Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Růžička

OSOBNOST 11.4.2008 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když poslachám ty komentáře tak slyším jenom to jak se ten náš národní tým jenom vymlouvá já když budu takhle pracovat tak mě vyhodí já neberu dolary a miliony to sou hokejisti kteří si jenom vezou pr... ,natom že je mistrovství světa u nás proč tak musíme trpět???????
  • fanynka1010

Čtvrtfinále

No dneska je asi trenér slaviee hodně na nervy myslím, že je vítkovice dají tak si to tam užijte! *15* *5*
    • Re: Čtvrtfinále

bohužel,ne *9*
  • Myslela jsem, že Kůrka přišel do Slávie, aby hrál s Romanem Červenkou . . .

Velice by mě zajímalo zda jste si pane Růžičko přečetl dnešní sport, kde hokejové legendy hodnotí šance Ton versus Červenka. On opravdu pokud nedostande jiné spoluhráče má malou šanci. Je mi ho dost líto, jestli jste dobrý psycholog, tak musíte vidět, že už je z toho střídání jeho spoluhráčů dost zklamaný. Jinak si Vás velice vážím a fandím Slavii, ale tohle bije do očí ...
    Určitě by si hrát s Kůrkou zasloužil, nebo případně z Vondrkou - je vidět, jak Ti dva jsou rádi spolu . . .
    A teď z jiného soudku vlastního syna stavte a nedejte na řeči.
    Vím, že je na Vás velký tlak a nemáte to jednoduché.
    Přiji úspěch Slávii a rovněž Vám přeji čelní místo/1./ na OLYMPIÁDĚ.
  • Olympiada

Díky nejslabší trenére extraligy za krach na olympiadě.Věřím,že potáhneš.Pánu Hadamčíkovi nesaháš ani po kotniky.
    • Re: Olympiada

Sám jsi nejslabší! Protlačit se z téměř posledního postupového místa na 3. místo v extralize jasně nehovoří o nejslabším trenérovi! A kam to dotáhl Hadamczik? Zbyli mu oči pro pláč a odchází z Vítkovic!
    • kathleen33

Re: Olympiada

On dělá co může,takže se do něho laskavě nenavážej..Hadamczik není taky žádný nej... *13*
  • :-)

Hustýýý, vím, kde bydlí :-). Má dva nádherný hafany a jsou děsně milý. Nechají se pohladit. A jeho žena je taky hodná... *3*
  • Jediný zápas který za něco stál byl s Finskem jinak to bylo fiasko s Eratem a Plekancem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • No co ti hochu přát ? *1* Těžko říct,ale jo Paulinu si zasloužíš a ona tebe *1*
  • Dobrý deň, hoci som žena a mám už niečo za sebou (54 rokov) ve%lmi milujem hokej a k tomu ešte i mám firmu na výstavbu a realizácie opráv ZŠ. Takže som s hokejom spatám sledujem včetko čo sa deje okolo hokeja a hokejistov.Keď som si prečítala článok p.Ružičku o KHL -dávam mu za úplnú pravdu, súhlasím na 100%. Čo to je KHL? Na Slovensku a u Vás v Čechách máme mať svoje súťaže a naše pravidlá! Je to len dobré na jednu jedinú vec: okrádať !!!! U nás na Slovensku urobili riadnu sekeru a potom zdupkali. Narobili sme sa na štadione v Poprade a zaplatiť nemá kto.Rýchlo sa zdekovali k Vám, keď sa im nebude dariť tak kam zdupkajú?
    Nesmierne ma to mrzí a hnevá, som bezmocná a bez peňazí, ktoré mi už nikto nedá.
    Prosím Vás dajte si pozor pred takými ako je LEV.
    S pozdravom
    Magdaléna Syslová
    Slovensko
    • přeji vám ať své penízky dostanete!. oni jich mají plnou p....
  • prosím vyřídit tento vzkaz!
    Pane Růžičko, prosím dávejte větší šanci 4.formaci, mladí hrají s vervou a srdcem.
    Jágr dobrý ,ale věk se zastavit nedá a rovnat se mládí, bohužel nelze!!
    Hezký den a mnoho štěstí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit