Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no teda...

zzanetka:tak to je hustý!za těch pár dnů co jsem tu nebyla čtu si pěkný informace,a dost hustý!!!hele ty jsi ho jako opravdu viděla?ó bože,já se zblázním'!!a jak víš,že se mu nejvíc líbí češky a slovenky?vždyť tu v ČR beztak nikdy nebyl *7* no ale co,zorganizovat únos W.M.?holky,asi fakt blbnete a já s vámi,protože...to není špatný nápad *5* ovšem neuskutečnitelný *9* a zzanetka:ty děláš modeling?hej napiš mi,když tak *3*
    • Re: no teda...

Ahoj,áno naozaj som ho videla.To ešte nebežal Prison Break.Je v skutočnosti strašne milý ale vyzerá odosť staršie,no čo,to nevadí.No a to že sa mu páćia slovenky a češky povedal asi len preto že sa bavil so mnou a s kamarátkou ktorá je Pražanda.Takže čo iné mu aj zostalo že? *9*
      • Re: Re: no teda...

No tak ked sa mu teda pacia slovenky a cesky.. tak supitom by sem mal dojst a nejaku si tu vyhliadnut... sak co ked ta prava ho tu niekde v dave caka ... :-))
        • Re: Re: Re: no teda...

presne tak :-) *14*
  • Went

Went je fakt dost dobrej, nejenom vzhledově, ale i povahově, je fakt perfektní! Je zvláštní, že ho ta sláva z Prison Break ještě nestihla pohltit, snad se to ani nestane. Je fakt moc milej, příjemnej, na nic si nehraje. Na www.youtube.com je s ním spousta rozhovorů a klipů...
    • Re: Went

jj souhlasím..vystupuje a vyjadřuje se inteligentně,neni nafoukanej..fakt sympaťák...a samozřejmě fešák *1*
  • smích s wentem:-))

doporučuju skouknout na www.youtube.com video keré se menuje laugh with wentworth miller..je to sestřih různých interview a hrozně pěkně se tam směje..fakt se musim smát s ním dyž to vidím *3*
  • tak čo ten únos

Tak už to mám holky vymyslené :-),po Vianociach idem na pár dní do USA,tak by som ho rovno mohla uniesť nie????hahaha,mne to asi vážne preskočilo,čím som strašia,tým som hlúpejšia... *5*
    • Re: tak čo ten únos

Lepší nápad jsem snad neslyšela!!!! To je fakt SUPER!! Ale ne že si ho pak necháš jen pro sebe *1* .

nebo lepší nápad,mohla by jsi ho přemluvit ať navštíví ČR,ovšem aby zveřejnili kdy a kde,že *14* myslím,že polovina holek z ČR,by to nejspíš nepřežila,a já budu mezi prvníma *9* *1*

mimochodem kolik ti je?jo a má Wentworth přítelkyni?a nezamilovala si se do něho *3* a fakt není nafoukanej?klidně si s tebou popovídá?jo takovýho kluka potkat tady v ČR... *4*
      • Re: Re: tak čo ten únos

Ja mám 21,áno robím modeling,už od 15...a baví ma to čím ďalej tým menej.Bavil sa s nami úplne prirodzene,absolútne nebol nafúkaný ako podobný "rádobyherci"pár ich poznám a sú to blbci.To či niekoho má alebo nemá fakt neviem.S nami len žartoval o výmene tel.čísiel.Bol zlatý.
        • Re: Re: Re: tak čo ten únos

To vazne?? Ty si ho stretla.. no neverim.. to by bola vazne neuveritelna nahoda... ale brala by som ju. Nezoberies ma so sebou do USA? :-) To vies keby prisla ta druha sanca -nahoda je blbec, tak aby som to nepremeskala..

no jako nejdřív se můžeš pokusit ho přemluvit a pak přejít k radikálnějšímu řešení *1* ...ale nevim nevim esi ho potkáš on má s natáčením asi dost vytíženej program
      • Re: Re: tak čo ten únos

Náhoda je blbec :-)a okrem toho by som s arada pozrela na natáčanie. *14*
        • Re: Re: Re: tak čo ten únos

no na natáčení by se rád koukal asi každý *14* ..ale pokud vim ted nataceji nekde mimo ne jako prve
          • Re: Re: Re: Re: tak čo ten únos

To vobec netuším.... *7*
            No čo už.Do koňca života mi bude staćiť že som ho videla aspoň RAZ.
            • Re: Re: Re: Re: Re: tak čo ten únos

no šak jo..a mě zas bude stačit dyž budu mít dvd s prison break *4* ..tam si ho užiju dost *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ach jo

no to mas pravdu ze dyz uz je hezkej kluk tak bejva nafoukanej atd *9*
  • :-O

holkyyy?To mu je vážně 35???nebo je to jenom překlep???páč 335 bych mu váážně neřekla ani náhodou...
    • Re: :-O

jjj je mu 35..taky mě to hodně překvapilo ale pro něj je to výhoda že na to nevypadá *4*
  • ÚNOS WM

tak s tim unosem by to nebyl tak spatny napad s tim vam pomuzu *14* *4*
    • Re: ÚNOS WM

no tak to uskutečníme..ale asi by nám moc vděčnej nebyl,protože by ho štáb z prison breaku asi pěkně uháněl *1*
  • Milááášek

Má stráááášně pěkné oči, je strašně slaďoučkej... miláááááááááček *14* *4*
    • Re: Milááášek

s těma krásnýma kukadlama musím souhlasit..a co teprve když se jednou za čas usměje...to je fakt k sežrání *14* ...a musim říct že někde na fóru sem četla že má krásnej takovej hlubší smích jako fantomas *15* ..a musím říct že dyž sem pak viděla s ním náký interview tak sem se musela pokaždý upřímně zasmát protože se směje fakt hezky(jako fantomas) *1* *14*
  • ach jo

ŠKoda len že tu v Prahe nie sú podobný fešáci *8*
    • Re: ach jo

ntj..chtěla bych vidět nákýho čecha co mu sahá aspon po paty *1*
      • Re: Re: ach jo

To ja tiež :-)alebo slováka.....
        • Re: Re: Re: ach jo

jj máme smůlu *1* *9*
          • Re: Re: Re: Re: ach jo

To máme :-))))) *8*

Mne sa na ňom strašne páćilo to aký bol milý.Poznám veľa chlapov,ale vačšina z nich sa na niečo hrá,skrátka robia zo seba frajerov a pritom niektorí z nich na to nemajú....a tá drzosť.Často sa mi stane že je chlap príjemný a galantný a keď zistí že ma nedostane do postele a ani na zadné sedadlo svojho auta,tak som zrazu hlúpa,namyslená a podobne... *1*

na druhou stranu když to vemu objektivně bez přehánění tak sou hezcí kluci..dokonce typem podobní wentworthovi *4*
  • zlatíčko

Ahoj holky.Cez prázdniny som mala tú česť vidieť Wena na živo a možem Vám povedať len jedno.V skutočnosti je oveľa krajší a okrem toho je veľmi príjemný.Ja som ani nevedela kto to je.Až kamarátka mi povedala že je herec.Vobec nebol namyslený,práve naopak.Robím modeling,stretla som už dosť "známych osobností",vačšina z nich mu nesiaha ani po členky a aj tak sa tvária ako BOHOVIA.Wentworth je príjemný a krásne sa usmieva.A okrem toho sa mu páčia češky a slovenky :-)
    • Re: zlatíčko

a kdepa si ho potkala? *7* ...no máš pravdu je úžasnej...mě se nejvíc líbí v Prison Breaku.. *14* ..až ho zas potkáš můžeš mi sjednat schůzku *3* *1*
      • Re: Re: zlatíčko

V skutočnosti vyzerá trošku staršie ale aj tak je roztomilý. *14*
      • Re: Re: zlatíčko

Keď najbližšie pojdem niečo fotiť,tak sa o to pokúsim *14* .Stretli sme ho úplnou náhodou v Central Parku.Ja som si oen povzdychla že pekný chlap kamarátka na to že ty blbá vieš kto to je?To som nevedela *9* ,za to teraz to už viem.No a tak sme ho oslovili.
        • Re: Re: Re: zlatíčko

to ti docela závidím no *3* ...taky bych ho brala vidět..no určitě se pokus *14* ..rozhodně ho naveď ať navštíví ČR *4*
          • Re: Re: Re: Re: zlatíčko

To nie je zlý nápad.....dostať ho do ČR a už ho nepustiť spať do USA *14* ...
            • Re: Re: Re: Re: Re: zlatíčko

Ja do USA chodím koli foteniu ale okrem iného v New Yorku žije ocova sestra.To bez nej by som tam bola ako ihla v kope sena. *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: zlatíčko

to bysme měli zorganizovat..únos wenta do čech *1* *14* ..a cos ty dělala v usa?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit