-
PRO VOJTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OBLÍBILA JSEM SI TĚ, JSEM TVOJE FANYNKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
seš trapák
-
Ahój
Ahój Bedřichů jak se máš?: -
JUDO
Pochybuju, že to někdy budeš číst, ale náhody se dějou. Jen se chci zeptat, jestli si náhodou někdy nechodil na JUDO do sokola Vršovice. Dík. -
miláček-vojta
miluju ho -
Zdarec Kotku si drsnej TÝPEK. Moje sestřenka je stebe hotová.Asi ji budu muset něco udělat!!! tak ZDarec LLLEEEOOO
-
Vojta
ahoj lidi sice nevim jak Vojtovi nekdo muze rikat milacku kdyz jedine kde ho videl je televizr nebo v kine.Ja bych spis chtela mit Vojtu jako kamarada -
kamos
Vojto ty si hustej sice ti to na prkne moc nejede stejne ti fandim p.s. tvuj kamos pozdravuj Jirku Madla cau............................................... ........... -
Vojta
Ahoj Vojto jsi opravdu úžasnej a šikovnej. Já vím že toho máš moc, ale jestli můžeš, tak mi prosím napiš dopis nebo autogram na adresu:Petra Černa, Bohuňov 47,P.Bystřice nad Pernštejnem,593 01 díky Petra p.s.Bývám často v Praze, protože tam mám Tátu a tak jestli chceš, tak bychom se mohli někdy sejít. Ahoj Petra -
Ahojky. Máš tak sexy úsměv,že vždycky když se usměješ,tak se vzruším.