-
Hotel Modrá hvězda
Neviděli jste někdo už Hotel Modrá hvězda? Já jsem strašně zvědavá, jak to dopadlo. *7* -
-
Re: Hotel Modrá hvězda
Jak dopadlo...no přece výborně...nechyběly ani notoricky známé dialogy z filmu,tak to mělo i švih a rytmus.Plno písniček..přece muzikál...A živě to byla paráda.Musíš se jít kouknout.Já tam byla hned na druhé večerní představení po premiéře.Bylo vidět,že nejen diváci,ale i samotní herci se výborně bavili.Moc Vladimírovi ten úspěch přeju... -
-
Re: Re: Hotel Modrá hvězda
Jo, přesně tak. Asi se pojedeme podívat ještě jednou. Výborný!
-
-
-
V Humoreskách
V Četnických humoreskách byl výbornej! Ten díl se mi moc líbil, bylo to takový trochu smutný a trochu veselý. A taky tam byl výbornej pan Komínek, měla jsem radost, že tam mám dva svoje oblíbené herce. -
-
Re: V Humoreskách
Oba byli úžasní, souhlasím. Je to zase něco jiného, než na divadle. *4*
-
-
Dotaz
Nevíte někdo, kdo zmáčknul to červený tlačítko? *16* -
-
Re: Dotaz
No přece Rómeo!!! *1*
-
-
Dobrý člověk
Pan Gottwald je výborný herec. Ale hlavně je to dobrý člověk, a proto si ho vážíme. -
Tak jsem Tvoje první oficiální fanynka...:-)
Padoušku, tak jsem zabloudila na tyhle stránky a nevycházím z údivu - ty máš fanklub, ale bez fanynek. Tak jsem se honem zaregistrovala, aby Ti to nebylo líto. Tudíž se dá říci, že jsem se stala zakládající členkou a tak doufám, že z toho vyvodíš patřičné závěry. (Třeba, že dostanu zase volňáska a tak nějak podobně.........) *5* *14* -
-
Re: Tak jsem Tvoje první oficiální fanynka...:-)
Tak jestli vám to nevadí, tak už jsme dvě. A až to řeknu manželovi, budeme určitě tři. On má pana Gottwalda taky moc rád. *4* -
-
Re: Re: Tak jsem Tvoje první oficiální fanynka...:-)
Já plním úkol! *1* *1* *1*
A dal jsem tvýmu příspěvku jedničku, bude kachna? *3* -
-
Re: Re: Re: Tak jsem Tvoje první oficiální fanynka...:-)
Jo, ta na pomerančích! *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tak jsem Tvoje první oficiální fanynka...:-)
tak ta byla taky výborná.Na tu jsem si zašla u nás ve VM.Jaksi jsem ale nezvládla Amadea.Doufám,že jim na repertoáru chvíli zůstane.A taky se budu muset zaregistrovat do Vladimírova fan klubu.Ať se mu členská základna trošku rozroste.A jak se to dělá,aby člověk dostal volňáska...hi hi... *3*
-
-
-
-
-
Užas
Vladimírku, se zájmem jsem se chtěla dovědět o Kolyginovi,jsem nějak za opicema,a dověděla jsem se o Tobě zase něco více. Tědˇjsem na vážkách, zda Ti ještě můžu posílat lechtivé maily..hihihi :o)))
Jsem mooc pyšná na naši známost...:o))
měj krásné a pohodové dny Věrča alias jarmilkakocabova *3* -
-
Re: Užas
tak lechtivý e-maily... *13* noo téeda....naštestí nejsem závistivá *3* -
Re: Užas
Tak je posílej mně. Ale Páje o tom ani slovo! Jo? *5* -
-
Re: Re: Užas
Tahle odpověď je taky za jedna. *1* -
-
Re: Re: Re: Užas