Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda či lež

Zdravím všechny fanoušky Vojty.Trošku více mě mrzí fakt, že se o tomto človíčku mluví nereálné drby, které se nestaly a ani stát nemohou.
    Jsem velice rád a těší mě, že Vojtěch má hodně fanynek, i když v posledních letech a to od Kašperek (Kašperských hor)z natáčení této fascinující komedie, je velice vytížen.
    Moje zvědavost byla natolik velká, že jsem se odhodlal "skouknout" několik webů Vojty a informace o něm.
    Zarážející bylo, když jsem se dozvěděl, kdo s ním chodí, chodil, koho zná, atd..., tak jsem jen kroutil hlavou.
    Nebudu tady tvrdit, že ho znám dobře, jelikož přes net sem může psát kdokoliv-cokoliv, ale pár dní pracovně jsme spolu strávili čas.Je to úplně odlišný člověk, než-li jsem já, ale je s ním sranda.Rozdíly?Nebo jaký je v soukromí?Úplně stejně jako většina normálních kluků k jeho věku.Další rozdíl z tisíců, že já budu za kamerou, kdežto Vojta chce dělat obojí.Správná volba.Jako kameraman vám mohu potvrdit, že je to suprová práce, která není nikdy nudná.
    Poznáte spoustu zajímavých lidí a je jedno jestli točíte pro TV nebo film.
    Já osobně jsem začínal u psaní novin v deníku mého města.Časem jsem se dostal do TV jako reportér nejmenované TV a pak jsem se "přesídlil" do filmování.To už ale není podstatné, svůj životopis tady rozhodně psát nebudu, spíš mi šlo o ty zbytečné drby, které se tu objevují a nemusí.
    Ruku na srdce a pochopte nejen jeho, ale i spoustu jiných medializovaně známých lidí.
    Pokud máte třeba nějaké dotazy, ptejte se.Pokud to budou rozumné dotazy, určitě odpovím.
    E-mail: studionavri@seznam.cz
  • ...

SESTRA MOJI KAMOSKY S NIM CHODILA =D =!!
  • nevím

proč mu furt každej píše k narozkám? kdy je měl? kdy? kdo mě to laskavě řekne ????,, ? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: nevím

Narozeniny oslavil letos 8.ledna a bylo mu 22 let.Krásný věk. *4*
      • donduska

Re: Re: nevím

dnes slaví 23
        • dnes slaví 24
  • iwa-mcr

e.on

tak dneska nejj den ve škole náká akce e.on energy truck nebo co....a moderátor??.....Vojta Kotek....upa best den... *1*
  • Písek

chtela bych se zeptet jesli jste chodi do skoly do pisku
    • Re: Písek

Chodil na španělské gymnázium do Budějovické ulice. *4*
  • nevím

milý vojtíšku jsi dost skvělej........
    nejlíp hraješ ve SNOWBOARDÁCÍCH! *3*
  • narozeniny

vše nejlepší k tvým narozkám,Vojto..!!! *14*
  • Vojtěch Kotek

Milý Vojtěchu
    Přání k narozeninám a přání hodně
    štěstí,zdraví. *4*
    • Re: Vojtěch Kotek

taky vse nejlepsi *4*
  • besta

kotek me dabuje!!!!

jsem kral diskotek holki mi lezou do kalhotak a na vic me dabuje vojta kotek...
  • ahoooj :-*

ještě by tam někdo mohl dodat že dabuje harryho pottera třeba do filmografie ne?! :-) pp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší