Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • žeru ho *14* *14* *14*
  • Co se týká Vilhelmové, tak s tvojim tvrzenim by pravděpodobně nesouhlasil její manžel - v tomhle Dyk totálně zklamal a selhal.
  • Vojta je boží zpěvák a i herec...fakt super...fakt si ho moc vážím,ale i cele kapely Nightwork...a Dekuju za ní...a ohledne Tatiany...Vam co si myslim do toho nic neni...kazdemu se nekdo líbí...
    opravdu DÍKY za to,že jsou...:DDD
    *4* *3* *4* *15* *1* *1*
  • Ty seš totální trubka *6* *6* *6*
  • Tvorba Vojtěcha Dyka se mi moc nelíbí. Je známý celému národu jen díky písním Globální oteplování (kde se dotkl problematiky gayů) a Tepláky (na Českém Slavíkovi 2010 byl on se sovu skupinou v teplákách a působili jako exoti). Staví na provokativních tématech.
  • ach já toho Vojtu totálně miluju ♥ on je prostě božíí *14* *14* *14*
  • PĚKNÝ CHLAP, A STAŘENKA

Teda Vojto, fakticky, kam's dal oči?
    Holky na tebe čekají před domem a ty s Tatuchou??????
    Podívej se kolik jí je!
    Fakt se vzpamatuj.Tohle neni normál! Ty takovej super kluk a Tatranka?
    Je sice celkem hezká, a celkem vtipná, ale to je všechno!
    Teda jak já ti radim, radši mlaší, nebo stejně, nebo jen o jeden jediný rok starší!!!

A jinak ti chci říct že jsi super zpěvák a i herec.Vím ze vvé skušenosti že to není nic jednoduchého.Bydlela jsem v Anglii a tam jsem byla chvíli dobrá zpěvačka Katty.A hrála jsem v Americkim filmu.Nic jednoduchého!Takže jsi fakt skvělej a ještě jednou...radim ti mladší holky! Kateřina Fajová, 22 let
  • Ty jsi asi fakt idiot, mohla bys to PSÁT alespoň NORMÁLNĚ?! Normálně napiš že jsou skvělí a žes tam byla a hotovo.A ty vykřičníky všude jsou dost trapný! *10* "Pájinko"
  • Vojtěchu Dyku proboha kam jsi dal oči, paní Vilhelmová na českých lvech tak to byla děs a hrůza.Hochu vzpamatuj se.
  • no já si myslím, že spolu doopravdy nespí.. a kor, když jsem třeba zakratí dekou, nebo jsou vidět do půl pasu a tak podobně..:) holky a kluci ve filmu nosí i tanga.. aby to bypadalo, že jsou nazí, ale nejintimnější partie mají zakrytý..:) protože co si budem nalhávat předstírat soulož jde i přes kalhotky.:D
  • Aspoň je v něčěm originální
  • ? *15*
  • Heleď holky a není Vám to takhle blbý? Pořád do sebe ryjete... Sice vím, že má každý člověk právo vyjádřit svůj názor, ale všechno má svý meze.. To si jako myslíte, že tenhle blog založil on, že tu píšete takový kraviny? Je mi jedno, co mi k tomu napíšete, ale já se vyjádřila tak, jak jsem chtěla ... *16*
  • Ahoj! Vojto!!! Mám Tvá! cedéčka a jsou skvělá!!! Stejně! jako Ty!!!!! Moc krásně!!! hraješ v pohádkách!!!! Jsi i užasný!!!!!!! herec!!! Maš krásnou!!! barvu hlasu!!! S Ondrou Havlíkem děláte! krásně to broukání!!!!!!!!, já tomu tak říkám!!!!!!! I filmy s Tebou!! jsou Nadherný!!!!!! Kapela Nightwork!! je!! je celá!!! užasná!!! Patříte!! mezi mé nejoblibenější !!!!!!!!!!!!!!!! kapelu!!!!!!!! Doufám že budete zpívat zase! v Písku! Já jsem byla na Vás!! v Písku!když jste vystupovaly poprvé!venku! jak pršelo!! na Píseckých slavnostech! Po druné jsem nebyla!! Rodiče mi to nedovolili!!!!!!!!, nedali!!! mi peníze na drahé! vstupné!!!! Mě!!to ale mrzelo!!!! a mrzí!!!! do ted!!! Ahoj!! Tvá faninka!!! Pája!!.
  • Mě t třeba jedno není..je dobrý vědět,že Vojta má fanoušky i v pokročilém věku ;) *2*
  • http://foto.osobnosti.cz/vojtech-dyk-325124 Opravdu se ti že je jen o trošku vyšší než Prachař?
  • babuteam
    no to sice jo ale nemůžete čekat že si projíždí každou stránku na který je o něm něco napsáno.. :D
  • 196 cm? Krapet omyl ne? Má spíš 179, když se podíváte na Tepláky je jen o trošku vyšší než Prachař, který má 176 :D
  • ginni97
    Nebudu lhát, když řeknu že Vojtu Dyka absolutně žeru :*
  • Abby-Fabby
    Mluv za sebe ať si klidně píšou co chtějí. Třeba mají lepší pocit, že si na někoho vzpomenou. Vsadím se , že ty by jsi nikomu nic takový ho nenapsala, aby si se neztrapnila. Takže laskavě *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit