-
jste uhnutý
čaues lidi prosim vás nechápu co se vám na něm líbí je to malej rozmazlenej kluk kterej nezná šoubyznys(píšu to takto pro ty slabší lidi co neuměj angličtinu)to už i ten Mádl je o 100% chytřejší než tendle *5* -
SLovak fun club
TAkze ludia ak je tu nekdo zo slovenksa piste na email ide sa zakladat slovak funklub VOJTA KOTEK ....................je super milujem ho ficim na nom on je B:E:S:T *14* *3* -
-
Re: SLovak fun club
ahojky vojta velmi sa mi pacis chcela by som sa s tebou stretnut osobne....vsetky tvoje filmy som videla su super ako aj ty..papa
-
-
vojta
Cau lidi dik za hezke diskuze moc vam dekuju.cauky piste. *1* *1* *3* *14* *5* *4* *14* *3* *4* *15* *8* -
-
Re: vojta
ahojky vojta si super -
Re: vojta
je fakt BOMBA mtmmmmr!!! *14*
-
-
fujjjjj
sla jsem s kamoskou na harryho pottera a bohuzel to byl dabing a bylo po dobrym filmu *9* *1* *1* *1* -
-
Re: fujjjjj
A co mi s tim ze si slado kina na dabing?? *7* *13* *9* *5* *8* -
-
Re: Re: fujjjjj
si dobra krava....je to jeden z nejlepsich dabingu ciziho filmu,,,, *8* -
-
Re: Re: Re: fujjjjj
Ahoj Vojtko si super herec *3*
-
-
-
-
Ahojik
Cawky...to by bolo cool keby si napisal *4* si moc super a vazne super sa vyjadrujes :D a si vtipny furt sa smejem *5* si hviezdaaaaa... vela vela vela stastia juuuuuuuuuuuu *3* Vojtěch Kotek 4-ever *14* mam ta rada paaa -
vojtaaaa
on je taaak sexy a neni nic lepsiho nez si pustit harryho pottera s dabingem...jojo muj vojta kotek(kokotek) *14* *14* -
caw
ahoj Wojta ........... -
já
Ahoj Vojto.Jak se máš?Jako herce tě mám fakt ráda.Asi hodně lidí ti píše co?Se nedivim, ty máš takových fanynek. Jestli budeš chtít tak mi můžeš napsat na mail lucka.pr@centrum.cz ale myslím si, že nějaké obyčejné fanynce se ti nebude chtít psát. Tak se kdyžtak měj hezky a achooj -
Pochvala vojtovy
hééj vojta tak to je fakt řízek ikdyž h znám jenom z jeho filmů tak mě celkem dost ovlivnil doufám že se někdy potkáme -
WOJTO
awooooooooj wojto som tvoja faninka ak ces tak mi napis na email.....andrejkas zavinac orangemail.sk proism napis mi *14* *8*