-
Scofield
Sorry za tu ájina...ale už jsem to udělala mnohokrát(i na lidech.cz)a pak bezvadně poznáte jaký jsou lidi(bezvadný,otravný,nafoukaný. ..)vy jste samozdřejmě super *14* *1* *4* -
-
Re: Scofield
a pak nepis ze je ti sest okej?sestilety ani snad nevedi co je to intak *13*
-
-
herec
Sára už porodila?????????????Nebo ne?Něco jsem o tom četla,ale skoro nic tam o ní nepsali. *9* Opravdu se pb přesouvá na čtvrtek *7* *7* -
-
Re: herec
jo uz v zari.. :)
-
-
Scofield
Hello
My name is Carin. How are you DenuShe? Miller is very very nice. I love you. My love is as high as a mountain and as deep as the sea. I from is England.
My age is six. Bye bye *4* *14* *4* -
-
carin kdybys byla z anglie tak umíš líp anglicky a to že je tvoje láska k wentworthovi jak hora a hluboká jako moře to máš asi z projectu co... *1* -
Milujes nás?dosti zajímavé, my age is six... woe takova mala holka, jasný, si se v sesti dostala na osobnosti.cz a pises jako desitka... jezis to ti zerem jako ze wenta je z cech... omg. ty si ostuda *8* -
no ty ses teda anglictinarka...i from is england..no cool...preloz si to...a jeste i love you..to rikas ty holce nebo to mluvis o wentworthovi? *7* *7* *7* *7* *1* -
-
Re: Re: Scofield
Tak jo! Jsem čech,ale napul. Narodyla jsem se v přerově ale mám jen tátu *9* a ten jel za prací do anglye,kde jsem byla ctyři roky. *3* *14* Trochu jsem se naúcila. Jeste moc česky neumim,pomáha mi s tim father. Miler je moc hezkí a milí moc se mi líbí. sleduju vzdy ve wednesday. promyn,ale pomahá mi táta AHOJ odepis please *4* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Scofield
no ty neumis moc cesky,ale anglicky take ne....tak nevim co resis..jako i from is england...ehm...trochu kravina *13* *13* nejdriv se nauc aspon trochu anglicky a pak machcri,ze jsi anglicanka -
Re: Re: Re: Scofield
Woe ty jsi dobra dilina, nvm na co si hrajes a je to mega trapny, tak s tim prestan okej?a ze pises jak debil, je na cecha dost ubooohy, radsi zalez... *9*
-
-
-
-
3.Rada
Nejwiic Ji Nechapu Tywee.. uPe tRapnoost s Tou Sarou.. a POdle me toe naka haluska..Pze o tom pak uz vubec neni rec. .tagze do wi jak toe.. a hlawne,ze by umirala tak brzo jedina milowanaa? Heeh.. to mi pride diwnY.. *15* no ..ale uwidime nO. . JInac Uz bY MOch bejt Ledeen Zhee? Pro TY Co stahujeem..a coCumii na too .. *15* Nak Me Neba Na To Cekat,DyZ Uz to MAm sKOukLY seCko NejMin 3x *15* -
-
Re: 3.Rada
Ježiš *9* Užasný lidi, Ty co tady maj nejvíc keců a nic o tom nevědí... *8* -
vzdyt v tech dalsich dilech je o tom rec porad,ze je sara mrtva..neumis cist a nebo neumis anglicky? *1* *1* -
Jezis, zapoj mozek... proc halusky??A TY SI NECETLA ZE TA HÉRECKA JE TEHOTNA??????????????????????????????????????????????????????????????A UZ PORODILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A NECHCE SE TAM VRATIT! *8*
-
-
JO JO
Wentworth je super herec a prison.. je skělý seriál.
Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc.....http://ostrava-torr.myminic ity.com
*3* *3* -
-
Re: JO JO
Sorry je tam málá chybička v té adrese
http://ostrava-torr.myminic ity.com -
-
Re: Re: JO JO
http://ostrava-torr.myminicity.com
Ted je to dobre
-
-
-
Heyyyy
Co takhle odkaz na neakej fun klub? *15* *14* -
jaj
v prisonu ve 3serii a 4epizode umre sara jedna bab ji usekla hlavu potom to dala do krabicky a rekla linkovy at se jde podivat do garaze ze tam ma darek a nasel tam hlavicku *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: jaj
Děsně vtipný *5*
-
-
Neuvěřitelné...
Nějak stále nechápu, jak může být někdo takhle úžasnej...nedokážu ani slovy vyjádřit tu nádheru *14* No prostě bomba... *14* -
Michael umře???
Slyšela jsem, že Michael údajně zemře. Nevíte někdo, jak to s ním bude??? Umře?? *9* -
-
Re: Michael umře???
no jasny.umre mike a pak linc a taky mahone..pujde to s nima z kopce *1* ..o cem by to asi bylo dyby je vsechny zabili *3* -
Re: Michael umře???
ne neumře..koukám na 3. řadu...ted utečou v druhý řadě budou pořád utíkat a ve 3 se dostanu zase do vězení.. -
-
Re: Re: Michael umře???
Ahoj jak to že ti to jde se dívat na třetí řadu?Mě to pořád přeskakuje.Řekni mi kde se ty na to díváš prosííím *4* *4* ale Michael je milej a doufám že to tak zůstane i v jeho soukromim životě.Přeju mu aby si našel nějakou hezkou manželku a užil si s ní život.Ne nějakou fuchtly co má paroubek,to je hrůza *10* *5* *16* *8* -
ahoj prosim tě jak se můžeš dívat na ostatní díli?Řekni mi stránku.Mooc moc prosim.Já vim,že tě asi prosí každý,ale u nás se na to dívá celá rodina a hlavně 81 letá moje babička,které už to opravdu nemůže vydejchat,jak to dopadne. *4* *4* *4* *4* -
No a ve 3.řadě budou taky utíkaz z vězení.. . *5* -
-
Re: Re: Re: Michael umře???
proto se to taky jmenuje pb... wrau treti rada je taky smrncovní *14*
-
-
-
-
3. řada
Teď koukám na 3. sérii a je to fakt mazec. Umírá tam strašně moc lidí i ti, kteří by měli jakožto v americkém filmu přežít. Třeba Sára...Je to fakt moc napínavé!!! Já to žeru!!! -
-
Re: 3. řada
ale sára bude žít ona doopravdy ani v tom filmu neumřela *7* -
-
Re: Re: 3. řada
JEZIS!V serialu umrela usekli ji kebuli, ale v normal zivote je tehotná!!!nebo uz porodila co javím!! *8* -
-
Re: Re: Re: 3. řada
ANO UZ V ZARI!! :D
-
-
-