-
cože???
hej to je fakt pravda že Wentworth bude mít už 35!!!! teda jestli dobře počítám! *7* on na to vůbec nevypadá *14* -
hmm..
je fakt úpe úža žůža. úpln je celý mňam jako Prison Break...a vůbec si na nic nehraje-není žádná smažka prostě cool chlap.. *14* -
Scofieldek
Srofildek to je uplne nejkrasnejsi chlap ktereho jsem kdy videla a jeste v serialu prision break tak ten je stejne dobry jako majk! *14* -
Scofieldek
Srofildek to je uplne nejkrasnejsi chlap ktereho jsem kdy videla a jeste v serialu prision break tak ten je stejne dobra jako majk! *14* -
WaW
Je to fakt cool chlap..vo filme Prison Break ..je uzasny je velmi talentovany a mudryy...:)NiCe *1* waa -
Michael
*14* *14* *14* *14* *14* The best of all!!!! V prison breaku září!! Ja ho prostě zbožňujuuuu!!!!!! *14* PB 4ever -
... a co dal ?
Souhlasim, nadhernej chlap, kdyz se usmeje, trochu pripomina Steva McQueena. Jako herec me nadchnul, sleduji Prison Break se zatajenym dechem, co zase jeho postava vymysli dal. Doufam, ze az skonci Prison Break, bude se objevovat casteji v dalsich vecech, ze ho nenechaji zapadnout kvuli proflaklym hvezdam typu Tom Cruise. Je nacase, aby bylo vic takovych Wentworhtu, Dominiku, atd. *5* -
Nadhera
ja ho proste zboznujem je to super herec :-* *14* -
Michael Scofield
Je to fakt nádhernej chlap s talentem, Prison break máme dokoukanou 2. serii, 16. díl a nedočkavě čekáme na další díleček... je to prostě moje nová tajná láska *14* -
ahoj
nazdar slečny,nevíte kde se dájí sehnat fotky jeho přítelkyně?chtěla bych vědět,která má to štěstí:) *1* -
-
Re: ahoj
jeho přátelkyně se tuším jmenuje Amie Bice... ale taky sem se snažila ale na všech fotkách je tak, že není moc vidět, ale abych řekla pravdu, žádná kráska to není *5*
-