Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO VOJTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBLÍBILA JSEM SI TĚ, JSEM TVOJE FANYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • seš trapák
  • Ahój

Ahój Bedřichů jak se máš?:
  • JUDO

Pochybuju, že to někdy budeš číst, ale náhody se dějou. Jen se chci zeptat, jestli si náhodou někdy nechodil na JUDO do sokola Vršovice. Dík.
  • miláček-vojta

miluju ho
  • Zdarec Kotku si drsnej TÝPEK. Moje sestřenka je stebe hotová.Asi ji budu muset něco udělat!!! tak ZDarec LLLEEEOOO
  • Vojta

ahoj lidi sice nevim jak Vojtovi nekdo muze rikat milacku kdyz jedine kde ho videl je televizr nebo v kine.Ja bych spis chtela mit Vojtu jako kamarada
  • kamos

Vojto ty si hustej sice ti to na prkne moc nejede stejne ti fandim p.s. tvuj kamos pozdravuj Jirku Madla cau............................................... ...........
  • Vojta

Ahoj Vojto jsi opravdu úžasnej a šikovnej. Já vím že toho máš moc, ale jestli můžeš, tak mi prosím napiš dopis nebo autogram na adresu:Petra Černa, Bohuňov 47,P.Bystřice nad Pernštejnem,593 01 díky Petra p.s.Bývám často v Praze, protože tam mám Tátu a tak jestli chceš, tak bychom se mohli někdy sejít. Ahoj Petra
  • Ahojky. Máš tak sexy úsměv,že vždycky když se usměješ,tak se vzruším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit