-
Je sexy
Nejlíp se k němu hodí písnička od kapely Westlife Mandy když ji zpívá tak je hvězda všech hvězd já vím proč mu fandím -
vlastiku super,jen tak dal:-))mas na to to vyhrat!!!
-
Vlasta
jak se opět potvrdilo má na to,aby vyhrál.Jeho vystoupení je úžasný balzám na duši,to se nedá naučit ani předstírat,je to prostě v něm.Držíme palce a přejeme hodně štěstí....A ještě prosím,pokud někdo víte,proč zmizel Vlastův web,nebo jak se na něj dostat,napište.Dík -
Fandíme ti
Ahoj Vlasto. Je nám 50 let a moc ti fandíme oba. Ja jsem býbalej muzikant hrál jsem 10 let v zahraničí, no a musím říct, že jsi bomba. Jedinej kdo s tebou může soupeřit je Ali.Jen prosím te dávej pozor na výběr písniček.Pokud chceš můžeš to semnou zkonzultovat. Ahoj Viera a Marián -
vlasta je skvělej... :-))
-
Vlastík spolu s hudčekem by měli být ve finále bo si myslím že minule když byli 2 holky tak by se to mělo prostřídat(gába taky není špatná ale hlasem mi připomíná Anetu a 2 Anety přece nikdo nechce) Nelepší je steně vlastík ten má našlápnutou dráhu hvězdy
-
vlastik:-)
vlasta je dobrej ale jestli bude superstar to nevim-prala bych mu to,ale...myslim ze pred nim bude gaba al dhabba a on bude druhej.ale libi se mi jeho zpev a povaha...on je super!!!! -
Vlastík
Ať to dopadne jakkoliv, tak Superstar je už teď jasná.Je to tenhle človíček s nádherným, čistým hlasem a stejně nádhernou a čistou dušičkou, který mě odzbrojil svou skromností a přirozeností.Ano, jak řekl pan Horáček, Vlastík je prostě PAN zpěvák, a zasloužil by si titul SS nejvíce ze všech.Moc mu fandím a doufám, že je u nás objektivních a rozumných lidí více, než střelených a posedlých fanynek, které si pletou tuto soutěž se soutěží krásy.Vlastíku drž se, a hlavně zůstaň tím, čím jsi.To je poloviční výhra !!! A když ne v soutěži, tak v životě 100% !!! Jestliže nevyhraješ ty, ale jeden z těch dvou " usměvavých rádoby zpěváků", není to tvá prohra, ale prohra NAŠE !!! -
vlasta
jo,vlasta by mel vyhrat-zaslouzil by si to.jeste je dobra gaba all dhaba a michal hudcek-tipuju ze oni budou na prvnich trech mistech. :-) -
Je fakt dobrej a nechapu vsechny ty rasisty co chcou aby vypadl