-
Vojta je fakt koren
Tak vam reknu,ze jste slepi,ti kteri se vam nelibi Vojtisek!!!On je uzasny! -
Miluju Vojtu Kotka
AHOJ VOJTO!!!ASI JSEM SE DO TEBE ZAMILOVALA AŽ PO UŠI,ALE NEMÁM ŠANCI PROTOŽE JSEM MLADŠÍ A BYDLÍM V BRNĚ TAKŽE SE S TEBOU ASI NIKDY NESEZNÁMÍM.BYLA BYCH HROZNĚ RÁDA KDYBY BY SI MI POSLAL TVOJÍ FOTKU S PODPISEM MOC DĚKUJI.A JESTLI SE NĚKDY UVIDÍŠ S KUBOU NEBO S JIRKOU MÁDLEM TAK JE POZDRAVUJ ODE MĚ.DOUFÁM ŽE VYJDE DESKA SKUPINĚ ROHLICK MOC SE MI LÍBÍ JAK ZPÍVÁTE.MOJE ADRESA:SIMONA KRIŠPÍNOVÁ HOPPOVA 18 BRNO 602 00 TAK AHOJ A MĚJ SE HEZKY:-)STRAŠNĚ SE MI LÍBÍŠ -
vojtik
je dobrej -
malácek
Vojta je fakt kus a ja ho totálně žeru!!! -
Tak já nevim...
Vojtu asi všichni "milujete" , protože je slavnej a hodně vystupuje v TV...Takovejch kluků (ála Vojta) je tady hodně...Jinak proti němu nic nemám... -
Vojto!.Vím že tě nikdy nedostanu protože se neznáme a já jsem taky o 3 roky mladší ale vždycky budeš ten nejhezčí kluk.Pošli mi prosím alespoň fotografii s podpisem na adreso Dominika Mottlová Běleč 27363 díky a přeji ti hodně úspěchů s kapelou a s faninkami.Ahoj.A kdybys mi chtěl napsa sms tak piš na číslo:736272733 Pá
-
Dáš mi prosi svoje telefonní číslo?Mě můžeš věřit že ho nikomu nedám! Když budeš mit čas tak prosím odepiš!Zatim Ahoj
-
kotek je fakt borec
Kdo chce borce tak ať píše vojtíkovi -
TAKOVEJ KSICHT
TEN MA TEDA KSICHT!!!!!!!!!!!!!! JE PRAVDA ZE JE HEZCI NEZ LANDA,ALE TAKOVEJ KSICHT!!!!!!!!!!!! -
neni to slapka ale slapous
jak uz jsem zminovala v nadpisu asi je to tak.....a ke vsemu kouri