Přejít na výpis diskuzí

Vlasta Korec

OSOBNOST 5.10.2007 
104 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Korec by měl vystupovat na poutích jako klaun(lépe řečeno šašek).
    Je hodně nemožný.
  • Stále stejně trapný a ukecaný. Je to nejhorší moderátor, kterého znám.
  • Příšerně ukecaný a trapný moderátor.
  • Pan Korec je čím dál stejný, to jest nemožný. Jeho hlášky jsou trapné a někdy i nemístné a hrubé.
  • Pan Korec je jeho slovy tristní (žalostný, trapný).
  • V pořadu Česká tajenka mi pan Korec nevyhovuje. Je slušně řečeno ubrebtaný a má hodně přebreptů. Konečně přestal téměř každému soutěžícímu říkat neblázněte. Ale trvalo to. Pro mne je velice trapný. Pan Cibulka byl skvělý.
  • Teď uvádí Českou tajenku a je úžasný! Aleš Cibulka, to byla slabota. Jen tak dál Vlasto!Jste skvělý! !!!!
  • Nic proti němu, ale připadá mi docela slizký a jakoby rádoby kámoš se všema. Přepínám rádio..
  • nika1979
    Vlastik Korec uvadi aj radiu v Inpulcu------------ ma rad sport zavodí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pane Korec, moc se mi dnes líbil váš rozhovor s romem Horvátem, jak jste mu za každým druhým slovem říkal Vlasti,to znělo tak láskyplně asi máte rómy moc rád, oni to určitě zaregistrovali a třeba si vás pozvou do Rumburku, Vansdorfu, aby jste tam jejich jménem vysvětlil místnímu obyvatelstvu, že ve skutečnosti jsou romové velmi přátelští a milí spoluobčané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit