-
hhm
Koukám na útěk z vězení je to super seriál ale myslim že ještě lepší je obsazení herců protože Wentworth Miller je fakt božskej *1* *4* *14* a úžesnej fakt mooooc pěknej *14* -
JSEM HO VIDELA
MNO to vite, ja se znam se vsema, takze jsëm si psala s wentou a on rekl at prijedu, tak jsem jela mno a byla jsem u neho doma... proste upe supa fajne clovek *15* *3* ja se proste mam -
-
Re: JSEM HO VIDELA
ja ho sice nevidela,ale musim uznat ze kdyby neco takovyho jako je on zilo nekde pobliz urco zapojim vsechny svy zensky zbrane.. je to presnej ideal.. plesatej, namakanej a pritom nezne vypadajici.. spojit to s depem a vinem dieselem je to muj ideal :D -
Re: JSEM HO VIDELA
Jo, a já jsem jeho žena a mám s ním 2 děti!!!! *5*
-
-
------
ja sem ho taky videla,kdyz jsem byla na nataceni,znam se totiz z kameramanem tak me tam pozval -
-
Re: ------
si ozrala?nebo sjeta?nebo blba?nebo se snazis byt jenom vtipna...??,? *9* *5* *7* -
Re: ------
jo a jeste jsem s nim byla na kafe a dobre jsme si pokecali...je fakt dobrej -
-
Re: Re: ------
toto neres pls.... *13* *3* *1*
-
-
-
hmmm
Je uzasnej!!! je to proste kus! sladouckej! *14* -
-
Re: hmmm
jj *3*
-
-
Fuck off bitch
hmm jak se divam na ty hlody ze je trapny kdyz holky kterym je 13(jako treba ja)napisou ze se jim nekdo libi nebo se do nekoho zamilovali, tak chciju smichy.spis vy ste trapky pac vazne nechapu co je na tom ze nekdo napise ze se mu libi nejakej dospelej borec, pac na to ma kazdy pravo. jo a pro zzanteku:mozna si fakt nejaka modelka a videla si wentwortha, ale je duvod proc by nekdo tohle rikal i kdyz to neni pravda...treba jako nektere buchty lhaly ze delaj gymnastiku XD *9* *5* -
-
Re: Fuck off bitch
To máš asi pravdu :-)rada s tebou zájdem na kávu a a sám zhodnotíš čo je a čo nie je pravda kotě... -
Re: Fuck off bitch
*15* *1*
-
-
Wentworth
je to snad nejkrásnější chlap co jsem kdy viděla! Ten jeho pohled a úsměv je prostě fantastickej...je prostě celej k sežrání!!!! *14* -
-
Re: Wentworth
JJ naprosto s tebou souhlasim *14* *14* ty jeho očička!!! No prostě se v jeho pohledu ztrácím *1* *14* a jeho zadek je taky božskej *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Wentworth
holky taky si myslim ze je zajimavy a uz se me libil i v tom serialu Dinotopie..ale nevim jak to dopadlo .nevite to nekdo??? *14* muj kluk je mu podobny i kdyz to nerad slysi *14* *1* *4*
-
-
-
blee
je zhusta hnusnej -
-
Re: blee
ty kriple!co sem lezes dyz se ti nelibi? *10*
dala bych sem zvracejiciho smajla ale sorry on tu neni.....a ne na wenta ale na tebe
-
-
went
WEnt je ten nejkrásnejši chlap a ma ty nejkrasnejší kukadla na světě ....je to proste nádhernej kus chlapa......mno proste k sežrání ...brala bych hned ale kdo taky nee že????? *16* *16* *14* *14* *14* -
-
Re: went
treba ja *1* *1* *1* *1*
-
-
bez reklamy
v jednom časopise je s ním rozhovor, a je tam(nečekaně) i otázka na jeho sexualitu.
...WM-,,Homosexuál nejsem, ale tu fámu nikomu nevyvracím. Rád bych měl přítelkyni a rodinu, jenže jsem zatím nepotkal tu pravou. Takže se soustředím na práci. Na příležitost jsem čekal hodně dlouho. Proto si užívám každou minutu na place, i když natáčecí den Prison Break někdy trvá až 14 hodin.''
Jinak bych se ráda zeptala proč mi nejdou spustit všechny fotku. Víte, jak se najede na ,,Fotogalerie'' tak tam mám asi 10fotek místo 87. díky za odpověď -
Zbláznili ste sa?
Ženské Vy ste sa úplne zbláznili.Prečo by mal byť gay?To ste si prečítali v blesku?Ja som Millera videla na živo a prehodla s ním aj pár viet a ao gay mi rozhode nepripadal.A keby aj bol tak čo?Znamenalo by to že by bol horší herec?Alebo človek? *5* -
-
Re: Zbláznili ste sa?
Ty ses s ním potkala?Tak se s náma poděl o tuto jedinečnou chvíli?Jaké jsi měla pocity? Taky bych ho chtěla potkat.... A kde jsi ho potkala?Je ve skutečnosti tak krásnej jak se říká? *14* Moc by mě to zajímalo, prosím...... *9* -
-
Re: Re: Zbláznili ste sa?
aho,pocity?normálne,snažila som sa ho brať ako normálneho muža,nie ako nekaého "pána herca"je veľmi priridzený a príjemný,žartoval o výmene telefónnych čísiel.V skutočnosti vyzerá inak,aspoň podľa mňa,tak neako prirodzenejšie ak vieš ako to myslím,a vyzerá aj trošku staršie.... -
-
Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
Ty žiješ v Americe??? A jaké to tam je? Moc bych se tam chtěla podívat a možná i zůstat. Moc mě to láká. To je paráda!!!! Jajá ta Amerika je? To je naprosto úžasné, že je tu někdo, s kým bych si mohla pokecat o Americe!!!! *3* -
Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
vazne zzanetka?? neverim.. ved to by bola vazne velka nahoda... neverim... a odfotila si sa s nim? -
-
Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
A hlavne,ja už nepatrím do kategórie násť ročných slečien,ktoré si lepia plagáty svojich best idolov nad postel,vieš keď žiješ v USA tak sa ti občas stane že stretneš niekoho známeho,populárneho,Went nie je jediný koho som videla.Už 5 rokov robím modeling a v tejto brandži je normálne že stretneš ľudí ako je napr.WENT.A hlavne,je to normálny fajn chlap,nie neaký arogantný herec ktorý si nedovidí na śpičku nosa,práve preto nemá problém sa porozprávať aj s obyčajnou,modelkou.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
nevim..komu cpes,ze jsi modelka,protoze nas to vazne nezajima....a nekteri nemaji to velke stesti byt v americe,a stejne ti neverim..taky muzu rict,ze jsem modelka a videla jsem slavne lidi...ale nedelam to,protoze nemam za potrebi to delat..a to jak jsem psala,ze jsem s nim byla na kafi..byla to jen sranda(pro nektere lidi,kteri by mi cpali,ze jsem taky psala,ze jsem ho videla)takze ty nase velka modelko...doufam,ze je to v americe dobry *1* *1* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13* -
Nechápem len prečo sa hádame *7* ,áno,naozaj som sa s ním stretla,inak by som to nenapísala,čo by som z toho mala,ale aj tak "milujem"Robieho Williamse,toho ¨by som stretla radšej :-))))) -
oukey.. tak pracuj nadalej v tej "brandzi"... :-)))
-
-
Re: Re: Re: Re: Zbláznili ste sa?
To či veríś alebo nie mi je fakt volné..... -
-
No sak sa nemusis hned naduvat.. to bol len moj nazor.. vies ja tu tiez mozem napisat koho vsetkoho som uz stretla... tiez uz nie som nastrocna (a veru uz hodne dlho :-)) a tiez si nelepim plagaty na stenu.. len som sa ta slusne spytala ci je to vazne alebo si robis srandu.. tak nemusis hned arogantne reagovat kto ti je volny...
-
-
-
-
-