-
Nechápu jak může být mezi celebritami?
-
-
Když tam nejste např. ani Vy....
-
-
Supr účes. ještě to vzadu více vystříhej.
-
Zavist
Vladce preji dodatecne vse nej k narozeninam a hodne zdravi a spokojenosti v zivote. Z blbych kecu at si nic nedela. Za to si ani nic nekoupi a ani ji to neublizi. Proste neni prumer a muze si vybirat a ridit svuj zivot, jak chce. Tem co ji zavidi a spini vzkazuji -preji vam vice starosti a povinnosti, aby vas nutnost spinit nekoho hezciho a uspesnejsiho presla. -
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* ''''♥♥♥...........
-
Ahojki lidi tak tohle moc krute co se tady pise!!!!Kazdy je nejaky a kazdy Jse nejak zivi..je jedno jestli tak nebo onak!!!Pro mne to je zena,ktera se dokaze postarat o rodinu asve deti!!Jako zena je nadherna,a ten kdo pise hlouposti jen by chtel jeji postaveni,,,ja osobne tedy ano!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Vladko Erbova vsechno nejjj lepsi k narozeninam hodne zdravi stesti a more lasky tva faninka Veronika Magdalena *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Milá slečno daisy! Každý je nějaký,a na to že nezávidíte těm silikonem přifouknutým modelínám a přiblblým dorotám,to moc nevypadá. Když mě někdo nezajímá,tak o něm nepíšu,nedohaduji se a nesnažím se pořád někoho přesvědčovat že je hrozná. Moje favoritka to není,ale každý máme nějaký vkus a já mu ho neberu. A tak to vypadá,že buď jste závistivá modelka,o které se tak moc nemluví,závistivá holka,nebo snad někdo kdo zná Řepkovi,možná i jeho manželka? No každopádně,na tuto stránku jsem se dostala náhodou,váš první komentář mě pobavil a jaké překvapení že jste pokračovala dál *1* . Každopádně si myslím,i když normálně lidi které neznám nesoudím,že tady si o vás udělal obrázek každý. Sama si říkám proč to píšu,páč jsou lidi kteří jsou zahledění sami do sebe a stejně to nepochopí. Ale hold taký je život. Přeji krásný den,né vám krásný život,s vaší povahou to určitě potřebujete.
-
-
😍😍
-
Vlaďko, nedej se...vždt exekutor šťouchnul do Tebe...jsou na to školení...
-
dáma???
jí přimo kouká z očí kdo je nemusíme hádat