Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro vojtu:))))))))))))))

ještě jsem zapoměněla říct že tě miluji
  • pro vojtu!!!!!

ahoj vojto já i holky ze třídy tě hrozně obdivujem .Obdivujem tě proto že i když jsi slavná celebrita tak jsi vůbec nezpyšněl.Což se o s.issovi říci nedá.Jsi hezkj,milej a roztomilej kluk. A proto si tě vážíme. měj se tvá fanynka:))))
  • pozdrav

čauky vojto!!!!!!!!!! poslal bys nám dvě podepsaný fotky s věnováním pro Báru, lenku na tuhle adresu: Bára Helebrantová Družstevní 716 kralovice 331 41 posli je co nejdřív!!!!!!!!!!! předem diky!!!!!!!!!§
  • Nesnášim tě

minulí úterý ti psala moje kamarádka MONIKA, že se mi líbíš, ale to neni pravda já tě nesnášim i když ve snowboarďácích si byl dobrej to jo ale jinak tě nesnášim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
  • Vojtí neposlal bys my 2 podepsaný fota miluji te na adresu Michaela Andělová Vysoká Libyně 77 Kralovice 33141 ahoj brouku
  • Héééj!!!

Vy debilové blbý!!!Vojta není žádnej buzík...To jste akorát tak vy!!!Nesaháte mu ani po paty a závidíte mu!!!!!!Můžete mi políbit...:-(
  • ?!

mě se vůbec nelíbíš ,ale mojí kamarádce Elišce aspoň trochu já nechápu proč mi teď řiká že se jí nelíbíš(asi hapala na hlavičku ale nevim odkud)
  • Tvoje fanynka

AHOJ!SI MOC HEZKEJ KLUK A ÚŽASNEJ HEREC.ČAU TVOJE FANYNKA.
  • rendy

ahoj vojto chci se te zeptat jestli bys mi neposlal tvoji fotku.
  • Nazdárek

Ahoj Vojto, když vidím nějaký časopis o tobě tak si ho hned koupím. Byla bych ráda kdyby si mi na můj e-mail poslal nějakej mejlík. A taky bych byla ráda, kdyby si mi na meil poslal tvojí fotku s podpisem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit