Přejít na výpis diskuzí

Vlasta Burian

OSOBNOST 31.12.2006 
78 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo,pan Burian byl vynikající herec a ve spojení s panem Marvanem se člověk dosti nasmál.Jeho filmy se navždy zapíšou do dějin československé kinematografie a zaslouží si úctu i uznání.Nezapomenutelný PAN HEREC
  • Král Vlasta Burian

Tak co se Vlasty Buriana týká,herec a komik jako on se ještě nenarodil ikdyž dost se mu přiblížil Jaroslav Marvan.Myslím si,že by stálo za zvážení i to,že by byla vyrobena mince s jeho portrétem,datumem narození a úmrtí a na druhé straně ocenění jako komika tisíciletí !!!
  • Re: Můj děda

Ale není to známý český herec a král komiků,ale jen jeho jmenovec.Víte kolik je Vlastů Burianů na světě a nejsou to všichni králové komiků a čeští herci.
  • Re: chyby a nedostatky

Vy jste si to člověče pěkně,ale pěkně popletl a nebo nemáte všech pět pohromadě.Chalpci a chlapi je TV seriál z 80tých let min. století,tak jak zde mohl hrát V.Burian. Proberete se. *13*
  • Re: chyba

Kdo zde píše,žel hrál V.Burian Rozrucha v Chlapci a chlapi? Kde jste na to člověče příšel? Tak za 1. Chlapci a chlapi je TV seriál z 80.let minulého století z vojenského prostředí a za 2.všude a i zde v osobnostech se jasně uvádí,že Rozrucha hrál V. Burian ve fimu U pokladny stál,tak nevím,kde jste člověče přišel na tento nesmysl.byl jste vůbec při smyslech,když jste toto psal? *13*
  • král komikov

Vlasta Burian bol najlepši herec a komik akého poznám,milujem jeho filmy,hlavne Duchačka a U pokladny stal,kde sa na neho hrabe americká kinematografia,on bol jednoducho jedinečný,jeho humor je nesmrtelný a bude bavit ludi aj za sto rokov.

To leda ze by ses jmenoval Vladimir Kristl. Burian mel pouze nemanzelskou dceru, ktera zemrela v roce 1996 a ta mela jednoho syna...http://www.vlastaburian.webz .cz/emilka.html
  • jaromirfarnik

Re: kde přesně zemřel

Hele Starejberounskej na tento dotaz už jsem odpovídal. Nad Paťankou 14.Ale prasynovec tvrdí že zemřel ve Střešovické nemocnici.Zdraví JarkaFarka *3*
  • Re: kde přesně zemřel

Vlastík podle tisku zemřel 31.1.1962 ve 2.hod v noci ve své vile na Hauspalce ale podle tvrzení jeho prasynovce to bylo
    ve střešovické nemocnici.Jinak poslední jeho bydliště bylo :Nad Paťankou 14 ( dnes 34-35 )
  • kde přesně zemřel

kde přesně zemřel Vlasta Burian? Vím, že v Praze.Ale v které ulici.
  • Král komiků

Už mě dlouho štvou pane Rusňáku ti,co píší o Vlastovi Burianovi bláboly,že se neučil text dokonce že byl hloupý a proto improvizoval. Pro jeho skvělé improvizace byl miláčkem publika, na jeho hry v divadle chodili diváci nesčíslněkrát právě proto,že vnich vždy bylo něco nového pro zasmání. Takového Vlastu bychom dnes potřebovali jako sůl. Smích přece léčí,ale kdo nás dnes dokáže opravdu ze srdce rozesmát?
  • paxik

Re: Král komiků

s tím nelze jinak, než plně souhlasit ! Můj dojem ze současných herců ve vztahu k umění "staré gardy" je, že se jedná o absolutní nedouky ...
  • jaromirfarnik

Burian

Vážení, celkem slušně udělanou filmografii najdete např.na fdb.cz
    ikdyž i tam jsou odkázáni na to, co jim kdo nabídne. *3*
  • chyba

ale vždyť pan Burian nehrál ošetřovatele Rozrucha v chlapci a chlapi,ale u pokladny stál *13* *9* *5*
  • q.catherine

:-(

At´ hledám jak hledám nikde ve filmografii nevidim pohádku Byl jednou jeden král. Teda nezlobte se na mě, ale to je teda děs! A ty Chlapci a chlapi.... Jěště, že ho nenacpali do Z pekla štěstí... *3*

Tak to gratuluju můžeš být na svého dědu opravdu hrdý *4*
  • chyby a nedostatky

chlapci a chlapi heheheheheheheeeeeeee a nezda se Vam, ze ve filmografii neco chybi? a neni toho malo c he
  • nespravnost

chlapci a chlapi heheheheheheheeeeeeee a nezda se Vam, ze ve filmografii neco chybi?
  • akcept

Vlasta

V roce 1988 už Vlasta Burian nežil. Jak tedy mohl hrát v seriálu Chlapci a chlapi? Proč je to tu uvedeno? *13* *7*
  • pan HEREC

Vlasta byl nejlepší herec, který má stále fanoušky i v dnešní době ...na filmy, ve kterých hraje se rád dívám i několikrát....škoda, že se k němu poválečný režim v naší republice tak hnusně zachoval...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit