-
taky super
mozna je lepsi madl ,ale kotek je taky fajn a taky humornej podle mě *14* *14* *1* -
kdo umí
Podle mě je Vojta dobrý a velmi talentovaný herec. Stačí se vzpomenout na první díly seriálu Pojišťovna štěstí. Jeho smutek a zmatení ze smrti tatínka (určitě jeho tatínek žije-takže musel svoji představivost rozjet na plno), jsem mu na stopro věřila a vlítly mi slzy do očí.
Vojto, blahopřeji.
PS : Nejsem jeho fanynka-puberťačka. Mám stejně starého syna. Ale jsem jeho fanynka. Vojto, držím palce. -
Happy Birthday!!!
Vše nejlepší!!! -
aaa
hej vstko naj k narodeninam *14* *3* *1* *1* -
Slávie...
Vojtí...miluju Tebe a tvý super filmíky,seriály..prostě všechno s tebou.. *14* v televizy si říkal že hledáš holku která fandí Slávii..a já fandím..:D -
proč???????
Prosímtě proč????????? Vždyť to je bezva kluk -
prosba
ahoj Vojto maš email nebo icq?Jestli jo napíšeš mi prosím na email?kamcatkos@seznam.cz
díky *3* *3* *3* -
-
Re: prosba
*14* *14* *14* *14* *9* *5* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
ahoj jak se mas jsi holka -
a ja jeho icq mam. a vis jak jednoduché je si ho na netu sehnat?? *1* *1*
-
-
Mádl je mnohem talentovanější
a hlavně neměl nikdy žádnou protekci tento panák má papínka kameramana takže konexe udělali určitě taky svoje -
-
Re: Mádl je mnohem talentovanější
Ať si o talentu říká kdo chce, co chce; já se netajím tím, že Mádla nemám rád i proto, že si naopak nemyslím nic dobrého o jeho umění, a navíc se mi nelíbí, jak ho s Kotkem pořád dávají na roveň lidi, již si dobrého herce všimnou až v kravině typu Snowboarďáků, před nimiž Mádl nehrál vůbec v ničem a kdyby se za ním nezačaly hnát fanynky, nezahrál by si příliš ani potom.
Uvědomte si, že spousta lidí měla příležitost a spousta ji neměla, život je dost o náhodě, což začíná i v tom, komu se narodíte. Ale Vojta Kotek hrál a hlavně daboval velice dlouho předtím, než se stal slavným, jakým je dnes, jen někteří ignoranti si jeho starší práce poněkud nevšimli. Tak bezpředmětně kritizují. -
Re: Mádl je mnohem talentovanější
pičovina, jeho otec dělal kulisáka v Divadle Járy Cimrmana
-
-
Kontakt
Ahoj Vojto...pošleš mi prosím podepsanou fotku na adresu Dr.E.Beneše 550 Votice 259 01 a napsal na můj e-mail jestli bys mi ji poslal...bylo by to moc super děkuju předem...ahoj na e-mailu *14* *14* -
-
Re: Kontakt
Holka ty jsi blbá jak tágo...píšeš na net svou adresu...to je ta největší blbost,co můžeš udělat..až tě nějakej úchyl přepadne tak se nediv :o) -
-
Re: Re: Kontakt
taky si myslím že je toblbost *5*
-
-
-
video
hele mrkněte na todle video. http://www.gorilla.cz/article/3931- vojtu-kotka-unesli-a-zmlatili-naboz ensti-fanatici.html
toje jen nějakej vtip nebo je to doopravdy a kotka někdo unesl a mučil???