-
Vojta je the best!
Sice ho neznám, ale působí na mne neuvěřitelně příjemným dojmem. Je to nejen sexy chlap, ale hlavně si myslím, že to má i v hlavě srovnaný, nesplývá s davem, není to žádná tupá ovce - je to takovej překrásnej poklad v dnešní době! Bože, holka, kterou bude jednou milovat bude v sedmým nebi. Vojta je super!!!! -
Miluju ho
Fakt je krásnej umí nádherně zpívat a je prostě dokonalost sama. A když sem ho jednou pozadala o fotku s nim tak mi dekoval on je ten skoro nejlepsí osoba na svete *14* *14* *1* -
-
Re: Miluju ho
Souhlas souhlas souhlas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MILUJU TĚ VOJTO A AŤ SI ŘIKÁ KDO CHCE CO CHCE!!!!! NIKDY NIKDO JINEJ!!!! *14* *14* *14*
-
-
:-)
kvůli tomuhle klukovi, bych byl gay. *14* -
-
Re: :-)
Bejt klukem, taky kvůli němu budu homo:D -
Re: :-)
wow tak tomu říkám přiznání *15* *5*
-
-
Forum
Holky plsky přidejte se http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&auth=&forum_ID=80061 -
vkv
naprosto souhlasim se Sarou...škoda že si neregistrovaná *1* ...jsi moje spřízněná duše *14* pro mě Vojta jednoznčně nejkrásnější českej herec s nejkrásnějšim hlasem *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vkv
nádhernej kluk a strašně sympatickej a moc hezky zpívá a souhlasím že má krásný hlas proste pro me je vojta dyk nejkrásnější česká herec -
-
Re: vkv
sara,máš naprostou pravdu,,,,,on je tak krásnej..je to fakt nejhezčí herec.. *14* *14* nojo v čr,sou pěkný holky,,a on je krásnej českej kluk..papa *14* *14* *14* *14*
-
-
VKV
nechcete nekdo pridat do filmografie VKV(velmi křehké vztahy)? -
Radar
jj, starej dobrej Radar, že??? *1* *5* *1* -
...
jak se říká že v česku sou nejhezčí holky na světě ...mno tak proč by nemohly bejt i kluci ??? *7* teda u nás sou fag hezký kluci ne ??? *14* -
Nádhernej hlas
On má nádhernej hlas takovej uklidňující když zpívá *14* *14* *4* -
-
Re: Nádhernej hlas
a co teprve, když mluví *7* *1*
-