Přejít na výpis diskuzí

Vojtěch Kotek

OSOBNOST 31.12.2006 
498 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluji tě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Vojto moc se mi líbíš,mam tě všude vylepeněho po pokoji prostě tě žeru!!!!!!!mohl bys mi napsat tvé číslo????????PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SEBEVRAŽDA

Ahoj Vojto seš moc krásnej a hrozně tě miluju šílim po tobě a nemůžu bez tebe žít asi si něco udělám.....
  • Ahojíík

Ahojíík seš docela pěknej(no průměr:)).Ale nechápu jak po tobě všechny holky šílej když tě znaj jen vzhledove neni to trošinku blbí?..... Mě se zdáš jak pohodovej týpek:) tak hodněěě úspěchů v novém roce....:) A zatim pa Maarkeeta....... jestli chseš pokecat tak nap i když je to 0 šance(a neboj nejsem jedna z tech šílenejch faninek co po tobě tak strašně blázněj nebo tě i milujou:)
  • Happy Birthday

Ahoj Vojto,přeju ti všechno nejlepší k narozkám!!!! :o)
  • Hello!

ČAU, chci Ti popřát moc hustýho do života a ňáký stejně boží filmy jako Snowborďáci.Hezky slav,je to hloupost,ale kdyby náhodou,tak mi prosím pošli číslo.Čauuuuuuuuuuu!!!!!!!!
  • Vojta :))

ahojky! chtěly bysme poprosit ty, kteří mají kontakt (číslo, adresu, e-mail) na Vojtu, jestli by nám ho nechtěli poslat! máme ho rády :)) mňam mňam :)) dík
  • ...

Nevim jak vám, ale mě přijdou všechny vaše příspěvky dost trapný... Nezdá se vám trochu přehaný to "Jsi úúúžasnej" a "Miluju tě" a kdovíco ještě trochu hloupý? Ne, že bych snad proti Vojtovi, Bradu Pittovi, Tomu Cruiseovi a jim podobnejm neco mela, ale... no prostě je to divný, úchylný a trochu nechutný...zamyslete se...M.
  • Ahojky.

Ahoj VOjto.Nechci ti psát to co ti píší všichni ostatní,že jsi pěknej apod.¨Musíš mít teď asi záhul,všichni po tobě jedou,nemůžeš jít sám nakoupit,protože by tě všichni upusinkovali k smrti. A jak ji nak je?Pa Maki z Aše.
  • Nechci nic řikat ale zamilovaná nejsem, ani tě tak moc nežeru.Si normální průměrnej kluk, možná jen trošku slavnější.Alespoň podle filmů si hrál skvělý postavičky, tak jen doufám, že takovej nebo spíš hlavně svůj si pořád a že se to nezmění, byla by ti škoda
  • nejspis si nevzpomenes,ale potkala jsem te na premiere Snowboardaku.s kamoskou jsme ti rikaly o podpis,pred nama stala fronta malejch holek a ty si se divil,ze jsme tak velky...pusobis strasne pohodove!silim z tebe!miluju te!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit