Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekonečná doba

Čauky lidi.Předem zdravim hlavně Kristýnku,Hanisku,Pedrisku a pardála Kena *3* Neozval jsem se asi dobrej rok,ale i beze mě to tu frčelo a jsem rád,že tu jsou někteří hooodně věrný *3* Byly jste,jste a budete výborná parta pokud vydržíte a lidi co mi nějakým způsobem přirostli k srdci.Jak se všichni máte?Já bydlim ve svém,s přítelkyní,s kočičkou-zvíře,dělám sanitáře a ve volném čase učím volejbal.Krásný den vám všem! *4*
  • hahaha

http://cz.iq-test.eu/#295720 *3*
  • katuska162

Inzerát

Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání, harry potter a spoustu dalších. Jsou hlavně z brava top dívky popkornu a tak...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka
    *3*
  • !!!

koukám, že se tady o Wentovi moc nepíše :)) Nějak na něj zapomínáte ne ?:D
    • 8.ball.8

Re: !!!

To je dobře, zachvílu se bude psát o mě, uvidíš. *3*
      • Re: Re: !!!

Vtipnéé *3*
  • the final break

Ahojky, prosím vás kde se dá sttáhnout The Final break s CZ titulkama? nikde to nemůžu najít..díky moc *9*
  • law & order

Možná to už víte, ae Went se nám ukáže v nové řadě seriálu Právo a pořádek, už sem viděla fotky z natáčení, je boží s tím odznakem u pasu:D:D:D *14*
    • joliett

Re: law & order

Cože? on tam bude hrát jako normálně hlavní role? Ty jo, já tyhle detektivky úplně nesnáším ale asi změním názor. A kdy to máme čekat? No, než se to dostane až k nám, tak to bude asi 100 let, co?
      • Re: Re: law & order

to teda jo... *1*
        mno premiéra v USA bude 23. září 2009 tak za kdy to tak asej u nás bude že?
    • Re: law & order

Áno(:...nadšená....ale nevím,jestli bude jen v tom jednom díle,bo v každé:(...nevíš?
      • pedriska

Re: Re: law & order

má se objevit jen v jednom díle.Což je fakt škoda . .
        • Re: Re: Re: law & order

Tak to ej na prd.:(......co jinak ,lidi?
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: law & order

No u mě nic moc.Prázdniny na nic a co ty?
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: law & order

Mrkni na profil sepíšu ti tam "slohovečku" *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: law & order

Podobně jako u tebe:(.......a co jinak?Chyběla jsi mi:).
  • Smutno...

Á lidi....je mi smutno z toho,že nejsou o něm žádné novinky,fotky..nic!!...Jako kdyby snad neexistoval..:(...
  • ahojky

Přeju všem hezké odpoledne,
    mám takový dotaz.Mohl by mi někdo poradit kde a jak by se dali stáhnout všechny díly PB? Mám hrozně ráda tenhle seriál a tak sem se sem zaregistrovala.Samozřejmě že nejvíc oblíbený herece je Went :D hlavně kvůli němu se a něj koukám...
    díky a čau *1*
  • maribell

Je stráááááášně sexy že jo???

je užasnej nádhernej je to můj hrdina *4* *4* *4*
    • ken

Re: Je stráááááášně sexy že jo???

*14* *15*
      • denina07

Re: Re: Je stráááááášně sexy že jo???

je naprosto k sezrani *14* *14* *14*
  • temprence

Konec PB

Ahojky. Viděla jsem celou 4. řadu a ten konec jsem obrečela. *9* Viděla jsem také vysvětlení toho, co se stalo s Michaelem (jak vlastně umřel). Je to ve filmu k seriálu. Podívejte na stránky www.sleduj.org *3* Ale pozor, ten konec filmu je ještě emotivnější než v seriálu. Málem jsem to nerozdejchala. Myslela jsem, že snad umřu taky. Jinak Wentík je úžasnej človíček. *4* Miluju ho. *14*
    • ken

Re: Konec PB

Pššš, snad nechceš, aby ti co to ještě neviděli přišli o tak dojemný konec! *14* *15* Jinak přesně, konec byl horší než titanik *15*
      • Re: Re: Konec PB

taky mislim ze konec byl supr ale na titanic nemel *3*
        • temprence

Re: Re: Re: Konec PB

Titanic byl proti tomu pohádkou pro mimina. Tohle bylo mnohem horší. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit