Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hou hou hou

hoj lidi. toš co, went vas jeste neomrzel? jakoze ja videla pohadku petr pan (jakoze normalne moc pohadky nezeru, ale tohle fakt můžu *3* )a na PB i wenta seru *4* je to fajneee a jeremy je opravdu roztomily a dokonce hezci nez went :)) tak ahoj kdybyste chteli muzete se pridat do fora jeremyho http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=66623
    • Re: hou hou hou

proc by mel byt jeremy hezci?a wenta je krasnej ma charisma a dalsi.takze vazne ho nezeru,protoze je hezkej.to jako mas misto jen pro jednoho herce a film? *7* *7* *7* *7* ze rikas,ze seres na pb a wentu,protoze si videla petra pana?to me se libi vic filmu a hercu a hned nereknu,ze seru na nekoho a na nejakej serial,protoze jsem videla neco noveho *13* *13* *13*
      • Re: Re: hou hou hou

to mas dobre tohle totiz znamena ze ti partner vydrzi, ale jako dyz vidim nekoho hezciho tak radsi skocim k nemu :)) wenta je uz "jen" peknej, protoze krasu zastinila vetsi krasa a jeremy je mi vekem bliz. PB uz neni to co bejvalo v prvni rade tak proto me omrzel... no ale kazdej ma jinej vkus a to co v nem vidim ja v nem treba vy nevidite. nekdo celej zivot bdue snit jen o wentovi, ale myslim, ze je lepsi dyz vas neco/nekdo omrzi nez abyste celej zivot jen snili :))
    • Re: hou hou hou

neomrzel.. *3* ..a nevim teda co vidis na tom tvym jeremym..u wenta to neni vse jen o krase jak si nekeri mysli:)..aspon pro me ne
  • Christmas

Přeji veselé vánoce a bohatého Santa (Klauze). Vy sice slavíte až zítra ráno,ale já přeji už dnes. *4* *1* *4*
  • .

To chci vidět ! :-) *4*
  • SORRY

SORRY JE TO TAM DVAKRÁT!!! *9*
  • MAGOR

HEJ ME SE O NĚM POŘÁD ZDÁ DOKONCE ŽE JSEM ON NEBO ŽE MÁM NA SOBĚ TO JEHO PARÁDNÍ TETOVÁNÍ!! MAMKA ŘÍKÁ ŽE JSEM MAGOR DO NĚHO IDO PRISON BREAKU. A ŘEKLA MI ŽE KDYŽ BUDU CHTÍT TAK DOKÁŽU VŠECHNO I SETKAT SE S NÍM. MI TO DODALO TAKOVÝ SEBEVĚDOMÍ A NADĚJE. JÁ SE DO TOHO LOS ANGELES ZA NÍM JEDNOU DOSTANU!!!
  • MAGOR

HEJ NORMÁLNĚ MI SE O NĚM POŘÁD ZDÁ A DOKONCE SE MI ZDÁ ŽE JSEM ON NEBO ŽE MÁM NA SOBĚ TO PARÁDNÍ TETOVÁNÍ.MAMKA MI ŘÍKÁ ŽE JSEM UŽ ÚPLNEJ MAGOR DO NĚHO A DO PRISON BREAKU. A ŘÍKALA MI ŽE KDYŽ BUDU CHTÍT TAK VŠECHNO DOKÁŽU PREJ SE SETKAT S WENTWORTHEM!!! MI TO DODALO TAKOVÝ SEBEVĚDOMÍ A TKOVOU NADĚJI...JA SE ZA NÍM DO TOHO LOS ANGELES PROSTĚ JEDNOU DOSTANU!!!
    • Re: MAGOR

hej me se taky o nem zda a sem do neho blazen ani jednou sem nevinechala utek z vjezeni on je uplne krasny miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

No, tak ne, že bych Ti to nepřála, ale myslím, že až se tam dostaneš, jakože si myslím, že se tam nedostaneš, tak po Wentovi už nebude ani slechu... *9*
      • Re: Re: MAGOR

proč by se tam neměla dostat?poletím tam se školou......mno byla to haluz ,ale haluze se deji furt....snad ti to vyjde *3* držím palce *4*

proc by po nem nemelo byt slechu? *7*

hehe az se do LA dostanes, tak uz te nebude zajmat *3*

jo no :D Je tolik lidi, co by se s nim chtelo setkat... myslim, ze moznost, ze ho nekdy uvidime, je uplne minimalni.. bohuzel.. :/ :)
  • I LOVE HIM

HEJ LIDI JÁ TOHO WENTWORTHA TÁÁÁÁK MILUJU ŽE TO ANI MOŽNÝ NENÍÍÍÍÍÍÍÍ *14* *14* ♥♥♥♥PROSÍM VÁS KDYBY JSTE NĚKDO MĚLI NĚJAKEJ KONTAKT NA NĚHO NEBO COKOLIV TAK PROSÍÍÍÍÍÍÍÍM NAPIŠTE MI NA E-MAIL. A PODÍVEJTE SE NA MŮJ BLOG WWW.MYEXXXTRA.BLOG.CZ A LASUJTE V ANKETÁCH PRO NEJKRÁSNĚJŠÍHO HERCE PRISON BREAK DÍK. A PRO WENTA: I LOVE YOU WENT *14*
  • Videl ste nekdo pb s3e9?

Ahoj, videli ste nekdo uz 9 dil ze treti serie? Nekde sem cetla, ze uz ho nekdo videl, ale nikde sem ho nenasla ke stazeni, jenom naky ukazky a tak, videli ste to nekdo? *7* *7*
    • Re: Videl ste nekdo pb s3e9?

myslim že to není možný..eště ho neodvysílali ani na foxu *3*
  • jo jo

Jo fakt dobrej herec
    A prosím o klik............ http://ostrava- torr.myminicity.com
  • Scofield o Sáře

Večer,když usíná v cele,slyší Sáry hlas a ráno když probouzí se tak to byl jen sen zas.Druhý den opět to samé a on stále opakuje:Zas jsem s tebou Sáro,má lásko.A ty jsi se mnou má krásko.Mám rád tvé vlasy,které jsou plné záře,oslepující mé tváře.Ty jsi mé slunce malé,které svítí stále. *1* *1* *4* Přeji vám všem veselé vánoce a bohatého ježíška
    • Re: Scofield o Sáře

Pěkný *4* Taky neco zkusim složit *3* o Wentovi *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit