-
Re: ssd
Seš buzerant debilní -
Re: Mádl je mnohem talentovanější
pičovina, jeho otec dělal kulisáka v Divadle Járy Cimrmana -
Re: prosba
a ja jeho icq mam. a vis jak jednoduché je si ho na netu sehnat?? *1* *1* -
prosba
ahoj Vojto maš email nebo icq?Jestli jo napíšeš mi prosím na email?kamcatkos@seznam.cz
díky *3* *3* *3* -
Re: Re: Lidički
ale moc mu to v té škole nejde,když napíše lidički *1* -
Re: Lidički
opravdu,to je herecká legenda osobně? -
Mádl je mnohem talentovanější
a hlavně neměl nikdy žádnou protekci tento panák má papínka kameramana takže konexe udělali určitě taky svoje -
Kontakt
Ahoj Vojto...pošleš mi prosím podepsanou fotku na adresu Dr.E.Beneše 550 Votice 259 01 a napsal na můj e-mail jestli bys mi ji poslal...bylo by to moc super děkuju předem...ahoj na e-mailu *14* *14* -
Re: voijta
Mno tak tohle tvruení musím vyvrátit chodila sem tři roky do stejný školy a vůbec nejni namyšlený a myslím si že toho kámoše tky neuhodil páč semdycky od něj nosily autogramy kámoškám a všechno úplně v pohodě *3* -
video
hele mrkněte na todle video. http://www.gorilla.cz/article/3931- vojtu-kotka-unesli-a-zmlatili-naboz ensti-fanatici.html
toje jen nějakej vtip nebo je to doopravdy a kotka někdo unesl a mučil??? -
voijta
nemam ho moc ráda. prej je strašně namyšlenej a moc si o sobě mysli.. kamoš řikal že ho potkal na barrandově ve studiu a prej ho kotek uhodil ptž chtěl autogram *1* -
????
Jinak všichni v pořádku????? Stejně to nečte!!!!! A kdyby jo tak by se u všech těhlech komentářů posral smíchy!!!!! -
witch doctor
držím ti palce a at nám natočíš do budoucna nějakej hustej film aloha mějse *5* -
Ahooj
Ahooj Vojto jak se ti hrálo s Matyášem Valentou ve filmu Rafťáci???Jinak si dobrej herec!! *3* -
icq-e-mail
nenasel by se tady dorba duse prosim vas nedel by mi nekdo e-mail nebo icq na vojtu -
fůůůůůj
Já nevím jak se vám může líbit. Já znám teda lepší hece než je on. Místo něj měl hrát ve snowboarďácích můj kámoš. Režisér si ho vybral, ale on to na poslední chvíli odvolal. Škoda bylo b y to jiný kafe. *5* -
ja si s nim zahraju
cauky lidicky dostala jsem nabytku od jednoho chlapa ze muzu hrad v domumentu a pak pozeji bych s mohla zahrat s vojtem kotkem *5* -
Zdarec Vojto
Zdarec..ses uplne v poho typek :) sme na tebe byli se školou v Trebici..jaks hral toho slepyho...jako šlo ti to..kdybych te neznal, tak bych ti na ulici podal hulku a koupil slepeckyho psa :) Musite dat jeste nejakej ten českej trhák..aby bylo zase konecne naco koukat :) -
platonicka laska
karde rano den i vecer na tebe myslim neumze te vyhat ze sveho srdce i kdybych chtela -
platonicka laska
jeste mi nikdo nezamotal srdca jako vojta kotek moje icq je385492342 jestli se tady vojto nachmejteas napis mi