Přejít na výpis diskuzí

Waldemar Matuška

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikina31

Děkuji pane Matuško!

Je mi teprve 16 ale písničky od pana Matušky mě doprovázejí už od dětství *4* .Nikdy jsem neměla ráda písničku pro Kristínku,ale z postupem času jsem si ji oblíbila a teť když umřel jsme pyšná,že se jmenuju Kristína *3* .Když jsem se dívala na pohřeb měla jsem slzy v očích *9* .A jestli jde o bulvární články v novinách,myslím,že to je zneucnění jeho památky!I kdyby napsali o panovi Matuškovi cokoliv zůstane v mích očích tím nejbáječnějším zpěvákem na světě. *14* *14* *14* *14* *4* *14*
  • Děkuji Waldo

Neexistují slova jimiž by se dala vyjádřit bolest nad ztrátou takového člověka,jako byl Walda.Bohužel jsem se nemohla osobně zúčastnit posledního rozloučení , ale onu žlutou růži s úctou položím na Váš hrob , kdykoliv budu moci.Váš hlas mne od malička provázel a dával mi vždy sílu.
    Děkuji Vám Waldo.
    Rodině upřímnou soustrast a spoustu sil.
  • Poslední rozloučení

Tak jsem se vrátil z posledního rozloučení s Waldemarem, musím říct, že mi bylo ctí tam být a rozloučit se. Říci mu poslední sbohem. Bylo to nádherné, pan Gott i paní Vondráčková měli nádhernou řeč. I Walda junior se snažil. Musím se přiznat, že jsem několikrát neudržel slzy. Promluvil jsem si i s paní Olinkou a obdivuji, jak vše zvládá. Tak se tu všichni mějte a uchovejte si Waldu ve svých srdcích jak si jej pamatujete.
  • nadherne piesne

pri spominani na Waldemara Matusku pocuvam jeho prenadherne piesne,ako napr.Rano,Modry sarafan...skuste na You Tube. *4*
  • Waldemar Matuška

Sbohem lásko!
    Koukám na přímý přenos z pohřbu
    Waldemara Matušky ČT24 a IDnes.CZ.
    PRO uzavřenou společnost.
    Tečou mi slzy,ale i tak se usmívám
    mám rosvícenou svíčku.
    Vzpomínám!
    Tak Waldo měj se tam hezky v nebeské
    bráně!Tady na zemi Nezapomeneme!
    Rodině ještě upřímnou soustrast!
  • Waldemar Matuška

Je mi líto,že se nemohou účastnit
    Na Waldovi pohřbu na Žofíně
    ostatní kolegové,kamarádi,kteří
    neobdr želi pozvání.Pan Martin
    Michal i když je to právník a
    a pořádá organizaci tohoto
    pohřbu.To jeho chování je
    nemorální.Heleny Vondráčkové
    je mi dost líto,s kým se zahazuje.
    Tohle si snad Walda nezaslouží.
    Velká poklona Waldo!
    Sbohem!NEZAPOMENEME!
    Zůst aneš hluboko v našich srdcích
    I Tvoje písničky budeme slýchat nadále.
  • Pan Matuska a bulvar

Toto je ta pani,co"pise" o Panu Matuskovi v Blesku(AHA patri ke stejnemu nakladatelstvi). www.remesova.er.cz
  • walda

Nejlepsi nas zpevak,bulvar blesk,aha,aspol-vsechny povesit na staromaku.
    • Re: walda

A tebe pověsit za gule i s tvým zasloužilým Mátuškou,svině plná hoven,kerou vysral nevlastní fotr z prdele,kriple židobolševickej.
  • Walda

Velmi mne mrzí, jak bulvární deníky neustále píšou o Waldovi a přicházejí s rádo by senzacemi. Přijde mi to krajně nevkusné, co na něj vše vytahují. A hlavně se divím paní Olině, že jim ještě dává rozhovory. No, každý se se smrtí blízkého vyrovnává jinak. Waldu jsem osobně znal a velmi mne mrzí, že už tu nebude s námi. Že už nikdy nezajdeme do vinárny U tří housliček *9* . Byl to prima kamarád a vůbec moc fajn člověk. Žil tak jak žil a at dělal,co dělal, byl to jeho život a prožil ho jak on chtěl. Nechápu, že v různých diskuzích na netu se do něj spousta lidí naváží a haní jeho památku *9* . Já si ho uchovám ve svých vzpomínkách, jak jsem ho znal. Jsem pozvaný toho 18.června na poslední rozloučení, ale ještě nevím, zda tam vůbec pojedu. Docela mne odrazuje ten humbuk kolem toho. Možná doma tiše v soukromí zavzpomínám na kamaráda, zapálím mu svíčku. Sbohem Waldo *4*
  • lina25

...

Jak se tak koukám, do Top 10 neloblíbenějších osobností, tak člověka fakt lidi nejvíce milují až když zemře.... Matuška je 4, Heath Ledger stále 7 a Patrick Swayze který je na tom taky dost blbě je 8....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit