-
mumu vojta
Nspište PROSÍM je e-mail *4* fakt budete hodní.PROSÍMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. VOJTA JE TOTIŽ SUPER KLUK -
-
Re: mumu vojta
Sorry? ale to je trochu moc ne? vy asi všichni nechápete že Vojtu prostě nezajímáte?! má třeba svoji vlastní lásku a určitě nebude mít rád holku, co mu přes e-mail napíše: ooooo vojtíšku ooo pojd se se mnou líbát plooooooosiíím!!! to asi fakt ne!) takže se proberte ze snů a iluzí o tom, že by do vás mohl být někdy zamilovaný. je to fakt velká blbost. A až z toho vyrostete budete se stydět za svoje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Jak výstižné, stydte se vy pubertačky bláznivé
-
Re: Re: mumu vojta
Aspoň někdo tu má kousek rozumu... =)Já mám sice vojtu taky. ráda (je sexy)ale nesedím celý den u kopu a seslintám u jeho fotky... Chudák vždiť má taky vlastní život...Já vím že ho některé úplně milujete ale zaprvé si uvědomte věkový rozdíl a taky to že,by si vás nevšimnoul ani kdyby jste mu psaly celej život (oooo vojtíšku oo ty seš tak oooo )....hm... možná si vás bude pamatovat jako dotěrnou faninku... ;)(můj názor...)
-
-
Re: mumu vojta
Dovedeš si představit, co by to způsobilo? *1* ...tohle Vojtovi vážně nemůžu udělat *3* ...je mi líto *9* -
-
*15* já ho teda nechci,ale vždyt je to jen mail a né telefoní čílo nebo adresa,no,a,že někdo bude mít jeho mail...fakt vždyt je to jen mail a na toho ho snad má,aby mu lidi psali.....fakt nechápu......... *15* -
-
Re: Re: Re: mumu vojta
jak říkám, ten e-mail má uvedenej na webu Disku, tudíž si byl dost dobře vědom a nejen on, že ho někdo dřív nebo později najde a napíše mu *5* -
-
Re: Re: Re: Re: mumu vojta
tam nic neni uved presnejsi adresu *1*
-
-
-
tak jako tak mu píše spousta lidí, protože má ten e-mail uvedenej na stánkách Disku, takže nevím proč je nutný s tím dělat tkaový divadlo *5* -
-
Re: Re: Re: mumu vojta
No jo, ale spousta lidí to ani neví *4* ...teda teď už jo *1*
-
-
-
-
ahoj
navite jeho email *7* -
-
Re: ahoj
Víme *3* , ale nepovíme... *1*
-
-
Holku má
Holku přece má!Markétu Frosslovou!Taková ta kudrnatá bruneta,hraje v Pojištovně,hrála v Redakci,...
http://www.osobnosti.c z/marketa-frosslova.php -
-
Re: Holku má
JAK KDYBY TO NEBYLO JEDNO -
Re: Holku má
S Markétou se prý rozešli a pokouší se o K.Nývltovou... *7* -
-
Re: Re: Holku má
taky jsem to zaslechla a mate po klukovi -
a kdyby napsali,že chtěl skočit z okna tak tomu uvěříš? -
-
Re: Re: Re: Holku má
Proto píšu prý a otazník,tady asi někdo neumí číst... -
-
Re: Re: Re: Re: Holku má
*15* tak číst asi jo
-
-
-
nevěř bulvárům *3* Vojta sám na posledním koncertu řekl, že jeho přítelkyně je Markétka...je to necelých 14 dnů zpátky *3*
-
-
-
Vojta
Je hezoučkej *4* -
-
Re: Vojta
Ahoj, všichny teď šílí po Robertu Pattinsonovi, ale já si myslím, že nejhezčí kluci jsou v Čechách a že právě Vojta by E. Cullena zahrál mnohem líp. A to i přesto, že mě Pattinson okouzlil. Vojta je prostě moc hezkej chlap a hlavně to vypadá, že má rád srandu a to ho dělá ještě přitažlivějším! Držím mu palce, je to Samec *1*
-
-
nevite
nevíte někdo je mail *7* -
super
kvuli vojtovi bych byl gay *4* -
-
Re: super
to bych chtěla vidět *13*
-
-
super kluk
jestli ma holku to nevim ale je super a milujuho *14* je to ten nej herec a zpevák v cr *14* .Kvuli němu se dívám na vkv *3* -
ma holku
nevite jestli ma vojta holku je totiz super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: ma holku
mám zato že chodí se svojí dlouholetou přítelkyní Markétkou ;)
-
-
Vojta je NeEeJ
_Vojta je ten nejbombovější kluk_on je tak nadhernej (:_A jeste ke vsemu ma upa skvelej hlas..._proste uzasnej (:_ -
soutěž o podepsaný časopis!!!
jeslti chcete vyhrát jeden ze tří výtisků časopisu Only Men podepsaný Vojtou Dykem, zúčastněte se soutěže na http://vojta-dyk.info/site/vanocni- soutez-2008/ Hodně štěstí, přeje administrátorka webu Vojta-Dyk.Info *5*