-
Moc tě miluju
Vojto,budu mluvit co cítím v srdci.Ve dne na tebe myslím a v noci se mi o tobě zdá.V pokoji kde spím mám dva tvoje plakáty a vždycky ti pošlu pusu než jdu spat.V esu ti to tričko slušelo akorád bylo pro holky.Vím že to co ti teď píšu je trapné ale jsi láska mého života jiní kluci se mi nelíbí ale to ti asi psalo hodně holek.Vím že tě nikdy nedostanu protože se neznáme a já jsem taky o 4 roky mladší ale vždycky budeš mou životní láskou.Pošli mi prosím alespoň fotografii s podpisem na adreso Petra Martinková,Horníkova 16 ,Brno-Líšeň 628 00 díky a přeji ti hodně úspěchů s kapelou a s faninkami.Ahoj má životní lásko.A kdybys mi chtěl napsa sms tak piš na číslo:721175920 Pá -
-
Re: Moc tě miluju
Panebože, jak může být tvoje životní láska někdo, koho znáš jenom z filmu nebo z televize? Takovýhle holky fakt nepochopím xD
-
-
jsi srandovni
v esu jsi byl supr jestli chces to to je me cislo 737079959 pa pa pa -
Ahojky...
Čus holky, díky všem které mě milujete a až budu mít čas tak Vám pošlu ty fotky...ahoj Vojta -
???
Mně se teda fakt nelíbíš, nevim, co na tobě, kdo vidí. Je to ale věc názoru..tak hodně štěstí....=o) -
je prostě bombový je úžasný
ahoj lidi máte rádi Vojtu ano já taky a moc napište mi na e-mail na susu.zuzu@seznam.cz napište mi o Vojtovy a o sobě tak se mějte lidi tak čus... -
Dalsí snowboardaky,na raftaky!!!!!!!!!!!!§
-
Jsi skvělý
Vojtíšku jsi skvělý.....Krásný,obdivuje tě půlka naší školy:o)Napiš mi e-mail,pls:o) -
Kotik-Harry
Vojta je proste ten nej kluk na svete!Skoda ze nechodi hrat vic golf!Abych ho vidala castejs!Jinakme mrzi ze kouri!jinak PAPA VOJTO UVIDIME SE NIKDY NA GOLFU NEBO ASPON NA NADACI HANUSE G.!!Elinka -
Vojto prosím pošli mi tvou fotku na adresu Iveta Opichalová ul.6.května 228 Bohuňovice 783 14
-
ROHlick
Ahoj Vojto!!!Prosím tě jestli budeš mít někdy čas,pošli mně tvou podepsanou fotku(na adresu:Májová 24,Brno-Žebětín,641 00).Měj se suprově a prosím napiš!!Ahoj Tereza