Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Dyk

OSOBNOST 31.12.2006 
456 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rambikaanka

Vojtík

Je krásne umí dokonale spívat prostě FEŠÁK *14*
  • bomba

včera jsem na něm byla ve Staváku! Je to fakt borec! Nemá chybu! *1*
  • Vojtaaa♥♥♥

Vojta je strašně talentovanej, strašně krásnej, slaďoučkej, úžasnej a nááádherně zpívá *14* ....MILUJU HO!!! *14*
    • Re: Vojtaaa♥♥♥

*15* tak si to užij
  • andrii

Vojta ve VKV

Co říkáte na postavu Kuby Karáska v seriálu VKV? *3*
  • ginos

peta

Je hezkej vypadá jak stoprocentní Gay *3*
    • Re: peta

Neurážej mého kluka.
      • Re: Re: peta

*9*
  • gabinka022

Happy Birthday

Přeju Vojtovi jen to nejlepší k jeho dnešním narozkám *3* kisses
  • Je užásnééj....

Prostě užasnej človíček..krásně zpívající i vypadající..je sním pěkná prdel jako.....nikdy nezapomenu na jeho vystoupení,ještě s odrou rumlev ve rtyni v podkrkonoší...bylo to uuužááásný.....moc moc za to kuju... *14*
  • ..je krásnej

...krasnej sexy klucik...este aby si neco slusnyho zahral:)
    )) *3*
    • Re: ..je krásnej

on si doooost slušně hraje, pokud se dostaneš na nějaký představení, ve kterým hraje, tak uvidíš *3*
  • Vojta v HK

kdo by chtěl Vojtu vidět na prknech co znamenají svět a neharcovat se až do Prahy, tak zavítejte k nám do Hradce Králové...včera tu hrál v Ledovém hrotu a v neděli má před sebou ještě Láska vole!
    jinak to je hroznej sympaťák, sice na mě koukal poněkud podivně (no comment proč), ale chvilku sem si s ním povídala a mám i fotku s ním *5* zlatíčko
  • Vojtův UPDATE

Novinka pro fanynky!!! Vojta dokončil DAMU a stal se nejúspěšnějším studentem v ročníku. Dále má angažmá v ND a hraje ve hře od W. Shakespeara DVA VZNEŠENÍ PŘÍBUZNÍ. Má před sebou skvělou budoucnost!! *4* *4* *4* SELMA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit