-
Asi je to nějaká blbost *14* *14*
-
to vím *3* ale proč tu je npsaný že byl letos přijat na AMU.. tak teda nevim
-
Vystudoval DAMU
-
Vojta studuje AMU? Nebo to je nějaká chyba?
-
Co všechno máme závidět???
A že tak žijí všichni??? Tak to se nám ty partnerské vztahy řítí pěkně do záhuby. *10* *10* -
Kluk, kterej si začne v 25 letech něco s vdanou ženou, tak o toho já teda nestojim *12*
-
Teď to není markéta *2* , ale Tánička *4*
-
Třeba všechno..
A Hlavně mě vadí ty vaše kecy, že Táńa je špatná volba.... Tak z nich lidi mají srandu,no a co?? ale ne všichni, plno lidí takhle žije.....kdyby nebyl slavný, tak vám to ani nepřijde a myslíte si něco úplně jinýho... -
Ano přesně tak *4* *3* vraťte se zpátky do reality a smiřte se s tím, že Vojta nikdy váš nebude...
-
S tím, že tady píšete jak Vojtu milujete a jak tady po něm slintáte, jste trapný, radši táhněte ven balit jiný kluky, Vojta není pro vás.
-
To máš pravdu nám je úplný hovno, že rozbil něčí rodinu!!! *13* *13*
-
Jo no dyliny jedny trapný
-
Hloupá volba to není ;) a jinak pravda že se chovaj jak jeho matka
-
Jak Vojta povídal ve Všechnoparty, o těch fanynkách. To už je trochu moc fakt blbý krávy se chováte akorát napřes hubu.
Jinak, že chodí s Táňou, tak vám to může bejt jedno!!! -
Já tady psát jak jeho a ostatní slavný kluky do kterých jste ta zamilovaný, jak je miluju, tak se jim stydim podívat do očí!!!!
-
*16* *16* Proboha a co ten manžel!!!! Ten už je jako odepsanej a nemá do toho co mluvit?? *12* *11* *10*
-
možná by si měl představit, že je na místě toho manžela Vilhelmové - no asi by mu moc dobře nebylo *13* *13*
-
je to pravda nechte vojtu bejt je to jeho život a jeho(ikdyž hloupá)volba:
vypadá to jako byste byli jeho matka......... *14* *14* *14* *3* -
*5* Meleš tady úplný nesmysly *6* *5* *4* *14*
-
*2* A co jako máme závidět???? *5*