Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vojta

Cau lidi dik za hezke diskuze moc vam dekuju.cauky piste. *1* *1* *3* *14* *5* *4* *14* *3* *4* *15* *8*
  • Re: !!!!!!

jééééééééééééééééé ééééééééééé tak nadhernej kluk *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • fujjjjj

sla jsem s kamoskou na harryho pottera a bohuzel to byl dabing a bylo po dobrym filmu *9* *1* *1* *1*
  • Ahojik

Cawky...to by bolo cool keby si napisal *4* si moc super a vazne super sa vyjadrujes :D a si vtipny furt sa smejem *5* si hviezdaaaaa... vela vela vela stastia juuuuuuuuuuuu *3* Vojtěch Kotek 4-ever *14* mam ta rada paaa
  • vojtaaaa

on je taaak sexy a neni nic lepsiho nez si pustit harryho pottera s dabingem...jojo muj vojta kotek(kokotek) *14* *14*
  • caw

ahoj Wojta ...........
  • Ahoj Vojto.Jak se máš?Jako herce tě mám fakt ráda.Asi hodně lidí ti píše co?Se nedivim, ty máš takových fanynek. Jestli budeš chtít tak mi můžeš napsat na mail lucka.pr@centrum.cz ale myslím si, že nějaké obyčejné fanynce se ti nebude chtít psát. Tak se kdyžtak měj hezky a achooj
  • Pochvala vojtovy

hééj vojta tak to je fakt řízek ikdyž h znám jenom z jeho filmů tak mě celkem dost ovlivnil doufám že se někdy potkáme
  • WOJTO

awooooooooj wojto som tvoja faninka ak ces tak mi napis na email.....andrejkas zavinac orangemail.sk proism napis mi *14* *8*
  • ODEPSAL??????

Odepsal vám někomu na něco Vojta Kotek?
    Prosím potřebuju to vědět PROSÍMMMM *1*
  • ajoooj

ahoj Wojta, ak ti mam pravdu povedat si moj najoblubenejsi herec.Inak ako sa mas??...kazdy utorok a stvrtok pozeram "Poistovnu stastia"...myslim ze je to naj serial...a ak ta mozem o nieco poziadat,tak len tolko ze pozdrav vsetkych z poistovne..diky moc...
  • Re: VOJTOOOOOOOO

awoj.....a to je prave icq cislo??hm..odp..diky
  • Re: VOJTOOOOOOOO

ahoj si velmi dobry herec a strasne ta mam rada pozeram vsetky filmi v ktorych hras velmi sa mi pacis *14* *14* AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
  • VOJTOOOOOOOO

Ahojte,am Vojtove ICQ cislo:365-446-776 a i mail:VojtaKotek@seznam.cz!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re:

ahoj Vojto mam tě moc ráda si moc dobrej všechny filmi kde jsi ty tak sou moc dobrý i pojišťovna štěstí je dobrá *14* *5* *15*
  • krista

*14* *14* ajojik *14* *14* *8*
  • AHOJ

Ahoooj si strasne zlaty a dobry herec ja som zo Slovenska ale to ti dufam nevadi aj ked si pripadam ako uplna tava lebo ako keby som si pisala sama zo sebou ale ak by si tu bol presvec ma o tom ze si nepisem sama so sebou a napis mi na e-mail...potesilo by ma to *14* *15* *14*
  • avoj

avoj ked ces napis mi na nick na pokec kola34 to bi bolo super ked ces napis pls potesis ma
  • ahoj

ahoj vojtech ako sa mas si super to uz asi viees ne a teraz pozeras poistovnu satsia tam vistupujes vies o tom pozeras to hm??,,,, ja hej dakedy ked mam cas
  • 1

ahoj ako a mas a aky mas nick na pokec ja som z kosic volam sa timea plis aj mi nick na pokec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší