Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hlúpe husy

Vy ste ale hlúpučké...dali by ste aj život za chlapa ktorého stretnete leda tak vo sne.
    Keby čítal príspevk v tejto diskusii asi by len skonštatoval,že viac blbcov po kope nevidel...ach jo,čo vy vlastne riešite jeho súkromie hm?????To nemáte vlastné?No vyzerá to tak že nie. *13*
    • Re: hlúpe husy

a ešte odkaz pre LULU a KOKI....dievčatká,myslíte si že s tým drsným slovníkom ste fakt frajerky?Alebo dokonca dámi?Omyl,nie ste,ja mám už 32 ale o podobných vulgárnostiach sa mi ani nesníva...slovníkom pripomínate skor neakých špinavých chlapov zo stavby a nie slečny.Možete sa hambiť,keby to čítali vaše mami,hambili by sa aké majú dcéry.
      • Re: Re: hlúpe husy

vsichni pisou sproste pac si pripadaj drsni vite jak a na to ze mate 32 tak mate dost senilni kecy kteryma se babicky a dedeckove snazi prevychovat sve zkazene vnoucata lol! XD *1* *1*
        • Re: Re: Re: hlúpe husy

co máš za problém KURVO ?

hahahahha,ja sentimentálne a ty a školkara
      • Re: Re: hlúpe husy

Tak to máš úplnou pravdu...ty holki mají fakt slovník jak ukarajinský dělníci.Fuj

NO JO NO HLAVNI JE ZE TY JSI CHYTREJ HOLKI S MEKYM I!INTELIGENCE *9*
          • Re: Re: Re: Re: hlúpe husy

vítej slepice........
  • blbost je taky vlastnost

Tady nejde o foto tady v galerii,ale o reályn článek v novynách milá MIMI,tak nedělej chytrou když na to nemáš ok?To tě nenaučili v škole číst.NIKDO TADY NETVRDÍ ŽE SE JEDNÁ O TENHLE OBRÁZEK....kup si měsíčník Emma(slov.časopis pre ženy) a tam je článek o ní a WENOVI.,nebo jak se jmenuje.
    • Re: blbost je taky vlastnost

Ty čteš časáky pro ženy? *1*
      • Re: Re: blbost je taky vlastnost

Né nečtu,ale holka ano.....
  • nenene

s tou holkou nechodi.....znam ji a nic takovyho nepovidala......akorat ze sou kamosi...a jen proto ze je vyfotej nekde v restauraci to neznamena ze spolu hned spej....chapu ze me s tim spousta lidi tady vyfakuje, ale je to pravda....
    • Re: nenene

a co je to vůbec za holku ?je hezká?
      • Re: Re: nenene

jo jako je pekna.....jinak by nedelala modeling....vysoka a stihla....ale proste si nedovede predstavit ze by chodila s o tolik starsim chlapem...sice je peknej....ale chtel by uz mit rodinu a tak a na to je ona preci jen mlada..ale vzdycky kdyz leti do statu tak se snim vidi....a pokeca...
    • Re: nenene

jj,to máš pravdu,tá holka žije v Praze,ale jinak je Slonenka,dělá modeling ale s MILLEROM nechodí.Je to blbost.Poznají se toť vše...žádnej vztah.... *16*
  • Wenntworth

*8* jde viidet, kdo tu to pochopil a kdo ne!...omg... a jestli si myslite, ze jsem proti lulu a koki!Tak to jste vedle oni meli pravdu, ale vyjste to nepochopili a prtoo se hadate! *7* *7* BLBKY *1* *9*
    • Re: Wenntworth

jediná blbá seš tady ty..... IQ hupacího koně?nebo i nižší?
    • Re: Wenntworth

Blbky?To mluvíš o sobě a těch nánach LULU a KOKI?????? *1*
      • Re: Re: Wenntworth

Dolazujes jak jsi chytra!ja pisu ze jsem s koki a lulu a ne proti nim!nejdrive se nauc cist a pak nadavat *5*
        • Re: Re: Re: Wenntworth

ja číst umím ty huso,ale ci se tebe týče tak mám dojem že máś o kolečko míň.....
          • Re: Re: Re: Re: Wenntworth

a ty neumíš psát ty "dolazuješ"hahahah,polib mi prdel kurvo
            • Re: Re: Re: Re: Re: Wenntworth

FAKt máš VELKOU inteligenci!!!ja jsem se narozdíl od tebe opravila, ale to bys nepochopil...to by se tvůj mozejk moc namáhal *15*
        • Re: Re: Re: Wenntworth

*Dokazujes
  • moc mladá

Ahojky holki.
    Já to taky četla,že Went má holku.Byli spolu vyfoceni jak vycházají z restaurace.Myslím ale že ta holka je k němu moc mladá,jí je 21,no a Wentworth má 35.Holka je to podle fotek v časáku hezká. *14*
    • Re: moc mladá

Taky tam jěšte bylo,že Wentworth a ta holka jsou jej kamaráti a nic intimního mezi nima není.Takže možno zase blafy bulváru.taky tam bylo že mněla hrát Niku Volok,která hrá v Prison Breaku manželku Michaela Scofielda,ale vzali se tam jen proto aby získala zelenou kartu,tá Nika v seriálu hraje striptérku která pochází z Česskoslovenka.No a tuhle roli ta modelka odmítla.
      • Re: Re: moc mladá

tak to je hustý,já bych tam hrála i bez nároku na honorář *1*
    • Re: moc mladá

tiež si myslím,ale vek nehrá rolu pokial s amajú radi a čo jena tom že je o pár rokov starší?Starší muži sú oveľa charizmatickejší ako mladý.A hlavne WEntworth vyzerá na fotkách veľmi mlado. *14*
      • Re: Re: moc mladá

Jej jestli také ve kutečnosti....na živo může být ble....
        • Re: Re: Re: moc mladá

*1* myslíš že je live hnusák?
  • smutné a hlúpe

Mala by si sa nad sebou zamyslieť LULU,je úbohé ako tu urážaš slovákov,o čo si ty lepšia,aký je rozdiel medzi čechom a slovákom?Žiadny ale vieš aky je rozdiel medzi mnou a tebou?Taký že ty si hlúpučká a nevyzretá slečinka,ktorá si myslí že pojedla všetkú múdrosť sveta a ja som normlna ženská ktorej sa WEntwort páći či už s prieteľkou alebo bez nej....
    Ak s tým dievčaťom zo Slovenska je držím im palčeky a%z sú šťastý a ak nie tak aby si našiel tú pravú lásku.... *4*
    • Re:

Stejně je nejlepší a nejkrásnější!!! *1* *14*
    • Re: smutné a hlúpe

Konećně inteligentné slová...
      • Re: Re: smutné a hlúpe

Ahojda.Vidím že tu došlo k fakt trpný hádce...a důvod?To že Wentworth s někým je.A proč by nebyl?Má na to plné právo,je svobodnej,nemá závazky.To že má holku je pravda.Taky jsem to četla.Fotky tam byli,nevím jestli ta fotka tady v galerii je nebo není montáž ale ta holka byla tí na fotce tady hrozne podobná.Je ze Slovenska,má 21,5 let dělá modelku,potkali se v Paríži.Wentworth v rozhovoru síce tvrdil že jsou pouze kamaráti ale na fotkách vypadali dosť zamilovaně takže fakt nevím. *14*
        • Re: Re: Re: smutné a hlúpe

Ja si myslím že máš úplnú pravdu,každý má pravo na svlastné súkromie,aj slávny ľudia.Je to pekný,charizmatický herec a neprestanem ho obdivovať len preto,že s niekym chodí.Som rada že si vybral slečnu zo Slovenska.Je to pre nás Európanov obrovská česť. *4*
  • fuj LULU

kdo si myslí že lulu a koki jsou nány nech pošle obrázek....
    • Re: fuj LULU

*14*
      • Re: Re: fuj LULU

*3* *9* *13*
        • Re: Re: Re: fuj LULU

*5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9*
          • Re: Re: Re: Re: fuj LULU

já taky *1*
    • Re: fuj LULU

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: fuj LULU

*7* hahahhaahahha
  • konečně

No¨konečně je tady čistý vzdchuch....kráva Už šla spát...a snít vlhké sny o Millerovi.... *1*
  • lulu je bečka

ty musíš být fakt nechutná bečka,protože se říka,že jak blbá tak široká.....fuj
    • Re: lulu je bečka

a určitě má tlstou a nechutnou prdel s celulitídou...
      • Re: Re: lulu je bečka

jdi někam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A nedýchej kyslík *9*
    • Re: lulu je bečka

*1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • pro blbku

Smutné je to jak seš blbá......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit