-
Já tady psát jak jeho a ostatní slavný kluky do kterých jste ta zamilovaný, jak je miluju, tak se jim stydim podívat do očí!!!!
-
je to pravda nechte vojtu bejt je to jeho život a jeho(ikdyž hloupá)volba:
vypadá to jako byste byli jeho matka......... *14* *14* *14* *3* -
-
Hloupá volba to není ;) a jinak pravda že se chovaj jak jeho matka
-
-
A nechová se spíš Vilhelmová jak jeho matka??
A nebo on děla taťku těm jejím dětem.
-
-
možná by si měl představit, že je na místě toho manžela Vilhelmové - no asi by mu moc dobře nebylo *13* *13*
-
-
To je Vojty vec s kym chodi a kdyby se stavel na hlavu tak co jako a ze vam to vadi tak co jako ze vy vsechny ste lepsi nez tana hahaha njn naivky Vojtu zeru a s nim celej nightwork sou bajecny a vy si myslite jaky ste borkyne kdys mate jeho imail *16* *16* no... chybi vam soudnost holky *15*
-
-
*5* Meleš tady úplný nesmysly *6* *5* *4* *14*
-
Běž si zopakovat gramatiku!!!!! *1*
-
-
Dyku, Dyku kam jsi dal oči????? No, že budeš na vdaný maminy to nikdo z nás nečekal!!!!!! *14* *14* *14* *14*
-
Že vypadají jak mladší brácha se starší sestrou tak to je fakt dobrý, to se povedlo no hlavně, že z nich mají lidi legraci.
-
-
I mě taky tak přijdou...
-
-
Běžte si někdo přečíst diskuzy O.pavelce......Těm některejm krávám se mussím akorát smát, prej: Zjistila sem jeho E-mail, tak jestli ti to s ním vyjde tak Vám to budu přát....BLÁ BLÁ BLÁ.Krávy.
Si jako myslíte že vám tady Vojta bude psát jeho číslo??to ste vážně tak blbý??? *7* *7* -
Ti co tady o něm píšou takový kecy, tak jsou závistivci....
-
-
*2* A co jako máme závidět???? *5*
-
-
Třeba všechno..
A Hlavně mě vadí ty vaše kecy, že Táńa je špatná volba.... Tak z nich lidi mají srandu,no a co?? ale ne všichni, plno lidí takhle žije.....kdyby nebyl slavný, tak vám to ani nepřijde a myslíte si něco úplně jinýho... -
-
Co všechno máme závidět???
A že tak žijí všichni??? Tak to se nám ty partnerské vztahy řítí pěkně do záhuby. *10* *10*
-
-
-
-
Vypadají jak mladší brácha se starší sestrou
-
ku..a pochopte, že Vojtu nikdy mít nebudete, aŤ se vám to líbí nebo ne. Co si myslíte???, že jako půjde po nějaký pubertačce??? PROBERTE SE....tady slintáte, ale chtěla bych vidět jak mu to řeknete do očí. Nazdar. *7* *7*
-
Ne.....e se do něj furt, snad ví co dělá ne???, je dospělěj tak co, já jim to s TáŇoU přeju, A co na něm vidíme?? je hezkej, sympatickej, talentovanej herec a zpěvák a jeho songy s NightWork sou úžasný.... *5* *4* *4*
-
-
*16* *16* Proboha a co ten manžel!!!! Ten už je jako odepsanej a nemá do toho co mluvit?? *12* *11* *10*
-