Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta je the best!

Sice ho neznám, ale působí na mne neuvěřitelně příjemným dojmem. Je to nejen sexy chlap, ale hlavně si myslím, že to má i v hlavě srovnaný, nesplývá s davem, není to žádná tupá ovce - je to takovej překrásnej poklad v dnešní době! Bože, holka, kterou bude jednou milovat bude v sedmým nebi. Vojta je super!!!!
  • rambikaanka

Miluju ho

Fakt je krásnej umí nádherně zpívat a je prostě dokonalost sama. A když sem ho jednou pozadala o fotku s nim tak mi dekoval on je ten skoro nejlepsí osoba na svete *14* *14* *1*
    • Re: Miluju ho

Souhlas souhlas souhlas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU TĚ VOJTO A AŤ SI ŘIKÁ KDO CHCE CO CHCE!!!!! NIKDY NIKDO JINEJ!!!! *14* *14* *14*
  • :-)

kvůli tomuhle klukovi, bych byl gay. *14*
    • Re: :-)

Bejt klukem, taky kvůli němu budu homo:D
    • lejli

Re: :-)

wow tak tomu říkám přiznání *15* *5*
  • rambikaanka

Forum

Holky plsky přidejte se http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=80061
  • vkv

naprosto souhlasim se Sarou...škoda že si neregistrovaná *1* ...jsi moje spřízněná duše *14* pro mě Vojta jednoznčně nejkrásnější českej herec s nejkrásnějšim hlasem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vkv

nádhernej kluk a strašně sympatickej a moc hezky zpívá a souhlasím že má krásný hlas proste pro me je vojta dyk nejkrásnější česká herec
    • Re: vkv

sara,máš naprostou pravdu,,,,,on je tak krásnej..je to fakt nejhezčí herec.. *14* *14* nojo v čr,sou pěkný holky,,a on je krásnej českej kluk..papa *14* *14* *14* *14*
  • VKV

nechcete nekdo pridat do filmografie VKV(velmi křehké vztahy)?
  • martina20

Radar

jj, starej dobrej Radar, že??? *1* *5* *1*
  • van

...

jak se říká že v česku sou nejhezčí holky na světě ...mno tak proč by nemohly bejt i kluci ??? *7* teda u nás sou fag hezký kluci ne ??? *14*
  • Nádhernej hlas

On má nádhernej hlas takovej uklidňující když zpívá *14* *14* *4*
    • lejli

Re: Nádhernej hlas

a co teprve, když mluví *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit