-
.není co dodat........
........... *14* *14* *14* .....a ten jeho dokonalej, úžasnej úsměv........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nejlepsi!!!!!!!!
nejlepší, nejhezčí, nejchytřejší a hrozně hrozně milý! jako já bych mu ani náhodou neřekla 35, jak jsem se podívala na jeho datum narození tak jsem opravdu nechápala, jak takový hezký chlap má už 35!! hádala bych mu tak deset let míň.. ale co, je nejlepší a to všechno co je na začátku!!!!!
P.S: mám celý pokoj olepený jeho plakáty ale pšš *3* *14* *14* *14*
P.P.S: blbé bude to až se začne seriál vysílat na Nově, tak se do něj všechny holky zblázněj (jako já) a už to nebude takový tajemno kolem něho a seriálu.. *9* -
-
Re: nejlepsi!!!!!!!!
no ale tomu bohužel nezabráníš,sorry ale trochu to přeháníš je to jen člověk,a navíc nejspíš(tak na 99%)ho nikdy neuvidíš,sorry ale je to tak! -
-
Re: Re: nejlepsi!!!!!!!!
jo tak to máš bohužel pravdu......
-
-
Re: nejlepsi!!!!!!!!
No tak to máš pravdu, dřív jsem se nad ním mohla rozplývat sama, nechat si ho jen pro sebe, jelikož ho nikdo neznal a teď.......Každopádně je to prostě moc úžasnej chlap!!! A hlavně žeru ty jeho NÁDHERNÝ KUKADLA!!!!!! Moc sexy!!!! ŽERU HO !!!!!!Kdybych ho někde potkala, tak se mu svalím pod nohy blahem!!!!!!! *14* a kde jsi tolik plakátů vzala??? Já za boha nemůžu žádný nikde najít????? *7* Moc bych ho chtěla mít u sebe v pokoji a každičkej den na něho koukat...... *14* *14* *14*
-
-
Wow
AAAch on je naozaj taky sexi...a vobec nevyzera na 35 ale by som mu odhadovala asi tak 28 *14* *14* *14* *14* -
Miller
Je naprosto k nakousnuti hned bych ho brala *14* -
Úchvatný
Ahojky, tak jak koukám nejsem jedina, která fall in love with Wentworth Miller. Nikdy jsem neměla žádný idol a nikdy jsem si nemyslela, že se ve svých 30 letech zblázním do nějaké herce na míle daleko. Ale stalo se .......... Je božský!!!!!! *14* *3* *8* -
-
Re: Úchvatný
tobě je třicet? *9* též bych nevěřila,že holka(nebo spíš)paní *3* se zblázní do herce,ale máš pravdu,stalo se *4*
-
-
sexy man
WENTH JE TAK KRASNEJ A HROZNE TALENTOVANEJ.MALOKDY SE NAJDE TAKOVY CHLAP.UZ SE TESIM AZ BUDOU V CESKU DAVAT PRISON BREAK.MYSLIM ZE PUJDE HNED PO ZTRACENI.WENTH JE TAKY DOBREJ V KLIPECH MARIAH CAREY.LIBI SE MI JAK MA NA SOBE TEN CERNAJ OBLEK A CONVERSKY.JE SEXY.A BODKA. *5* -
-
Re: sexy man
On hraje taky v nějakým klipu??? Prosím, napiš v jakých.Chtěla bych se taky na něho podívat!!! *14* To jsem teda netušila........... *14*
-
-
HOT MAN...!!!!!!!!!!!
tak tento chlapik....je fakt SEXY... *14* aj ked ma tych 35 na tento vek aj tak nevyzera.....tak by som ho brala aj s vybavou.... *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *4* *14* *5* *5* -
mlask:o)
ASi si na nej naetrim..:o))ne je to fakt kunďák....hned bych ho brala -
VENTY
Tyvole, 35 let??? Si snad děláte srandu ne??? Vždyť vypadá tak na 25 *7* ....no to je jedno, jako Májkl je fakt nejlepší. Dokoukala sem Prison break a nedočkavě čekám na srpen kdy budou další díly. Jako Ventyho fakt zbožňuju *14* .Chjo, musí bejt tak starej *9* -
-
Re: VENTY
Jj kdo by to do něj řekl, do "starouše" .. ještě tak 2,5 měsíce a začně třetí řada .. *5*
-
-
:))
tak ako to tu pozeram tak neni som sama komu sa paci wentworth miller..... no niekto uchvatny....proste superrr *3* *14*