Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajoooj

ahoj Wojta, ak ti mam pravdu povedat si moj najoblubenejsi herec.Inak ako sa mas??...kazdy utorok a stvrtok pozeram "Poistovnu stastia"...myslim ze je to naj serial...a ak ta mozem o nieco poziadat,tak len tolko ze pozdrav vsetkych z poistovne..diky moc...
  • VOJTOOOOOOOO

Ahojte,am Vojtove ICQ cislo:365-446-776 a i mail:VojtaKotek@seznam.cz!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: VOJTOOOOOOOO

Fakt nebo si vymišliš ?? *15* *15*

awoj.....a to je prave icq cislo??hm..odp..diky

ahoj si velmi dobry herec a strasne ta mam rada pozeram vsetky filmi v ktorych hras velmi sa mi pacis *14* *14* AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
  • krista

*14* *14* ajojik *14* *14* *8*
  • AHOJ

Ahoooj si strasne zlaty a dobry herec ja som zo Slovenska ale to ti dufam nevadi aj ked si pripadam ako uplna tava lebo ako keby som si pisala sama zo sebou ale ak by si tu bol presvec ma o tom ze si nepisem sama so sebou a napis mi na e-mail...potesilo by ma to *14* *15* *14*
  • avoj

avoj ked ces napis mi na nick na pokec kola34 to bi bolo super ked ces napis pls potesis ma
  • ahoj

ahoj vojtech ako sa mas si super to uz asi viees ne a teraz pozeras poistovnu satsia tam vistupujes vies o tom pozeras to hm??,,,, ja hej dakedy ked mam cas
  • 1

ahoj ako a mas a aky mas nick na pokec ja som z kosic volam sa timea plis aj mi nick na pokec
  • ahoj

Ale když odpovíš,zlobit se nebudu,ale je to asi jen moje malá jiskřička naděje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj

Ahoj Vojto,
    všichni ti sem píšou jak jsi suprovej a tak dále,to všechno jsi ,ale asi ti z toho už jdše hlava kolem,jsem jenom tuctová holka z malýho zapadákova a vím ,že mi asi neodepíšeš ,ale aspoň jsem to zkusila.Byla jsem na Motýlech v Jilemnici,byla jsem v první řadě a ty jsi mi hodil chleba s [roybrýfem). Mám tvůj podpis 3* v deníčku. Ale nebyla jsem v kině na snowbordácích a rafťácích 50krát-nejsem ničím výjmečná,ale aspoň jsem to zkusila. *8*
  • Vojta

Vojto je pravda že si hezkej kluk.Na začátku ses mi líbil.Ale teď po dlouhý době a po tvý dlouhý cestě slávou se mi zdáš divnej.Myslim si že ti aspoň trošku ta sláva do hlavy stoupla.Jestli si tady odepiš.Neni to urážka je to pouhá upřímnost a tu doufám dokážeš ocenit.Jestli se tě to nějak dotklo omlouvám se ale je to čistě jen můj upřímný názor na tebe. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit