Přejít na výpis diskuzí

Vladko Dobrovodský

OSOBNOST 31.12.2006 
290 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • léčba

Vladko viděl jsem,že jsi měl nějaký záchvat.Co si o sobě myslíš ty namyšlený frajere.Měl by sji se už trochu srovnat a krotit své neurotické výstupy.MYslím ,že by jsi se měl jít léčit.Tebe bych nechtěl mít za zády. Jsi osoba u kterí se neví co udělá každou vteřinu.Když Tě někdo zkritizuje tak se hroutíš.Běž někam
  • DD Most

Ahoj.Četla jsem,že chceš dát ten zájezd dětem z dětského domova.Zkus se prosím podívat i na dětské domovy mimo prahu. V Praze je lehčí nají sponzory,ale v jiných regionech to tak lehké není.Děkuji!!!
  • Dovolená pro děti z domova

Je senzační, že Vlado dá získanou dovolenou v ceně 600 000 korun dětem z domova.Vlado, nic lepšího jsi nemohol udělat!Hodně štěstí a úspěchů v osobním životě i v rádiu na Frekvenci 1.
  • Držíme ti palce Vlado

Na netu jsem se dočetla, že Vlado bude mít své vysílání na frekvenci 1. Je to senzační!Hodně lidí Vladka miluje pro jeho nesobeckost, skromnost a nezkaženost.Rádi si jeho vysílání poslechneme a vychutnáme.Držíme ti palce Vlado!
  • Vladko jsme s Tebou

Vladko,my všichni jsmě Tě měli a máme moc rádi. Po celou dobu, co jsi byl ve vile, jsme se s Tebou smáli, vařili jsme s Tebou a také jsme s Tebou plakali.Těch, co Tě mají rádi, je opravdu hodně. Závistivců a zlých lidí si naprosto nevšímej,jsou to ubožáci! Měj se hezky a ať se Ti daří.
  • Vladko a zábava patří k sobě

Vladko, moc Ti všichni přejeme,aby jsi v životě našel štěstí. Měl by ses ale více objevovat v nějakých pořadech, protože zábava a dobrá nálada k Tobě patří. Mnoho štěstí v osobním životě Ti přejí věrní fanoušci ( a věř, že je jich hodně)
  • Vladko

Nejvíc bych si přála občas tě Vladko ještě vidět v televizi, nebo se něco o Tobě dovědět z tisku.Zatím mám ale pocit, že se v médiích prezentují jen ti vyvolení, o které není zájem(Regina,Monika,Kača,Michal atd.)Měj se hezky a užij si zasloužené výhry. Soňa
  • Vladko nedej se

Vladko, vím, že je to velmi těžké, ale vůbec nic si nedělej z hnusných příspěvků, které většinou pocházejí od hnusných lidí. Měj se hezky, zůstaň dál svůj.To vše a ještě víc Ti přeje Broňa
  • SDFA

FDSAFSAFV VARGAEA
  • VLADKO JE ZASRANÁ BUKVICE! NIC NEDOKÁZAL, JENOM VYHRÁL V STUPIDNÍ SOUTĚŽI! POSERTE SE Z NĚJ VŠICHNI BUKVICE!!!
  • Vlatko jeúplně božý, chci bít jako on, každénu tag perfektně vinadat, všechny bych seřval ale nemám na to šaludek ,klidně bich ječel na rodiče souto svině chtěl bich to taki umět A všichni kdo nemáte vlatka rádi ste hloupí, protože ho nemate ráĎy. vlatko je bůch jednou budu taki umět tak řvát a vsěchni seřvu a nikdo si netroufne mi nic řýct.
  • Vy všichni co tady píšete ste buď poblblý puberťačky a nebo poblblý buzíci. Toť vše. Vladko je největší kretén
  • Vladko ty jsi nejlepší aproto jsi to i vyhral ,fandila jsem ti od začátku až do konce.
  • Vladko je nejlepší tak i proto to vyhral
  • Vladko, jseš fakt dobrej,moc pěkně tancuješ, klidně bych s tebou tancovala.a držím Ti moc pěsti.
  • Nappísej mi meila
  • mkiluluju tě

ahojkY Vladko ani nevíš jak se mi líbíš ja jsem se to tebe zblaznil
  • Wladko bol najlepšííííííííííí!!!!!!!!!!! je super ze vyhral sa tesíííííím!!!!!!!
  • Moc to to přeju

Ahoj Vladko , moc ti to přeju, jsi frajer. Od začátku hry jsem ti fandila a věděla že vyhraješ. Natřel jsi jim to všem. Jseš moc hezkej a moc hezky se směješ a krásně tančíš. Ráda bych si s tebou někdy zatancovala.
  • Ahoj Vladko

Gratulujeme ti k výhře. To byly nervy, co jsme si s tebou užily.Od začátku jsme ti držely palce a nejednou kvůli tobě i slzu uronily. Užij si svou výhru, doufáme, že ti to přinese i dobrou práci a ty všechno zvládneš. Líbáme tě a těšíme se, že tě uvidíme brzo na prknech, která znamenají svět. Věř tomu, že tam patříš, Vladko.Eva a Ilka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit