-
krávy
To Vám všem jebe?On to s ní nehraje,fakt spolu chodí. *5* -
-
Re: krávy
ti to rikal vid..... *8*
-
-
Lepšíííí
Jednou začli dávat ZTRACENI bylo to super,ale časem vás to omrzí a pak začli dávat Utěk Z Vězení a to byla pecka a ještě předtim než to začli dávat byly pořád ukázky a pak sem ho vyděla byl krásnej *1* *1* *14* *14* přímo božskej *4* *4* je fakt moooc SEXY -
-
Re: Lepšíííí
ten gay?
-
-
je gay
Já si stejně myslím že je gay a s tou kundou to je hrá aby se neřeklo....Jo a taky bych jí šukal....je dobrá,jen má malý kozy. *1* -
-
Re: je gay
ty si hovado *16* -
Re: je gay
Jo přesně tak, beztak to budou dva kamaradi, kteří chtěj vyvrátit to, že je gay *3* -
-
Re: Re: je gay
jj,jen mně doráží že jí 21,je hezká a vláčí se s takým buzíkem.... -
-
Re: Re: Re: je gay
Tak co by nepomohla kamaradovi. Tim hodně ztratí, když seo něm bude říkat že je gay, i kdyby opravdu byl. -
Re: Re: Re: je gay
Podle mně je s ním pro prachy a taky aby se proslavila nána! *10* -
-
Re: Re: Re: Re: je gay
Tak Ty by jsi se nechtěla proslvit vedle Wentwortha Millera?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je gay
né za takou cenu,jestli je opravdu gay,tak fakt ne *16*
-
-
-
-
-
-
NAŠTĚSTÏ
Mám přítelkyni, ta je z toho maníka uplně v hájí... Takže jsem šťastnej, když jsem se dočetl ve star, že má tu slovenku. Nevadí,že v tý redakci ani nevěděli kde slovensko je a ani pořádně napsat název slovenský erpubliky, ale je hlavní, že už kooonečně mam pokoj od -> ááách Michael, ááách Scofiedl... jen tak dál Millere, máš pěknou kundu, tak se ji drž. *8* -
-
Re: NAŠTĚSTÏ
Dobrá kunda že jo????? -
-
Re: Re: NAŠTĚSTÏ
JJ, vzal bych si ji k sobě do postele:D -
-
Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
a co tvá holka?tá taky? *14*
-
-
-
Re: NAŠTĚSTÏ
ahoj Honza,prosím ťa naozaj si to čítala alebo si z nás len robíś srandu?prosím prosím napíš a aká je tá jeho priateľka??? -
-
Re: Re: NAŠTĚSTÏ
Heej fakt nekecam, proč bych to dělal. Četl jsem to, týdeník STAR, si to najděte sami. Nevim psali, že je to nějaká modelka, že měla hrát tu Niku Volok (kdo se na to kouka na nově, tak jeste nevi o co jde) ale odmítla to. A já nevim, že jsou spolu často viděný a pak něco o hotelu, asi, že tam šli spolu. Někdo má hold štěstí no *5* -
-
Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
a aká je prosím ťa??????videl si fotky?prosíiiiiiiiiiiiiiim -
-
Re: Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
Tam byla ta samá fotka co tady s tim autem a pak nějaká z modelingu. Taková hubená opálená dlouhovlasá blondýnka. Ale blbá prej neni, má vysokou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NAŠTĚSTÏ
O tom pochybuji,musela vědet že je tak slavnej...to říka jen teďa,aby nevypadala jak zlatokopka.Kunda je to,fuj. -
vždyt je to jen obyčejnej chlap, nevim co z něho děláte. ta holka (ja jsem zapomněl jak se jmenuje) prej ani pořádně nevěděla kdo a co je, když ho potkala -
ty áno al ja nebudem ani spať,tak ma to vzalo :-( -
Já jsem rád, aspon mam doma klid *9* -
ach jo,to si ma nepotešil :-(
-
-
-
-
-
-
fotmontáž
nechci vam kazit radost, ale myslim ze ta fotka je fotomontaz.... -
-
Re: fotmontáž
myslíš??????
-
-
Ach jo...
Je to opravdu nádhernej herec.Škoda jen, že se neproslavil krapet dřív..Ale nikdy není pozdě *1*
PROČ TAKOVEJCH NENÍ VÍC??? A třeba i tady u nás!!!!!! Mohl by do Česka zavítat.. *1* -
-
Re: Ach jo...
to by mohl :-) -
-
Re: Re: Ach jo...
Zajímalo by mně jestli je pravda to že tá jeho holka má pouze 21*9* -
-
Re: Re: Re: Ach jo...
nechci říkat,ale on prej nemá žádnou přítelkyni..v rozhovorech to odůvodnuje tím že nemá vůbec čas kvůli seriálu -
-
Re: Re: Re: Re: Ach jo...
tak jí asi má no, a co je na tom,to má čekat na jednu z nás????? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ach jo...
jo máš pravdu *3* ..víceméně je to úplně jedno...jen uvádím,co na to konto říká on *4* ..já osobně mu přítelku přeju
-
-
-
-
-
-
neeeeeeeeee
a co ste si mysleli,že bude sám ? -
Millerova kunda
Jsem tam tú fotku i dal,myslím že docela kunda tá jeho holka... *5* -
-
Re: Millerova kunda
Alespoň neni gay -
-
Re: Re: Millerova kunda
je hezká a mám pocit že jí znám *7*
-
-
-
má holku
Zdar holki.Četl jsem,že Miller chodí s jednou slovenskou modelkou,je to fakt hustý jestli je to pravda,protože jí je 21.Viděl jsem i fotky,tuším i tady v galerii. *7* -
-
Re: má holku
Ahoj,ona má jenom 21?please napíš.... *16* -
-
Re: Re: má holku
asi jo
-
-
Re: má holku
A kde to psaly ,že má holku.v jakém časopise,?? *16* -
-
Re: Re: má holku
Ja som to bohužial tiež čítala,myslím že v Star. *9*
-
-
-
to fakt nééé
Babička četla že Wentworth byl trochu smutný i naštvaný protože zjistil že novináři napsali že je gay a on naživo řekl že si to vymysleli prooto že sou to novináři vymíšlí si pořád a byla vytisknuta OMLUVA *1* *1* -
-
Re: to fakt nééé
super..teda že neni gay si myslim celou dobu ale je dobře že se mu omluvili *1* *3*
-