-
Ahoj
Ahoj Vojto.Jak se máš a co děláš?Já se skoro každý den koukám na Snowboarďáky a už se těším až natočíte další díly a hlavně na Pojišťovnu štěstí,doufám že ta Pojišťovna bude pěkná.Prosím,můžu tě poprosit o tvé foto s tvým podpisem na tuto adresu:Barbora Chmelová Dolní Žandov 313/1 354 93 Moc tě prosím a už dopředu ti děkuju,tak pá a prosím nezapomeň a pozdravuj Jirku. AHOJ MOC TI FANDÍM -
kuku
Je to kretén!!! -
ještě umět hrát,vypadat dobře a byl bys super!!!!
-
xixi
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIII SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPP PPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR RRRRR AAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ -
snowborďáci
dobře hraješ snowbor´dáci se mi nejvíc líbili -
Ahoj
nebudu ti říkat že tě miluju ,to tě asi už nebaví,ale chtěla jsem ti říct,že jsi dobrej herec a hezky vypadáš!!!!!!!!!!!!! Kdybys měl někdy čas tak mi prosím pošli tvojí podepsanou fotku na adresu Katka Šmolíková,Pražského povstání 1805 Benešov u Prahy -
Ahoj Vojto jakpak se máš??? Jsi fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahoj
-
-
Re:
ahoj.chtela bich se na neco zeptat ale asi mi to nevijde......mohl bis mi dat kotky email???
-
-
ahoj Vojto ,jak se máš
-
Ahojík
Ahoj Vojto,měla jsem tvoje starý číslo,.psali jsme si,ale ty máš teĎ jiný,takže fakt nevim jak si zase s tebou psát.Bylo to bezva,nejsem so tebe zabouchlá,to fakt ne,sice všichni ti tady vyznávaj lásku,ale jen proto,že si v televizi a máš peníze a si slavnej,ale já tě beru za dobrýho kamaráda,kterej je v pohodě,a neni namyšlnej jako třeba Samer Debil Issa.Zatím se měj krásně a někdy ze ozvy.Čauky Leona -
Ahoj Vojto chci pusu co proto mam udelat? Ahoj Klára