Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Španělsky???

Ahoj Vojto! Já tě nechápu!!Španělská škola já mám co dělat s Francouštinou.mně příde Španělština jako dost těškej jazyk.A navíc ještě výuka Španělsky nechapu jak zvládáš? No tak jedstli napíšeš tak by sme mohli pokecat. O Jazycích cooo? ale jestli nechceš mě to neštve tak zdarac a ,,STŘÍKEJ'' :o)
  • Nic moc

Nejsi tak špatnej ale znám i lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ...

Ahoj,tak tady tak ctu tu haldu opravdu zajimavejch dopisu a celkem ziram. Vazne nechapu, jak muze nekdo psat, ze te miluje, kdyz te vubec nezna...to je ale zrejme udel vsech, kteří se pokusi dokazat neco vic nez ostatni.Myslim, ze si to zatim docela uzivas a fakt se ti nedivim:).Taky bych si to uzivala, to mi ver,ale bohuzel pochybuju, ze nekde za rohem ceka banda reziseru a vsichni chteji zrovna me obsadit do svyho filmu:)!Ale to nevadi, dulezitý je prece uzivat si zivot naplno a ne jen snit o neuveritelnych moznostech, ktere nam zivot bud nabidne, nebo nenabidne:).Kazdopadne si myslim, ze kdyz uz nam zivot ty moznosti nabidl,tak se jich mame drzet, takze jestlize ty ses dobrej herec(a ty ses dobrej herec),tak se herectvi drz, protoze by vazne byla skoda hodit talent za hlavu.Preju moc moc uspechu a uzivej zivota:)!
  • Ahoj Vojto!

Ahoj Vojto asi jako kazde holce se mi hrozne libys skoda ze tady neni naky kluk ktery vypada jako ty cus...jo a ty asi nepises mail ze?jestly mas.ODEPIS
  • Cau sice nevěřím, že tento E-mail dorazí až k tobě, ale zkusit to můžu. Tak že líbil se mi film SNOUBORDACI a ftipné scénky doufán že bude i dvojka tak cau.
  • PRO VOJTÍŠKA

AHOJ VOJTO.SEŠ FAKT MOC HEZKEJ MAŠ KRASNEJ USMĚV,KRASNY OČI ......NO SEŠ HEZKEJ CELEJ,ALE TO TI PIŠE ASI MOC,MOC,MOC ALE MOC HOLEK.JO ALE MOC NA TOBĚ OBDIVUJU ŽE SE VE ŠPANĚLŠTINĚ UČÍŠ FYZIKU A CHEMII,MNĚ DĚLÁ PROBLÉM VYTRPĚT ČTIŘECETPĚT MINUT ANGLINY NO A FYZIKA NENÍ MOJE GUSTO.UČIT SE V ANGLINĚ FYZIKU NEBO CHEMII TO BY BYLA FAKT MOJE SMRT.TAK AŽ SI TOHLE PŘEČTEŠ TAK MI PROSÍM,PROSÍM,PROSÍM......PROSÍM NĚCO NAPIŠ(JITKA RYVOLOVÁ,ŠEBKOVICE 50,67545) NEBO MI POŠLI SMS(607212578).MĚJ SE KRÁSNĚ A AT TI TO S TOU FAMU VYJDE P.S.:POŠTI MI PROSIM NĚJAKOU FOTKU
  • vojta

mam vojtu moc rada
  • vojtisek

ahoj vojt
  • Kamarad

Ahoj ahoj ahoj jak se máš zapoměla jsem ti popřát k tvím sedumnáctinám. Ahoj Christa
  • Vojta je sexy:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit