-
Milá černá Vlaďko Erbová nemohu než jinak reagovat na krásné věty a dokonce souvětí která o Vás byla napsána. Takže bílá nebo černá?? Nebo snad snědá?? Nebo do béžova??Možná růžová!Ale jak se tak dívám je to spíše do světlehněda.I když oranžová taky hraje roli , snad mandarinková s přídechem avokáda.Ale zaráží mě bělmo Vašich očí a čerň obočí a vlasů taky není jen tak.Bělmo asi bude bílé stejně jako měsíček na spodním okraji nehtů--no fuuj.Do toho hnědé oči a co chodidla?? Něco mezi bílou růžovou a hnědou jejda to je ale přečin.A to ani nemluvím jaké barvy před námi skrýváte v těle--to už musí být celá duha.No a když už jsme u toho tak duha je jedna z nejkrásnějších úkazů co člověk může na nebi ve dne pozorovat.--VYSERTE se na všechny pablby co se snaží zviditelnit na Váš úkor a žijte si svůj život.Nejsem žádný váš obdivovatel ani pana Řepky ale vadí mi tupost lidiček a závist která je bezmezná.Přeji Vám i manželovi šťastný život a na hloupé kecy ---vemte si je ke krbu a zasmějte se. David
-
-
vladka erbova..........sluničko me *14* *14*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ma neco spolecneho s mestem chrudim?
*4* -
Vlasy ji moc sluší,ten botox,ale prosím už ne.Je zajímavé,že její nový partner je až tak moc podobný jejímu prvnímu manželovi.Jde vidět,že Řepka byl fakt jen omyl. Nemám ji moc ráda,ale určitě je mi sympatičtější než ta koza Kristelová,která má duševní problémy a potřebuje si honit ego na bývalce svého přítele. *10*
Já tak nesnáším lidi,co visí na starých věcech a neumí se chovat. Takoví nevím jestli jsou k pláči nebo k smíchu. Většinou je ta zloba dožene a projeví se i na jejich vzhledu. -
Gratuluji k dožití kristových let! Všechno nejlepší!
-
-
Přeji vše nej...ke krásnému jubileu.Ať jsi taková stále *3*
-
-
vLADĚNKA ERBOVA...................NEBALI PRCHATE CHLAPI................. SPORTOVCE...ZAVITE JI......... *5* *5* *5*
-
vše nej k narozeninám
-
Hlavu vzhůru s tou štikovou. To je katastrofa jak může něco povídat. Vždyt to je snad nejošklivější věc ,která je vidět. brrrr
-
sexy
no vladku mam rada ale nevim prijde mi voice sympaticka a je moc pekna az na ty kozy nejsem zastance koz co vypadaj jako ze silikonu wim uze nejsou ale nelibi se mi ale potrebuje to k praci ze. ma moc peknou dcerku a na svatbe mela moc fany hezoucky saty takovy bych taky na svatbu chtela. *14* *14* *14* *3* *5*