setkani, muz zanechat velkou vzpominku.
Pana Javorskeho radu let obdivuji, souhlasim, ze je to nas nejlepsi herec,
bohuzel jsem zatim nemela to stesti videt jeho divadelni predstaveni. Ale neni vsem dnum konec. Vsak pred par lety jsem sveho "oblibence" zahledla v davu lidi na festivalu Colours of Ostrava. Stala jsem u stanku a zdalky sledovala, kterak si pan Javorsky spokojene kraci roztancenou Ostravou. Navzdory vzdalenosti a te spouste lidi okolo zaregistroval muj pohled, usmal se a na dalku mi popral : "Dobry den" . Cela prekvapena jsem mu odpovedela a reknu Vam, tahle drobna prihoda me utvrdila v tom, ze je to nejen fantasticky herec, ale urcite i mily a sympaticky clovek. Preji mu hodne stesti! *4* -
-
Re: I male setkani, muz zanechat velkou vzpominku.
Pana Javorského znám od dětsví, je to skvělý herec a také skvělý člověk. Velmi si ho vážím!
-
-
Pana Javorského jsme potkala vloni v Kuksu, byl tam ve společnosti přátel a asi tří starších dam - možná jeho nejbližší rodina. Jeho příjemné až dojemné chování k těm starším dámám mě zaujalo, na nic si nehraje, prostě takový je - milý, ochotný, skromný. V současné době hraje v tak často rozporuplně diskutovaném seriálu Bohéma, ale i tam podává výkony hodné ocenění. Nemohu zapomenout na jeho Hamleta v Národním divadle. Určitě je jedním z nejlepším herců této generace.
-
Film
A co takhle skvělý film Krajina s nábytkem, kde s tímto hercem hrála i tehdy nadějná herečka Kornová -
-
Re: Film
Máte pravdu, byl to jeden z jeho nejlepších filmů. I když panu Javorskému věřím každou roli, protože hraje velmi civilně a pesvědčivě *3* . -
Re: Film
KRAJINA S NÁBYTKEM!!! To je jeho nejlepší film!!!!!!!!!!!!! *14*
-
-
tři králové
Nezapomenutelná byla jeho role štábního kapitána Václava Morávka v seriálu Tři králové... -
-
Re: tři králové
jj tam byl moc dobrej
-
-
Poste Restante
Heej,on dobře král toho Kercla v Poste Restante! :D Zralý pořad *1* -
herec.
-
herec a hudebník
-
nevlastní brat
Stále snažím dopátrat toho jak se jmenuje nevlastní bratr vladimíra.A chtela bych vědět jestli je to jméno Jan Javorský -
Moc filmů s Javorským jsem neviděla, ale moc se mi líbyl ve snímku Kousek nebe. Je fakt dobrej.