Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holku má

Holku přece má!Markétu Frosslovou!Taková ta kudrnatá bruneta,hraje v Pojištovně,hrála v Redakci,...
    http://www.osobnosti.c z/marketa-frosslova.php
    • Re: Holku má

JAK KDYBY TO NEBYLO JEDNO
    • ms1978

Re: Holku má

S Markétou se prý rozešli a pokouší se o K.Nývltovou... *7*
      • Re: Re: Holku má

taky jsem to zaslechla a mate po klukovi
      • Re: Re: Holku má

a kdyby napsali,že chtěl skočit z okna tak tomu uvěříš?
        • ms1978

Re: Re: Re: Holku má

Proto píšu prý a otazník,tady asi někdo neumí číst...
          • Re: Re: Re: Re: Holku má

*15* tak číst asi jo
      • lejli

Re: Re: Holku má

nevěř bulvárům *3* Vojta sám na posledním koncertu řekl, že jeho přítelkyně je Markétka...je to necelých 14 dnů zpátky *3*
  • ms1978

Vojta

Je hezoučkej *4*
    • Re: Vojta

Ahoj, všichny teď šílí po Robertu Pattinsonovi, ale já si myslím, že nejhezčí kluci jsou v Čechách a že právě Vojta by E. Cullena zahrál mnohem líp. A to i přesto, že mě Pattinson okouzlil. Vojta je prostě moc hezkej chlap a hlavně to vypadá, že má rád srandu a to ho dělá ještě přitažlivějším! Držím mu palce, je to Samec *1*
  • nevite

nevíte někdo je mail *7*
  • super

kvuli vojtovi bych byl gay *4*
    • Re: super

to bych chtěla vidět *13*
  • super kluk

jestli ma holku to nevim ale je super a milujuho *14* je to ten nej herec a zpevák v cr *14* .Kvuli němu se dívám na vkv *3*
  • ma holku

nevite jestli ma vojta holku je totiz super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • lejli

Re: ma holku

mám zato že chodí se svojí dlouholetou přítelkyní Markétkou ;)
  • Vojta je NeEeJ

_Vojta je ten nejbombovější kluk_on je tak nadhernej (:_A jeste ke vsemu ma upa skvelej hlas..._proste uzasnej (:_
  • lejli

soutěž o podepsaný časopis!!!

jeslti chcete vyhrát jeden ze tří výtisků časopisu Only Men podepsaný Vojtou Dykem, zúčastněte se soutěže na http://vojta-dyk.info/site/vanocni- soutez-2008/ Hodně štěstí, přeje administrátorka webu Vojta-Dyk.Info *5*
  • mirumiru

Vojta

Je to dokonalej kluk!Má perfektní hlas.Fakt bych se do něj dokázala okamžitě zblbnout a vůbec mi nevadí,že jsem stará raketa,proti němu:o))) *14*
  • criss

Novinka

Globální oteplování je nádhernej song..Jak se jakoby brali, tak jsem myslela že se k sobě přiblíží aby to vypadalo jako že se líbaj a pak novej záběr jak se líbaj...jak se Prachař smál *1* *lol*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit