Přejít na výpis diskuzí

Vladko Dobrovodský

OSOBNOST 31.12.2006 
290 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vladko, drž se a věz, že je spousta lidiček, kteří tě podpoří a podrží, kdykoliv to budeš potřebovat a nikdy se neboj o tu pomoc říct, protože my tě máme rádi takového, jaký jsi. Papinky!
  • Vladko, drž se a věz, že je spousta lidiček, kteří tě podpoří a podrží, kdykoliv to budeš potřebovat a nikdy se neboj o tu pomoc říct, protože my tě máme rádi takového, jaký jsi. Papinky!
  • Vladko,

miláčku, hlavně neber v úvahu ty zlé příspěvky. Vypovídají mnohé o úrovni jejich pisatelů, ne o tobě.
  • Vladko

Vladko je milej, příjemnej a má srdíčko , přeju jemu i Robertovi hodně štěstí *4* Zaslouží si to.....
  • Přešlý příspěvek - moc hezké, souhlasím a taky se přidávám.
  • Vladko

Milý Vladko, nenech se,prosím, znechutit a odradit některými hanlivými názory!Máš spoustu příznivců, kteří Tě podporují. Jsi šikovný, hodně jsi dokázal. Užívej si ve zdraví a v pohodě svou výhru! Přeji Ti z celého srdce hodně radosti, lásky, spokojenosti v rodině. Pozdravuji Roberta i Tvoji maminku a přeji Ti, abys nikdy nebyl sám. Potřebuješ hodně lásky, sám ji také rozdávej.Jsi ZLATÍČKO! *4* *14* *3* *14*
  • Ahoj VLATKO.chtěla jsem ti říct že na tebe nikdo nemá.ta dvojika vivolení byla oničem.jsi super.ahoj Petule *3* *4*
  • v

Vladko chtěla jsem ti jen říct že když si ted byl ve vile tak byl pořádně vidět ten rozdíl jakej ty si byl frajer a oni jak jsou takový umělý ty si prostě originál.Zůstan takový jaký jsi prostě SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *15* *5* *1*
  • VLADKO

VLADO CHTĚLA BYCH TOBĚ I ROBERTOVI POPŘÁT DO ŽIVOTA JENOM TO NEJLEPŠÍ.!!HANKA
  • hlv

vlado moc ti výhru přeju *3* *14* *5* *1* *1* *4* *15* *8*
  • Vlado

nevim na co si hraješ buzno...lidi tě dostali tam kde si tak bys mohl mít k nim trochu úcty...jinak jsi jen namyšlená nula!!! *16*
  • Vlado

Si nechutnej teplouš nic si nedokázal radši zalez do díry a už se nikdy neukazuj papapa ja tě nesnáším!! *13*
  • užívej života

Milý Vladko chtěla bych ti říct abys užíval života,nevěřím že tě peníze změnili tak jak píší v novinách věřím že jsi pořád ten veselej a usměvavej kluk.Někoho takového jako jsi ty by nezměnilo k horšímu nic, jsi pořád nejlepší a nejcitlivější člověk máme tě rádi *3*
  • *5* *14* *15* *8* *16*
  • vlado

ahojky vlado já tě ze začátku moc ráda neměla *1* a přímo sem tě nesnášela když vypadl rostík *14* ale teď už mi nevadíš vídáš se někdy s vv?odepiš prooosím na můj e-mail!!!!!! *14* *3* *10* *7* *14* *5* *3* *1* *13* *5* *4* *8* *9* *9* *8*
  • jen tak

Ahoj, já jsem Vladkovi moc fandila a jsem moc ráda, že vyhrál právě on!Nevíte, jak se sním mohu spojit po netu???Díky.... *3* *7*
  • Vladko???

Vladko, vrať se nám,ty na to máš!!Moc v tv chybíš!!!! *14* *9*
  • Vladko,nevzdávej to!

Chybíš nám!!!! *14*
  • Vladko?????

Vladko nevzdávej to!!!!!My na tebe nikdy nezapomeneme!!!!! *14* *14*
  • PAKO

nazdarek fanousci i anti-fanousci!ja jsem osobne anti-fanousek!verim ,ze kazdy ma svuj nazor ,i ja ho mam a prispeji s nim:Vladko je kreten a vyhral neuprimne!vzdy jsem fandila Kate a hlavne Vlado v tisku priznal ,ze vsechny sve pocity a uprimnosti jenom predvadel a vse byla fraska pro divaky ,kteri mu posilali hlasy!!!!!!misto dobreho a spravneho uziti vyhry si uziva s tim svym chalanem ,des!nesnasim Te Vlado!!!!!! *9* mrzi me to promin! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit