-
Holku má
Holku přece má!Markétu Frosslovou!Taková ta kudrnatá bruneta,hraje v Pojištovně,hrála v Redakci,...
http://www.osobnosti.c z/marketa-frosslova.php -
-
Re: Holku má
JAK KDYBY TO NEBYLO JEDNO -
Re: Holku má
S Markétou se prý rozešli a pokouší se o K.Nývltovou... *7* -
-
Re: Re: Holku má
taky jsem to zaslechla a mate po klukovi -
a kdyby napsali,že chtěl skočit z okna tak tomu uvěříš? -
-
Re: Re: Re: Holku má
Proto píšu prý a otazník,tady asi někdo neumí číst... -
-
Re: Re: Re: Re: Holku má
*15* tak číst asi jo
-
-
-
nevěř bulvárům *3* Vojta sám na posledním koncertu řekl, že jeho přítelkyně je Markétka...je to necelých 14 dnů zpátky *3*
-
-
-
Vojta
Je hezoučkej *4* -
-
Re: Vojta
Ahoj, všichny teď šílí po Robertu Pattinsonovi, ale já si myslím, že nejhezčí kluci jsou v Čechách a že právě Vojta by E. Cullena zahrál mnohem líp. A to i přesto, že mě Pattinson okouzlil. Vojta je prostě moc hezkej chlap a hlavně to vypadá, že má rád srandu a to ho dělá ještě přitažlivějším! Držím mu palce, je to Samec *1*
-
-
nevite
nevíte někdo je mail *7* -
super
kvuli vojtovi bych byl gay *4* -
-
Re: super
to bych chtěla vidět *13*
-
-
super kluk
jestli ma holku to nevim ale je super a milujuho *14* je to ten nej herec a zpevák v cr *14* .Kvuli němu se dívám na vkv *3* -
ma holku
nevite jestli ma vojta holku je totiz super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: ma holku
mám zato že chodí se svojí dlouholetou přítelkyní Markétkou ;)
-
-
Vojta je NeEeJ
_Vojta je ten nejbombovější kluk_on je tak nadhernej (:_A jeste ke vsemu ma upa skvelej hlas..._proste uzasnej (:_ -
soutěž o podepsaný časopis!!!
jeslti chcete vyhrát jeden ze tří výtisků časopisu Only Men podepsaný Vojtou Dykem, zúčastněte se soutěže na http://vojta-dyk.info/site/vanocni- soutez-2008/ Hodně štěstí, přeje administrátorka webu Vojta-Dyk.Info *5* -
Vojta
Je to dokonalej kluk!Má perfektní hlas.Fakt bych se do něj dokázala okamžitě zblbnout a vůbec mi nevadí,že jsem stará raketa,proti němu:o))) *14* -
Novinka
Globální oteplování je nádhernej song..Jak se jakoby brali, tak jsem myslela že se k sobě přiblíží aby to vypadalo jako že se líbaj a pak novej záběr jak se líbaj...jak se Prachař smál *1* *lol*