-
pecka
pecka, videla sem dve prvni rady a je to pecka..upe uzasne sem se do toho vzila, tesim se az to uvidite vsichni at mam s kym kecat o tom:D *14* *14* *14* *14* *14* -
jj
Včerejší díl byl takoví to že otkrývají to temný a bylo to dobrý už se moc těším na další dííl!!!!!!!!!!! *1* -
-
Re: jj
Já taky, ale nejvíc mě vážně překvapila Sára.... to sem netušila až co jsem si to ráno přečetla na netu. A Michael (Went) mi v tu dřívější dobu přišel hodně arogantní a namyšlený ale tedka už néé *1* *14* -
-
Re: Re: jj
Že jo....zkrátka jsme mohli vidět Michaela zase v jiné poloze než je teďko ve vězení, ale že mu to včera mimořádně slušelo? *14*
-
-
-
16. díl
Jak se vám líbil včerejší díl? Sára mě hoooooooodně překvapila s tím, jak byla sjetá a nedokázala pomoct tomu klukovi, fuj-měla by se stydět!!!! *13* *13* *13* -
...
Už se to blíží!!! *14* -
Dneska!
Nezapomente si dneska ve 22:00 zapnout Novu.... *14* -
-
Re: Dneska!
To je jasný, že se budeme dívat *5*
-
-
Podvod
Pořadí top 10 je podvod
Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Podvod
nechapu proc to porad rikate dokola a to stejny..uz to necpete...uz to davno vime *13* *13* *13* *13* -
Re: Podvod
Svinárna tohleto!!! *16* -
-
Re: Re: Podvod
Správce stránek je hovado
-
-
-
Podvod
Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *5* *5* *5* *5* *10* *10* *5* *16* *16* -
no spíš na 14.1.
No já se teda spíš těšim na 14.1. protože to poběžej úplně nejnovější díly ze třetí série. -
-
Re: no spíš na 14.1.
No jo ja se na 14. 1. už mooc těším... *15*
-
-
Jak se dnes máte?
Ahojíí, tak jak se dneska máte?? ... Už se těšíte na čtvrtek?? *1* -
-
Re: Jak se dnes máte?
No jasně, že se těšíme, páč se dozvíme, jak se všichni dostali do vězení *3*
-
-
Podvod
Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv
*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8*