-
ahoj
Co blázníš?Včera jsme měli mít rande,a já čekám,ty nikde,stejně je Toncek lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! -
Vojtík je můj spolužák!
Ahoj lidičky, nechci se chlubit, ale prece jenom, chodim s Vojckem do tridy, je to moc dobrej kamarad, mejte ho radi, zaslouzi si to, moc! On vas ma vsechny taky rad, verte mi! Je to moc dobrej kluk! -
-
Re: Vojtík je můj spolužák!
To by mohl říct každý. *16*
-
-
Tak do toho !
Ahoj,je pravda ze si mi libis,ale nejsi jediny !!! a proto fakt nechapu ty holky,ktery rikaj ze te miluji,je mnoho hezkejch kluku.Kazdopadne SNOWBOARDACI jsou super.Preji ti hodne stesti,tak do toho!!! -
Tak sem si přečetla všechny vaše vzkazy a musim říct, že sem se fakt pobavila :o)))) A jestli si to někdy taky přečtě Vojta, tak se myslim bude taky dobře bavit :o))) Ježiš holky, že vám za to stojí, psát sem jak ho milujete, vždyť to ani láska není, je to jenom iluze!! Párkrát jste ho viděly v televizi a jste z něj úplně mimo!!!! Tohle mozek inteligentních lidí asi nikdy nepochopí...
-
-
Re:
to je fakt...k tomuhle dojde, když si ty holky uvědomí, že je to mladej kluk, dobře hraje, vystupuje pohodově a oni na něm neviděj žádný chyby....
Ale Vojta je v pohodě...SNAD *1* *14*
-
-
Teda Vojto, upřímně tě lituju. Dyť tě ty holky vůbec neznaj, ale jim to vůbec nevadí. Hlavně, že tě tak strašně milujou (upřímně řečeno, kdybys nebyl slavnej tak tě něco takovýho jako ty kravky nečeká). Jo ale ty seš slavnej, no...:o) Tak ti raději přeju hodně štestí v kariéře, hafo nervů s fanynkama a fajn holku, co by tě měla ráda nehledě na tvojí slávu a stavu na kontě. Takže zdárek...:o)
-
pche
ten kotek je fakt naprosto strašnej vždyt je to stejnej pubertak jako vy. holky nešilte po někom kdo je tak šílenej! -
Vojta
Vojta je pěknej kluk a byla bych moc ráda kdyby ho mohla někdy vidět chtěly byste to taky? jestli ho někdo zná tak kdyžtak se mi ozvěte na můj e-mail Avrilka10seznam.cz dík čau Kristýna -
To si vážně myslíte že Kotek každej den kouká na tuhle diskuzi a odepíše vám, ale no tak lidi snad nejste tak pitomí a najivní!!!!!!!!
-
Vojta Kotek
ahoj Vojto, prosím Tě o zaslání tvojí fotky moje adresa je Marek Kolombo Čapkova 2108 Turnov 51101 Ahoj Marek -
Jak se někomu ten puboš může líbit, chová se jako dítě!!!!!