Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Písek

Chodil na španělské gymnázium do Budějovické ulice. *4*
  • Pravda či lež

Zdravím všechny fanoušky Vojty.Trošku více mě mrzí fakt, že se o tomto človíčku mluví nereálné drby, které se nestaly a ani stát nemohou.
    Jsem velice rád a těší mě, že Vojtěch má hodně fanynek, i když v posledních letech a to od Kašperek (Kašperských hor)z natáčení této fascinující komedie, je velice vytížen.
    Moje zvědavost byla natolik velká, že jsem se odhodlal "skouknout" několik webů Vojty a informace o něm.
    Zarážející bylo, když jsem se dozvěděl, kdo s ním chodí, chodil, koho zná, atd..., tak jsem jen kroutil hlavou.
    Nebudu tady tvrdit, že ho znám dobře, jelikož přes net sem může psát kdokoliv-cokoliv, ale pár dní pracovně jsme spolu strávili čas.Je to úplně odlišný člověk, než-li jsem já, ale je s ním sranda.Rozdíly?Nebo jaký je v soukromí?Úplně stejně jako většina normálních kluků k jeho věku.Další rozdíl z tisíců, že já budu za kamerou, kdežto Vojta chce dělat obojí.Správná volba.Jako kameraman vám mohu potvrdit, že je to suprová práce, která není nikdy nudná.
    Poznáte spoustu zajímavých lidí a je jedno jestli točíte pro TV nebo film.
    Já osobně jsem začínal u psaní novin v deníku mého města.Časem jsem se dostal do TV jako reportér nejmenované TV a pak jsem se "přesídlil" do filmování.To už ale není podstatné, svůj životopis tady rozhodně psát nebudu, spíš mi šlo o ty zbytečné drby, které se tu objevují a nemusí.
    Ruku na srdce a pochopte nejen jeho, ale i spoustu jiných medializovaně známých lidí.
    Pokud máte třeba nějaké dotazy, ptejte se.Pokud to budou rozumné dotazy, určitě odpovím.
    E-mail: studionavri@seznam.cz
  • ...

SESTRA MOJI KAMOSKY S NIM CHODILA =D =!!
  • nevím

proč mu furt každej píše k narozkám? kdy je měl? kdy? kdo mě to laskavě řekne ????,, ? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • iwa-mcr

e.on

tak dneska nejj den ve škole náká akce e.on energy truck nebo co....a moderátor??.....Vojta Kotek....upa best den... *1*
  • Písek

chtela bych se zeptet jesli jste chodi do skoly do pisku
  • nevím

milý vojtíšku jsi dost skvělej........
    nejlíp hraješ ve SNOWBOARDÁCÍCH! *3*
  • Re: Vojtík je můj spolužák!

To by mohl říct každý. *16*
  • Re: fůůůůůj

znáš lepší hece anebo herce *15*
  • Re: Re: Kontakt

taky si myslím že je toblbost *5*
  • narozeniny

vše nejlepší k tvým narozkám,Vojto..!!! *14*
  • Re: Vojtěch Kotek

taky vse nejlepsi *4*
  • Vojtěch Kotek

Milý Vojtěchu
    Přání k narozeninám a přání hodně
    štěstí,zdraví. *4*
  • besta

kotek me dabuje!!!!

jsem kral diskotek holki mi lezou do kalhotak a na vic me dabuje vojta kotek...
  • lolo85

Re: Moc tě miluju

Panebože, jak může být tvoje životní láska někdo, koho znáš jenom z filmu nebo z televize? Takovýhle holky fakt nepochopím xD
  • ahoooj :-*

ještě by tam někdo mohl dodat že dabuje harryho pottera třeba do filmografie ne?! :-) pp
  • martinkaaa.13

Super kluk

No my jsme jednou byli s kámoškou v Praze v divadle jsme tam měli zkoušku a když jsme procházeli domů tak jsme tam Vojtu potkali a kámošce se ztratila náušnice a já jsem mu řekla jestli není Vojta KOtek a on prý že je a tak sem mu řekla jestli jí nepomůže najít tu náušnici a on joo ale nakonec se nenašla a přinesl nám ji nějakej bezďák jestli to prej není naše *1* *1* *1* a máme od něj autogram a slíbil nám že se na nás půjde do divadlo podívat ale zatím jsme ho tam neviděli!! snad někdy jindy.. *14*
  • katakupkova

Super

Ahojky Vojto...Tak jsem byla na Harrym Potterovi a musím říct,že se ti dabing moc povedl.Musela to být práce co?Tvůj hlas se k Harrymu suprově hodí.

S pozdravem Káťa K. *3*
  • FAN KOTEK

Vojta Kotek je supr herec dostava role i
    v divadle
  • pajky

poděkování atd...

ahoj...no popravdě dřív jsem ho neměla dvakrát ráda ale co jsme byly s kámoškama na jedný akci od rádia Blaník tak jsem ho poznala osobně.Takže můžu říct že to je doopravdy super kluk se kterým se dobře kecá.A chtěla bych poděkovat za prvé jemu že se semnou normál vpoho bavil a taky kamarádce Dáše že díky ní jsem ho poznala.Fakt ještě jednou díky moc.A vy ostatní...chápu vás že někteří ho nemáte rádi ale neodsuzujte ho hned stačí když ho poznáte blíž a uvidíte že je super kluk!A vy fanynky co ho "MILUJETE" proboha holky->se chováte jak kdybyste byly zoufalý a nemohly si najít nějakýho fajn kluka.Sám Vojta určo má svoje děvče tak se žádná nesnažte ho zbalit atd..jste s tim dost trapné! *13* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit