-
proč
můžu se zeptat jak je žebříček osobností tak miller měl už 94 tisíc něco a ted má už jenom 80 něco co s tim je nemělo by to ztoupat a né klesat? -
-
Re: proč
Taky by mě to zajímalo!!!!!!!!! :X *9*
-
-
Tetování
Přemýšlím, že si nechám udělat stejnou kérku.Jen nevím ,co do ní zakóduju.Možná kuchařku -
prosíííííííím hlásnite
ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovet jsem martíííq na tomhle odbkaze: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Noviny
Noviny si vymýšlej pořád.Nemaj o čem psát,tak píšou hovadiny.Nejhorší je,že většinou drbou celebrity.Navíc strkaj nos,do čeho nemaj.Co jim je potom,kdo co dělá v soukromí.Jeden něco vymyslí a ostatní to otisknou BLBCI!!!
*4* *9* -
noviny kecaj
já jenom že jak se neví jestli je Miller gay tak to bude blbost,prtože jednou když se procházel se svim kámošem kterej je teplej tk to napsali i o Wentovi a noviny většinou kecaj protože se mí kámošce zabili rodiče v letadle u Kijeva a do novin napsali že po nich zbyl syn a dcera ale je to kravina protože měli jenom 2 dcey!!! nevěřte novinám kecaj -
fotky
ty fotky u Wentwortha jsou uplně jiné *5* (je na nich někdo jiný).... *16* je na nich Chaning Tatum *14* *14* -
went
Ahoj lidi.Já vim,že píšu jednou za uherák,ale zprávi si čtu pravidelně.A to že tu někdo napíše,že viděl petr pana a pak nám tady začne psát zprávi,že na pb sere je od něho fakt hnusný.Každej má svého idola,kterého obdivuje a líbí se mu.Asi každej by chtěl Wentworta vidět na vlastní oči.Protože to ale asi není možné,tak si aspoň o něm může popovídat s ostatními.A otom to je.Lidi jsme na diskusi o Millerovi a pokud se někomu nelíbí,tak ať sem neleze a netahá svoje pocity,které se netýkají jeho. *1* *4* *1* -
-
Re: went
hej jestli se nemýlím tak tohle je fankulb Wentwortha Millera♥ *14* a ne Jeremyho...!!
jo a jeremy je hnusááák!!malej! *9*
-
-
fotka
ja jenom ze v naky hooodne stary diskuzi se mluvi o ty fotce co je tady s tou holkou s tou blondynou a nikdo newi jeci je to fotomontaz ci neni takze bych se jenom chtela zeptat tech co si mysli ze fotomontaz to je :od kdy ma went tetovani ?????hm?.... *7* *7* *7* *3* -
-
Re: fotka
on nema tetování jestli myslíš to jak ma v PB tak to ma uměle udělaný...to nema doopravdy *13* -
-
Re: Re: fotka
no to jo to wim ale ze na ty fotce kde ma bejt asi udajne s ,,tou svoji holkou,,ma na zadech tetovani vite.....ale newim no *7* *3*
-
-
-
.............
Kdy se tady ty fotky objeví já sem je sem dala aspon před měsícem a ještě tu nejsou !Poradte mi pls *4* :-) -
pre bruta..
vazne..tak ja ti serem na tvojho petra pana a tvoj nazor ma vobec nezaujma -
-
Re: pre bruta..
hm tak si to užij, me tvuj taky ne a na nic sem se te neptala, ale asi si hodne zazobana dyz hned reagujes a myslis si ze ze to nekoho zajima... -
-
Re: Re: pre bruta..
nepytala si sa,ale zazobana si tu asi jedine ty.toto je forum o wentovi,a ked zeres nejakeho petra pana tak si chod na forum o nom.
-
-