-
Pravda či lež
Zdravím všechny fanoušky Vojty.Trošku více mě mrzí fakt, že se o tomto človíčku mluví nereálné drby, které se nestaly a ani stát nemohou.
Jsem velice rád a těší mě, že Vojtěch má hodně fanynek, i když v posledních letech a to od Kašperek (Kašperských hor)z natáčení této fascinující komedie, je velice vytížen.
Moje zvědavost byla natolik velká, že jsem se odhodlal "skouknout" několik webů Vojty a informace o něm.
Zarážející bylo, když jsem se dozvěděl, kdo s ním chodí, chodil, koho zná, atd..., tak jsem jen kroutil hlavou.
Nebudu tady tvrdit, že ho znám dobře, jelikož přes net sem může psát kdokoliv-cokoliv, ale pár dní pracovně jsme spolu strávili čas.Je to úplně odlišný člověk, než-li jsem já, ale je s ním sranda.Rozdíly?Nebo jaký je v soukromí?Úplně stejně jako většina normálních kluků k jeho věku.Další rozdíl z tisíců, že já budu za kamerou, kdežto Vojta chce dělat obojí.Správná volba.Jako kameraman vám mohu potvrdit, že je to suprová práce, která není nikdy nudná.
Poznáte spoustu zajímavých lidí a je jedno jestli točíte pro TV nebo film.
Já osobně jsem začínal u psaní novin v deníku mého města.Časem jsem se dostal do TV jako reportér nejmenované TV a pak jsem se "přesídlil" do filmování.To už ale není podstatné, svůj životopis tady rozhodně psát nebudu, spíš mi šlo o ty zbytečné drby, které se tu objevují a nemusí.
Ruku na srdce a pochopte nejen jeho, ale i spoustu jiných medializovaně známých lidí.
Pokud máte třeba nějaké dotazy, ptejte se.Pokud to budou rozumné dotazy, určitě odpovím.
E-mail: studionavri@seznam.cz -
...
SESTRA MOJI KAMOSKY S NIM CHODILA =D =!! -
nevím
proč mu furt každej píše k narozkám? kdy je měl? kdy? kdo mě to laskavě řekne ????,, ? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: nevím
Narozeniny oslavil letos 8.ledna a bylo mu 22 let.Krásný věk. *4* -
-
Re: Re: nevím
dnes slaví 23 -
-
dnes slaví 24
-
-
-
-
e.on
tak dneska nejj den ve škole náká akce e.on energy truck nebo co....a moderátor??.....Vojta Kotek....upa best den... *1* -
Písek
chtela bych se zeptet jesli jste chodi do skoly do pisku -
-
Re: Písek
Chodil na španělské gymnázium do Budějovické ulice. *4*
-
-
nevím
milý vojtíšku jsi dost skvělej........
nejlíp hraješ ve SNOWBOARDÁCÍCH! *3* -
narozeniny
vše nejlepší k tvým narozkám,Vojto..!!! *14* -
Vojtěch Kotek
Milý Vojtěchu
Přání k narozeninám a přání hodně
štěstí,zdraví. *4* -
-
Re: Vojtěch Kotek
taky vse nejlepsi *4*
-
-
kotek me dabuje!!!!
jsem kral diskotek holki mi lezou do kalhotak a na vic me dabuje vojta kotek... -
ahoooj :-*
ještě by tam někdo mohl dodat že dabuje harryho pottera třeba do filmografie ne?! :-) pp