-
Vojtěchu Dyku proboha kam jsi dal oči, paní Vilhelmová na českých lvech tak to byla děs a hrůza.Hochu vzpamatuj se.
-
Heleď holky a není Vám to takhle blbý? Pořád do sebe ryjete... Sice vím, že má každý člověk právo vyjádřit svůj názor, ale všechno má svý meze.. To si jako myslíte, že tenhle blog založil on, že tu píšete takový kraviny? Je mi jedno, co mi k tomu napíšete, ale já se vyjádřila tak, jak jsem chtěla ... *16*
-
Ahoj! Vojto!!! Mám Tvá! cedéčka a jsou skvělá!!! Stejně! jako Ty!!!!! Moc krásně!!! hraješ v pohádkách!!!! Jsi i užasný!!!!!!! herec!!! Maš krásnou!!! barvu hlasu!!! S Ondrou Havlíkem děláte! krásně to broukání!!!!!!!!, já tomu tak říkám!!!!!!! I filmy s Tebou!! jsou Nadherný!!!!!! Kapela Nightwork!! je!! je celá!!! užasná!!! Patříte!! mezi mé nejoblibenější !!!!!!!!!!!!!!!! kapelu!!!!!!!! Doufám že budete zpívat zase! v Písku! Já jsem byla na Vás!! v Písku!když jste vystupovaly poprvé!venku! jak pršelo!! na Píseckých slavnostech! Po druné jsem nebyla!! Rodiče mi to nedovolili!!!!!!!!, nedali!!! mi peníze na drahé! vstupné!!!! Mě!!to ale mrzelo!!!! a mrzí!!!! do ted!!! Ahoj!! Tvá faninka!!! Pája!!.
-
-
Ty jsi asi fakt idiot, mohla bys to PSÁT alespoň NORMÁLNĚ?! Normálně napiš že jsou skvělí a žes tam byla a hotovo.A ty vykřičníky všude jsou dost trapný! *10* "Pájinko"
-
-
196 cm? Krapet omyl ne? Má spíš 179, když se podíváte na Tepláky je jen o trošku vyšší než Prachař, který má 176 :D
-
-
těžko ty trubko
-
? *15*
-
http://foto.osobnosti.cz/vojtech-dyk-325124 Opravdu se ti že je jen o trošku vyšší než Prachař?
-
-
Nebudu lhát, když řeknu že Vojtu Dyka absolutně žeru :*
-
Tady byl dotaz na ty sexuální scény jestli to dělaj na oko nebo doopravdy žé... tak dělají to doopravdy třeba když spolu mají mít sex tak ho mají...nedělají to na oko jen u některých filmů to dělaj. A hodně se stáva že herci když mají ve filmu souložit tak se do partnera či partnerce budou mít nejen fyzický vzah ale mohou mít duševní to znamená že se do sebe mohou zamilovat či se velice dobře zkamaradit.
-
-
Pokud je to po**o tak doopravvdy jo jinak ve filmech ne *1* *1*
-
no já si myslím, že spolu doopravdy nespí.. a kor, když jsem třeba zakratí dekou, nebo jsou vidět do půl pasu a tak podobně..:) holky a kluci ve filmu nosí i tanga.. aby to bypadalo, že jsou nazí, ale nejintimnější partie mají zakrytý..:) protože co si budem nalhávat předstírat soulož jde i přes kalhotky.:D
-
-
Já Vojtu skoro vůbec neznala a ted když jsem ho viděla 31.12. v partičce jak tam zpíval átd... Tak se mi začal příšerně líbit koukni tese na Youtube- Partička 31.12. Vojta dyk ... Tam je krásnej a v tom županu jáj ... *14* *14* *14*
-
Je mi 56let,píšu Vám to proto,že už jsem babča.Pan Dyk je všestraně zaměřenej kluk,co se týká muziky i divadla.Je skvělej!!!A ti kluci v té jeho skupině též. *15*
-
-
nam je jedno kolik vam/ti je a ze jste/jsi babca *1* *2*
-
-
Mě t třeba jedno není..je dobrý vědět,že Vojta má fanoušky i v pokročilém věku ;) *2*
-
-
-
Ahoj, víte co by mě zajímalo,jestli ty sexuální scény jsou jen na oko?nebo to doopravdy dělaj?Nebo třeba jak nedávno natáčeli scénu s Kry
istýnou Podzimkovou nahou scénu.tak jak to jako natáčejí? -
-
Má rád improvizaci, tak asi improvizuje *4*
-
-
Ahoj Vojta pořád chodí s TA´TÁNOU?NEBO už má někoho jiného?dlouho sem tu nebyla *15*
-
-
Jest-li chodí pořád s tou vdanou maminou to nikdo neví.
Asi je zas musí vyfotit nějaké noviny spolu, abychom to věděli *5* *5*
-