Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • INTELIGENCE SVETA!!

NEMA CENU TO SEM PSAT, ALE JA SE O TO POKUSIM!!!
    DOKAZETE POCHOPIT JIT NA ZACHOD SE VYCHCAT?UTRIT SI PRDEL???
    TAK PROC NEDOKAZETE POCHOPIT TOO...ZE PROSTE JSME SI DELALI PRDEL A ZE JE TO FOTOMONTAZ A ZE JE NAM FŮK JESTLI NEKOHO MA TO JE TAK TEZKY NEBO JA VAS HLAVNI KKONICEK PREKRUCOVAT VECI???
    UBOZACI *16*
    • Re: INTELIGENCE SVETA!!

Hovoríš o Tereze a tej slovenke že nemajú mozog ale....ty ten svoj možno máś ale nepoužívaš ho,takže ti je platný asi ako bezrukému rukavice!
    • Re: INTELIGENCE SVETA!!

husa jdi spát
  • časák

V ten časáku to bylo takhle-Hovorca Wentwortha Millera nakoniec predsa ln potvrdil že tvoria pár a sú spolu šťastný.Na otázku prečo to tajili,povedal len že si chceli zachovať svoje súkromie.
    To je možno pravda ale povráva sa že hlavným dovodom bolo zvýšenie sledovanosti.Predsa len,ako nezadaný posobil Miller na fanúšikov oveľa prístupnejším dojmom.
    • Re: časák

ale komu to zase cpes??podelanej casak!!tak jestli ma holku tak oukej a jestli ne tak si ji asi najde¨!!KUURVA JE TO JEHO VEC!!!!VE VAS SE TAKY NEKDO NEVRTA JESTLI NEKOHO MATE!!!!
      • Re: Re: časák

jediná která se tu do nečeho montuje seš ty jo a tá druhá husa tá Koki.
    • Re: časák

proc porad nekomu cpes ten clanek???me to nezajima.porad nam to necpi

Keď ťa to nezaujíma tak hovor za seba ok?Ostatných to zaujíma.Ak s ati tu niečo nepáći tak sem nelez.

To co tě zajíma a co né,mi je volný ty huso.Jdi spát anebo se učit,uděláš líp....
  • TAAKZE!!

TAKZE TO TU VYSSVEETLIM JAK TO BYLO!
    Já -lulu- napsala jsem, že jsem byla u neho a tady to hodne lidi nepobralo a zacalo se nadavat!Inteligenti na urovni a at ho nekomu vykourim a tak, nvm proc odvedli tema...nechapu...
    KOKI!Napsala, ze je to fotomontaz a ze kdyz ma nakou slecnu tak je to jeho vec!VZAPETI se do ni zacala rejpat TEREZA A NAKA SLOVAKIA GIRL!!!Damy bez mozku!!!
    Zacali nam tu nadavat a dosli az tak daleko ze si TEREZA vzala do drzticky moji rodinu, ale nevadi!
    Mno a tak nam tu nadavaj jak nejvice muzou, ale my!Se jenom smejeme!Tohle nema cenu rozcilovat se nad ubozakama,kteri maji zapotrebu se hadat, ze TEREZO, SLOVAKIA GIRL HONZA ATD!
    Mno tak snad si to pochopila, jelikoz ted vsichni zacnou nadavat, jaky jsme kundy at ho nekomu vykourim, ze me potkaj v supermarketa!A POZNATE ME TAM?
    Nevadííí...proste inteligence nadevse!
    JINAK VSE JSTE PREKROUTILI!!!
    *13* *5* *8* *5* *5*
    • Re: TAAKZE!!

Jediný ubožák seš tady ty holka,je mi tě upřímně líto!!!!!

neuraz sa le ty sa ohrádzaš inteligenciou ale ty sama ju nemáš,čítala som tvoje príspevky a rovnako príspevky Terezky a tej "slovenskej girl" ako ju ty nazývať a úprimne vulgárna si BOLA LEN TY.....

A ty mozeg máš?seš kráva,nic víc!!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: TAAKZE!!

MOZEK MAM A PORAD LEPSI BEJT UZITECNA KRAVA NEZ DEBILL CO TO ZASE NECO NEPOCHOPIL ZE??TOHLE JE MARNY VYSVETLOVAT!!!POCHYBUJU ZE JSTE SE NAUCILLI CHCAT!
        • Re: Re: Re: TAAKZE!!

Ach jo,vodu káźe,víno pije.Kde je tvoja inteligencia?Len hlupák sa rozčuluje nad vecmi do ktorých ho nič nie je.
  • PANEBOZE

tak aby bylo jasno....jenom jsem napsala,ze ta fotka je jasna fotomontaz a vy to hned zacnete prekrucovat...vzdyt at ma holku,me to muze byt srdecne jedno..a taky mu to preju..jo a pro nejakyho honzu.....nejsem nana a vubec me to nerozhodilo...takze mi muzes leda tak polibit *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: PANEBOZE

Tvá píča je fotomontáž.
    • Re: PANEBOZE

Polib ty mně ty píčo zjebaná....
  • Hups

Ahoj, co se to tady řeší?? Sem tu poprvé a úplně nestíhám, kdo je proti komu a proč? Protože má holku? A to má být nadosmrti sám?? *4* šmarjáá já ničemu nerozumí, kdo mi to tady vysvětlí?? prosíím! *5* jestli je ta holka ze Slovenska tak to třeba oba přijedou tady k sousedům, ne?? *1* to by jsme mohli udělat hromadný zájezd, ne? *5* *4* *15* tak paaa a vysvětlujte se v tom nějak ztrácím
    • Re: Hups

víš tady jde jen o jedno a to je že Miller se schází s jednou slovenskou a ty nány to tak rozhodilo že začali nadávat každému kdo řekl že je to pravda....sou to trupky tá Lulu a Koki,to jen abys byla nebo byl v obraze.
      • Re: Re: Hups

jj, už začínám chápat! *5* sem koukala že se to tady jaksi zvrtlo! *9* a ty tomu jako věříš že se schází se slovenkou? mě to připadá trošku padlé na hlavu, ale je to jen můj názor, jestli jooo tak to by byla bomba! *1* škoda že nejsem ze slovenska! *14* paaaa

Tyy voe ty inteligente!Ted jsi me dostal!VSECHNO TU PREKRUCUJETE!!!!KDYBY MEL SLECNU TAK MU TO PREJU!!!CHAPES???DELALA JSEM SI SRANDU ZE JSEM U NEJ BYLA PTZ MNOHO HOLEK PISE JAK HO VIDELI A BALALLA!!!JDE TU POZNAT OOPRAVDOVA INTELIGENCE!!!FAKT VÁÁS LITUJI

jj,je to tak,mimochodem,tu holku znám,na UK studuje psychologii,je to to taková roztomilá kočička,milá a inteligentní,je modelka,ale neni vůbec namyšlená i když by má být na co.Pochází ze Slovenska, a jej aby bylo jasno tak s Millerem byla jen pár krát na večeři a nechodí s ním,stačí vám to?

ty ji znáš?? *14* joo fakt??? *1* a tak to bys mohl zařidit, ať mi ta jeho krásná a chytrá holka pošle jeho autogram ne? *5* neee promiiiiin, a kde k sobe prisli?? jen tak ?? se potkali na ulici bo co? *4* pa apaaaaa

ahojky,ja som tiež len pozerala čo sa to tu deje.Šla som sem s tým že je to normálna fajn diskusia.Tešila som,že tu pokecám s fajn ľuďmi,ale ako to tu tak čítam tak je to tu samí vulgarizmus.No fuj.
      Neviem prečo vlastne riešia Wentwortovu partnerku.To snáď nemá právo na šťastie?Ak vám na ňom tak záleží,tak by ste mu mali držať palce nie?
  • boze, boze.....

kdybyste tak dokázali resit svoje problémy jako tady......hadate se jak hloupi nany a vlastne o nic....z tech sprostaren se mi obcas docela dela zle..co si o sobe vubec myslite?? takle by ste taky mluvili s wentem kdyby ste ho potkali?...nebo se svoji matkou takle mluvite?jinak si neumim predstavit kde ste tohle videli......... *16*
    • Re: boze, boze.....

Keby tieto príspevky Wentworth čítal,tak by si o slovákoch a čechoch spravil peknú mienku...veď je to otrasné takto sa hádať vlastne koli ničomu no nie?
    • Re: boze, boze.....

"intelektualum" se to jinak vysvetlit neda, kdyz nepochopej ironii...jinak je to moje vec jak mluvim a za druhy.. to s matkama si nech pro sebe!!!! *13* *5* *9*
      • Re: Re: boze, boze.....

to s matkama si nemuzu nechat pro sebe..a to ze dvou duvodu.....za prvi...neumim si prestavit kde jinde si to videla nez doma takle se chovat...a za druhy jak ty sama rikas:to co rikam je moje vec...tak se nad sebou a temi svymi trapnymi keci trochu zamysli a prestan tu prudit! *4*
      • Re: Re: boze, boze.....

ty si ale nána drzá...pár facek by si si zasloužila holka *16*
        • Re: Re: Re: boze, boze.....

Tak pojd! *15* *15* *15* *16* *16* *16*
  • hahahaha

To máś pravdu Leo.Je to tady prdel.Tak dobře sem se už dlouho nepobavila.
    *1*
  • haluz

tak to je tu iná haluz....od Millera až k husiam a podobne.Vám to tu fakt hrabe?Čo ste všetci sfajčený alebo ste požrali ňáke huby????No fakt prdel to čítať,som si ani zahúliť nemusel,som sa pobavil aj bez toho a hlavne na tých pipinákLulu a Koki čo tvrdia že boli uňho doma.Ste mu tam boli upratovat dievčatká? *1*
  • kvak kvak

*1* *1* to je skobryyy piste dal at je cemu se zasmat loool *1*
    • Re: kvak kvak

že jo?to je prdel....
  • pro lulu-kundu

ale ale,kunda drzá a blbá je tady...nechceš mi vykouřit ptáka?
    • Re: pro lulu-kundu

Nazdar draku...s piš že ti vykouří,a zadarmo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit