-
voijta
nemam ho moc ráda. prej je strašně namyšlenej a moc si o sobě mysli.. kamoš řikal že ho potkal na barrandově ve studiu a prej ho kotek uhodil ptž chtěl autogram *1* -
-
Re: voijta
Mno tak tohle tvruení musím vyvrátit chodila sem tři roky do stejný školy a vůbec nejni namyšlený a myslím si že toho kámoše tky neuhodil páč semdycky od něj nosily autogramy kámoškám a všechno úplně v pohodě *3*
-
-
????
Jinak všichni v pořádku????? Stejně to nečte!!!!! A kdyby jo tak by se u všech těhlech komentářů posral smíchy!!!!! -
Ahooj
Ahooj Vojto jak se ti hrálo s Matyášem Valentou ve filmu Rafťáci???Jinak si dobrej herec!! *3* -
icq-e-mail
nenasel by se tady dorba duse prosim vas nedel by mi nekdo e-mail nebo icq na vojtu -
fůůůůůj
Já nevím jak se vám může líbit. Já znám teda lepší hece než je on. Místo něj měl hrát ve snowboarďácích můj kámoš. Režisér si ho vybral, ale on to na poslední chvíli odvolal. Škoda bylo b y to jiný kafe. *5* -
-
Re: fůůůůůj
znáš lepší hece anebo herce *15* -
Re: fůůůůůj
to bala taková kravina,že se z toho těžko mohl udělat dobrý film,ať už by v něm hrál kdokoliv
-
-
ja si s nim zahraju
cauky lidicky dostala jsem nabytku od jednoho chlapa ze muzu hrad v domumentu a pak pozeji bych s mohla zahrat s vojtem kotkem *5* -
-
Re: ja si s nim zahraju
Nekkkkeeeeeceeejjjj ulhanče *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Zdarec Vojto
Zdarec..ses uplne v poho typek :) sme na tebe byli se školou v Trebici..jaks hral toho slepyho...jako šlo ti to..kdybych te neznal, tak bych ti na ulici podal hulku a koupil slepeckyho psa :) Musite dat jeste nejakej ten českej trhák..aby bylo zase konecne naco koukat :) -
platonicka laska
karde rano den i vecer na tebe myslim neumze te vyhat ze sveho srdce i kdybych chtela -
platonicka laska
jeste mi nikdo nezamotal srdca jako vojta kotek moje icq je385492342 jestli se tady vojto nachmejteas napis mi -
vk
Cao lidi, taky vas vsechny lovuju, jo a ten kotek je frajer a natirac. jsem hrozne najezena kdyz ho slysim a ukapavam, kdyz ho vidim a sem tam si cvrknu do textilu kdyz ho posloucham. je proste trendy, cul , a moc moc sexy. taky si nekdy krupnu kandackem , ale to jsem se vam holky , aleuz dost odhalila. *3* *14* *4*