-
Super
Ahojky Vojto...Tak jsem byla na Harrym Potterovi a musím říct,že se ti dabing moc povedl.Musela to být práce co?Tvůj hlas se k Harrymu suprově hodí.
S pozdravem Káťa K. *3* -
FAN KOTEK
Vojta Kotek je supr herec dostava role i
v divadle -
poděkování atd...
ahoj...no popravdě dřív jsem ho neměla dvakrát ráda ale co jsme byly s kámoškama na jedný akci od rádia Blaník tak jsem ho poznala osobně.Takže můžu říct že to je doopravdy super kluk se kterým se dobře kecá.A chtěla bych poděkovat za prvé jemu že se semnou normál vpoho bavil a taky kamarádce Dáše že díky ní jsem ho poznala.Fakt ještě jednou díky moc.A vy ostatní...chápu vás že někteří ho nemáte rádi ale neodsuzujte ho hned stačí když ho poznáte blíž a uvidíte že je super kluk!A vy fanynky co ho "MILUJETE" proboha holky->se chováte jak kdybyste byly zoufalý a nemohly si najít nějakýho fajn kluka.Sám Vojta určo má svoje děvče tak se žádná nesnažte ho zbalit atd..jste s tim dost trapné! *13* *4* -
Re:
ahoj.chtela bich se na neco zeptat ale asi mi to nevijde......mohl bis mi dat kotky email??? -
Re:
to je fakt...k tomuhle dojde, když si ty holky uvědomí, že je to mladej kluk, dobře hraje, vystupuje pohodově a oni na něm neviděj žádný chyby....
Ale Vojta je v pohodě...SNAD *1* *14* -
!§
Vojta=super herec *1*
A vypadá i jako na pohodu kluk...určitě je...tomu věřim *1* -
Re: Kontakt
Holka ty jsi blbá jak tágo...píšeš na net svou adresu...to je ta největší blbost,co můžeš udělat..až tě nějakej úchyl přepadne tak se nediv :o) -
Njn
zdarec... Vojta jo tak mě příjde prostě super kluk nebudu tu psát že je nějak nelepší protože nikdo není nejlepší.Ale v tom co dělá je dobrej. Ale myslím si že je to bombovej pohodář.. *3* -
jo jo...
Holky, je možná pěknej, to jako jóó, kdybych šla po ulici, tak si asi taky mlasknu a otočím se, jestli má pěknej zadek, ale vážně nevěřím, že se feromony přenášej skrz obrazovku. A jedině o těch to přece všechno je. -
autogram
ahojky..já se přidám do kolektivu..vojtu mám ráda hlavně z pojišťovny :) nevíte někdo, kam se dá napsat o jeho foto s popisem??díky za odp *3* *4* -
takový idol žen
to byl a co se objevil ten Zac. Efron tak už není tak populární jak býval -
Re: Mádl je mnohem talentovanější
Ať si o talentu říká kdo chce, co chce; já se netajím tím, že Mádla nemám rád i proto, že si naopak nemyslím nic dobrého o jeho umění, a navíc se mi nelíbí, jak ho s Kotkem pořád dávají na roveň lidi, již si dobrého herce všimnou až v kravině typu Snowboarďáků, před nimiž Mádl nehrál vůbec v ničem a kdyby se za ním nezačaly hnát fanynky, nezahrál by si příliš ani potom.
Uvědomte si, že spousta lidí měla příležitost a spousta ji neměla, život je dost o náhodě, což začíná i v tom, komu se narodíte. Ale Vojta Kotek hrál a hlavně daboval velice dlouho předtím, než se stal slavným, jakým je dnes, jen někteří ignoranti si jeho starší práce poněkud nevšimli. Tak bezpředmětně kritizují. -
nechapu!
proč tu všich ni skoro mu tu něco pisou kdyz tu neni prihlasenej sic ja tu taky neo pisu ale ne jemu!PS:ale me to je uplne jedno klidne at si tam nekdo pise ze ho chce oš.......... *7* -
taky super
mozna je lepsi madl ,ale kotek je taky fajn a taky humornej podle mě *14* *14* *1* -
kdo umí
Podle mě je Vojta dobrý a velmi talentovaný herec. Stačí se vzpomenout na první díly seriálu Pojišťovna štěstí. Jeho smutek a zmatení ze smrti tatínka (určitě jeho tatínek žije-takže musel svoji představivost rozjet na plno), jsem mu na stopro věřila a vlítly mi slzy do očí.
Vojto, blahopřeji.
PS : Nejsem jeho fanynka-puberťačka. Mám stejně starého syna. Ale jsem jeho fanynka. Vojto, držím palce. -
Happy Birthday!!!
Vše nejlepší!!! -
aaa
hej vstko naj k narodeninam *14* *3* *1* *1* -
Re: fůůůůůj
to bala taková kravina,že se z toho těžko mohl udělat dobrý film,ať už by v něm hrál kdokoliv -
Slávie...
Vojtí...miluju Tebe a tvý super filmíky,seriály..prostě všechno s tebou.. *14* v televizy si říkal že hledáš holku která fandí Slávii..a já fandím..:D -
Re: ja si s nim zahraju
Nekkkkeeeeeceeejjjj ulhanče *16* *16* *16* *16* *16* *16*